- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
inşallah olmazsın canım
offf bilmiyorum ya kafam çok karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olmazsın canım
nasıl yaaa...bi kere bile aramadımı.tebrik etmedimi...aranız nasıldır normalde???
ilk defa cuma akşamı lahmacuna aşerdim:) saat 11 di gece gece uğraştırmiyim adamı dedim söylemedim sabah söyledim. oda niye söylemedin filan dedi neyse sonra ablamlar annem ben dışarı çıktık alışverişe onlara söyledim hemen gittik lahmacun yemeğe 2 tane yedim şiştim patlıcam eve geldim eşim geldi elinde lahmacun:bbo::bbo: ay bayılıcam sandım adam kırılmasın diye bitane yedim ama omu beni yedi benmi onu yedim bilemedim
ayyy kıyamm..ne güzel yaaa...
cinsiyet konusunda ne diyosun..tabiki sağlıklı olsun önce ama..
cnm bende dün adet olmam gerekti hala olmadı bendede akıntı var inşallah hamilesindir cnm ya:Saruboceq:
ilk defa cuma akşamı lahmacuna aşerdim:) saat 11 di gece gece uğraştırmiyim adamı dedim söylemedim sabah söyledim. oda niye söylemedin filan dedi neyse sonra ablamlar annem ben dışarı çıktık alışverişe onlara söyledim hemen gittik lahmacun yemeğe 2 tane yedim şiştim patlıcam eve geldim eşim geldi elinde lahmacun:bbo::bbo: ay bayılıcam sandım adam kırılmasın diye bitane yedim ama omu beni yedi benmi onu yedim bilemedim
ayyy çok güzel şeyler bunlar olsun rabbim senin ve bütün hamilelerin bebeğini korusuın sağlık sıhhat uzun ömür versin hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 41 kere maşllah subhanallah
evet tabiki sağlıklı olsun inş...ben saftiriğide önceden hep heves ederdim.ikiz bebeklere ama zıt ikiz...maksat bi doğumda ikisinide aradan çıkarmak.:roflol:.ayyy rezalet..utanıyorum valla...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım...yarın görüşmek üzere.selmaaaaa yarın burda ol...
(içimden bi ses bebek yok diyo ama kırmızılar niye gelmiyo...enazından onun çaresine bakarız...)öpüyorum sizi..allaha emanet olun...
rüzgarcım bizim kızlarla burdayız bizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/309661-kizlar-burasi-geyik-sohbet-yerimiz-olsun-16.html
hadi gel
slm kızlar ya ben 14ünde adet lma gerekiyodu 10-12 gündür gögüslerim inanılmaz şişti dun sabah dayanamayıp test yaptım hafif silik çıktı ikinci çizgi bu sabah yaptım yine silikti dayanamadım öğleden sonra gidip başka bi marka aldım çok net çıktı ikinci çizgi ama sanki adet olcak gigi arada ağrım var ya dualanızı bekliyorum inşallah hamileyimdir allahım isteyen herkese nasip eder inşallah kantesti yaptırıp negastif duyma k çok kötü olduğu için biraz daha beklemek istiyorum tabi dayanabilirsem