Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel anlattın suzancım bende sadece gaz var midede
hadi ben kaçar biraz işlerim var....suzan cığım saol bilgilerin için kızını öp yerime
kızlar ya bişey sorcam doktor folik asit yazdı bana günde 3 tane dedi bende sabah öğle akşam 1 er adet diye düşünmüştüm arkadaş dediki tek seferde 3 tane diye kafam karıştı.
meraba kızlar..reglim hala gelmedi.noluyo anlamadım yaaa.ben yeni evliyim.evlendiğimden beri bi akıntım oldu.oda kesildi.adetimin üstünden 1 hafta geçmişti geçen test yaptım negatif çıktı.umudumda yok ama...noluyo anlamadım..diğer topiklere bakındımda adeti 10günü geçince öğrenenlerde baya varmışş..geç döllenme diyolar..anlamadımmm....
slm arkadaşlar umarım herkes iyiydir ben 12 haftadayım yüzüstü yatıyorum bazen bunun bi sakıncası varmı acaba bilen varmı?
amin severcim sağol...idrar malesef.sağlık ocağına igttim kanda yaptırmak için.orasıda evde yaptığımız testlerden yaptı....sinirrrr...............
saol cnm amin herkesinkini sırt üstü yatamıyorum midem yanıyo ozaman yan yatmaktan dayak yemiş gibi oluyorum arada yatıyodum ne yapalım yatmayız artık teşekkür ederim...
arkadaşlar iyi günler tekrar görüşmek üzere güzel bi gün diliyorum herkese...