- 10 Haziran 2009
- 482
- 2
- 35
benim çok büyk bi sıkıntım var ltfen yardımcı olun bana.erkk arkdşmla ilşkiye grdk boşlma oldu fkt ters olrk bi ilşkiydi şuan çk pişmnm neysee boşlma oldu ama akmış olabileceğinden şüpheliym hamile miym bilemiorm bi türlü.ilşkiden 1 hafta snra idrar testi yaptm negatifti ilşkiden 12gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün sürdü kanamanın2.gnü idrar testi yaptm yine negatif daha snra tkrar bi ilşki yaşadm ama korundk sadece endişelndik ve ertesi gün hapı kullandm adetimi 2 gün önce gördüm gayet normal yaşadm 5 gün sürdü her zmnki gbi rengi falan aynıydı adetimn 2.gününde terkrar idrar testi yaptm yine negatifti artıkk bunaldm test yapmaktn üstlk bekarm çok krkuyorm lütfen bana yardmcı olun sizce ne yapmalıyım bugün adetim bitti sizce adetimi erken görmemde ertes gün hapının bi etkisi var mıdır ayrıca karın altı bölgem ağrıor ve karnımda aşırı şişkinlik hissi var sizce yumurtalıklarla ilgili bi sorun olabilr mi lütfen bana bi cevap yazın lütfen
iyi akşamlar.öncelikle allah kimseyi şaırtmasın.pişmanım yazmışsın tekrar ilişki yaşamışsın anlamdım nasıl pişmanlık.seni yargılamıyorum ama anlamda veremiyorum neyse.ters ilişki bildiğim kadarıyla hamile kalma pozisyonundan birisi,4 günlük kanaman bana yerleşme kanamasını hatırlattı tabi bunlar tahmini yorumum ama gercek seyler yani.umarım hamile değilsindir,hamileysen bebeğe cok üzülürüm.