Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geçen ay hesağlayıcıya göre 10 şuba tdiyodu.9 şubata olmuştum.çok stresli bi durum ya.şimdi tam aklmım karıştı var mı yok mu.
bende geçen ay hesağlayıcıya göre 10 şuba tdiyodu.9 şubata olmuştum.çok stresli bi durum ya.şimdi tam aklmım karıştı var mı yok mu.
kızlar benim 3 gün gecikti edetim ama hiç test yapmak gelmiyor içimdenbilmiyorumkismile
sık idarar çıkma var bende.
canım ben zaten 5ay önce düşük yaptım ve şuan farlutal kullandım ama hala adet olmadım bekliyorum acaba test yapsam mı? ve ben 2 hafta önce yaptım neğatifti acaba olmuş mudur ? pko hastasıyım zaten of ofyarencim drlar testleri en az adetin bir hafta geçtikten sonra yapmayı öneriyor o yüzden moralini bozma bekle biraz daha:1hug:
yukarıda damlla arkadaşımuızdı galiba kahverengi akıntıdan bahsetmiş yerleşme kanaması olabilleceği gibi düşük tehdidide olabilir canım üzmek istemem ama kendine çok dikkat et tecrübeyle sabittir umarım benim ki gibi sonuçlanmaz