Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sagol arkadasim insallah sizde bir an önce bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.Allah hepinize bu duyguyu yasamayi nasip etsin

ya kızlar bana akıl verin,normalde 6 gün regl oluyorum ve bu sefer 2 gün oldum hemde 4 gün önce oldum,göğüslerim sızlıyor ve arada başım dönüyor
adetten 3 gün önce şeyy olmuştu :kedi: acaba adetim o yüzden erken bitmiş olabilir mi
kan testi yaptırmak istiyorum ama ya değilsem diyede korkuyorum bi akılverin ne olur acaba adetim neden 2 günde bitti ayrıca belim ve kasıklarımda ağrıyor idrar testinde de çıkar mı hem var sa eğer

canım 3 gün önceyle alakası olmıycağını biliyorum...
beliritlerin hamilelik beliritilerine benziyo ama...
ee bi kan testi yaptır inşlhh hamişsindir
en azından kafanda soru işaretleri kalmaz

hamıleleık yoksa tek cızgı cıkıyor cıft cızgı sılık bıle olsa var ıse eger bu pozıtıf anlamına gelır

Benim de testimde 2. cizgi silik cikmisti ama cuma doktora gittim 5 haftalik hamilesin dedi ve bebegimi gördüm.opuyorumnanaktan Sanirim test erken yapildigi zaman 2.cizgi silik cikiyor ama birkac gün daha beklenip yapilinca normal cikiyor.

ya kızlar salı gününe randevu aldım ama sabırsızım size soracam.. adetime 10 gün kala ağrılarım başladı kasıklarımdsa ve çok kötüydü.. şimdi adetime 6 gün var ve hala ağrım var.ama sadece tek taraflı ağrım var. sol tarafımda.. bu ay sol taraftan yumurtlamıştım. doktor soyledi. acaba hamilelik belirtisi olarak sadece tek taraflımı ağrır mı?? göğüslerim de çok şiş.. hiç boyle olmazdı.. kızlar lütfen okuyan bişeyler yazsın...öptüm hepinizi

merhaba arkadaşlar ben selin size bir şey sormak istiyorum bu ayın 22snde regl olmam gerekiyordu ama ben bu sabaha kadar regl olmadım ve öğlen saatlerinde değişik yani normal dısı bir kanamam geldi gebelik olma ihtimali nedir ve böyle kanama varken gebelik testi yapabilirmiyim yaparsam ne derece doğru olur?

demetcim ben hamileyim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayatım çokkkkkk sevindim inan hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ya anlatsana b,iraz nasıl fark ettin nasıl odu yaa çok heyecanlandım bak canım bugün aldığım ne güzel haber yaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :lepi:

cnm ya nasıl oldu yani neler yaptın benim bu günler önemli günlerimiz inşallah tutar da, taktiklerin nelerdir cnm ne kadarlık bebişin ayy kıss çok heyecanlandım yaaa

demetcim ben reglimden sonra çakşır otu tozu tarcın ve bal karıstırıp yedim sabah aksam ve yumurta takibi yaptırdım. dr baktı 20 mm olmus dedi bugun yarın catlar dedi cuma gunu.. bizde cmtesi pazar calıstık. 2 defa calısmayla oldu yani :) :)

esterya benimde bu ay senin gibi yumurta takibi yaptırdım. benimde 20 mm di yumurtam ve cuma ctesi çalıştık.bugun saat 12de randevum var. çok kasık ağrım var çünkü..umarım güzel haberlerle dönerim size...
canımmmmmm çok sevindim.. darısı tüm isreyenlerin başına.. Allah kucağına almayı nasip etsin....
ayrıca belirtilerini paylaşır mısın?? bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…