- 27 Ocak 2009
- 1.832
- 3
daha olmadı sanırım oda
ramazana bereketli başladık umarım öylede bitiririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha olmadı sanırım oda
ne biliim valla doğru diyosun inşallah kapanışıda güzel olur.....
kızlar midem çok kötü ya çok zorlanıyorum acaba çocuğa bi zararı olurmu böyle zorlanmaların
selma merhaba.kızlar herkese merhaba.selma sen hamilesin bi soru sorucam benim günüm geçti idrar testi yaptım silik çıktı şimdide dün aksam kahverengi leke geldi iki damla.bugünde geldi.sende böyle bişey oldumu
selam kızlar günaydın....
selam kızlar günaydın....
öncelikle tebrikler :) ikinci çizgi silik bile olsa hamilesin anlamına geliyo. kahverengi akıntıya gelince bende böyle bişey olmadı yerleşme kanaması olabilir. ama kesin bişey söyleyemem bende bi doktora görün hem hamileliğini kesinleştirmiş olursun hemde sorunun cevabını alırsın. hadi tekrar hayırlı olsun
slm kızlar bizzz geldik nesli 23 tebrikler canım Allah sağlıklı gebelik versin inşallah vede sağlıklı doğum
slm kızlar bizzz geldik nesli 23 tebrikler canım Allah sağlıklı gebelik versin inşallah vede sağlıklı doğum
selma tesekkür ederim kafam karışık.klinikte haftasonu idrar testi de yaptırdım hemsire pozitif ama bekle bi kaç gün çünkü çok yeni heralde dedi.kanda düsük çıkar simdi dedi.sence beklimmi dra gitsemmi
selma doğru söylüyosun bu aksam esim gelince gidim içim içimi yiyo.:uhm:canım testi tekrarlamak için beklemen iyi tabi ama akıntın gelmiş ihmal etme derim ben
hg nizzzopuyorumnanaktan