- 20 Eylül 2008
- 1.214
- 11
- 42
Ayy Kurban bayramı çabuk olsa bu arada bugün yarın regli olacağım karnım ağrıyor..
canım dün doğum günümde bana hediye oldu delikafadulden geldi benim kırmızılar hihoyyyt
Allaha şükürki gecikmiyo alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Kurban bayramı çabuk olsa bu arada bugün yarın regli olacağım karnım ağrıyor..
canım dün doğum günümde bana hediye oldu delikafadulden geldi benim kırmızılar hihoyyyt
Allaha şükürki gecikmiyo alkisalkisalkis
doğum günün kutlu olsun canım.inşallah gelecek doğum gününü kucağında bebeğinle kutlarsın.
Herkese günaydın
slm arkadaşlar geçmiş bayramınızı kutlarım bişey sorucaktım bebeğin cinsiyetini belirlemek için hangi ultrasonu kullanıyorlar biliyormusunuz?
sır kapısı gibi yüce ALLAH'IN mucizesi ilaçlara rağmen tutunmayı bilmiş ufaklık inşaallah kucağına alırsın hayırlısıyla
anladım cnm bende öyle düşünüyordum ama bazı arkadaşlarım var anne olan onlara alttan bakmış doktorlar bende acaba herkesemi yoksa gerektiği içinmi onu öğrenmek istedim teşekkür ederim
kızlar bir teyzeden duydum cok garibime gitti bn hamileyi gözünden tanırım dedi oda annesinden ögrenmiş annsi zamanında ebeymiş hamile kadının kiprikleri ikiser ikiser yapısık olurmus karısık olumus kiprikleri gidin bir aynaya bakın bnce
kız ben 29 gunde bır adet oluyorum ovulasyon testı aldım ve pozıtıfı gordum çalıştık şimdi çok meraklanıyorum daha adet olmamada 12 gun var ne yapmalıyım ltfen cvp yazın arkadaşlar kımse yokmuu
merhabalar.aranıza bugün katıldım.beş aylık evliyim ve bebek istiyoruz. beşinci aya girdiğimde ciddi anlamda karın,bel ve göğüs ağrım vardı.ağrılar adet yaklaşınca olan şekildeydi ki ben adet günü bu ağrıları çok az görürdüm.ama geçen ay adetimden 15 gün önce başladı.doktora gittiğimde aşırı derece üşütmüş olduğumu söyledi.test yapmadan ilaç verdiği için ilaçları da içmedim. bu ay ayın 30da adet olmam lazım.ama 3 gündür sağ aşırı olmakla birlikte her iki kasığımda ağrı,bazen sanki içerden oyuluyormuş hissi veriyor ve belim yatarken dahi çok ağrıyor.göğüslerimde hiç olmadığı kadar dolgun ve arada vuran ağrıları var.aşırı değil ama düzenli bir mide bulantısı oldu bende.iştahımda kesildi.değişik bir tat arıyor ağzım ne yesem hoşuma gitmiyor.en korktuğumsa en son ilişkimde bende çok az kan geldi.içim biraz ağrıdı.benim neyim var sizce yani böyle şeyler yaşayan var mı aranızda.kendimi anlatacam sizden başka kimse bulamadım.şimdiden teşekkürler
merhabalar.aranıza bugün katıldım.beş aylık evliyim ve bebek istiyoruz. beşinci aya girdiğimde ciddi anlamda karın,bel ve göğüs ağrım vardı.ağrılar adet yaklaşınca olan şekildeydi ki ben adet günü bu ağrıları çok az görürdüm.ama geçen ay adetimden 15 gün önce başladı.doktora gittiğimde aşırı derece üşütmüş olduğumu söyledi.test yapmadan ilaç verdiği için ilaçları da içmedim. bu ay ayın 30da adet olmam lazım.ama 3 gündür sağ aşırı olmakla birlikte her iki kasığımda ağrı,bazen sanki içerden oyuluyormuş hissi veriyor ve belim yatarken dahi çok ağrıyor.göğüslerimde hiç olmadığı kadar dolgun ve arada vuran ağrıları var.aşırı değil ama düzenli bir mide bulantısı oldu bende.iştahımda kesildi.değişik bir tat arıyor ağzım ne yesem hoşuma gitmiyor.en korktuğumsa en son ilişkimde bende çok az kan geldi.içim biraz ağrıdı.benim neyim var sizce yani böyle şeyler yaşayan var mı aranızda.kendimi anlatacam sizden başka kimse bulamadım.şimdiden teşekkürler