- 5 Kasım 2008
- 1.215
- 0
sağolasın canım darısı başına.
Amin canım... maşallah kızına pek güzelmiş yaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 haftam fln var canım ..ismi beren olucak kızımın..Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli doğsunda ...
ne güzel eşinin böyle anlayışlı olması..inşallah ne problem varsa biran önce çözülürde meleğine kavuşursun bitanem ..içini ferah tut bak üstünüze düşeni yapıyosunuz nazlı meleğinde görüyodur bunları...
Amin canım... maşallah kızına pek güzelmiş yaa..
selamm fıstıklarrr
yamansak hamileymiş çok sevindimmm
huysuz ve tatlı cadıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam canım...
ne güzel bi haber sabah sabah..
Allahım tamamına erdirsin...
canım bende bişey sorayımmı doğum nasıl oldu sezeryanmı normalmi..bide kaçıncı haftada oldu .
çok oldum dimi..uzun süredir giremiyorum hiçbişeyden haberim yok..
Amin bitanem sıra sende artık..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:evet sayfayı açınca ilk onu gördümmalkisalkisalkis:lepi:
darısı başımızaaaa:Saruboceq:
39. haftada sezeryan oldu.sen sormadan söyleyeyim sezeryan olmasını ben istedim normal doğumun risklerinden ve kendinden tırstığım içinkaydirigubbakcemile3
ben o cadıyı yerim...
midene oturabilir hazmı biraz zorda çektiriyor doğduğundan beri.benim çinde her ay yeni bir umut belki düzelir diye.İnşallah en kısa zamanda uslanır.
suzan benim günüm 22 eylül c tesi dr a gittim yumoş çatlamış ve 48 saat ömrü var dedi bu gece sahura kalktığımda afedersin sülük gibi bi akıntıyla beraber çok az kahverengi leke gördüm kasığım hala ağrıo acaba adetim mi gelcek çok karıştı kafam
benim görümceminde cadısı ilk 3 ay çok çektirdi..ama 4.ayda uyku düzeni beslenmesi herseyi düzene girdi..merak etme sen ..azıcık daha dayan bitanem...sonra poposuna poposuna vurursun...
zaten hoplatırken poposuna vuruyorum hoşuna gidiyor cadının.İnşallah dediğin gibi 4. ayda düzelir.
düzelir artık anca uyum sağlıyo dünyaya annesi...
ben kaçıyorum kızlar..öpüyorum hepinizi..
canım adet olman için daha çok erken değil mi belki yerleşme kanamasıdır.ben öyle bir lekelenme yaşamadım ama yaşayanlar var.İnşallah hamilesindir.