kızlar bende saat 4 ü bekliyorum üfff zaman geçmiyo gebelki testi sonucunu alıcamda
valla bnm 4 gün geçti..1 gün geçttiğinde yapmıştım çıkmamıştı şimdi de yapmaya korkuyorum..üzülme yani..en erken 1 hafta diyorlar..
aman güzelim şimdiye kadar üzüldüm ne oldu yüzümde hiç sivilce çıkmazdı strsten sivilce çıkmaya başladı kendime yazık ediyorum geleceği varsa gelir rabbim ne zaman vereceğini bilir üstüne düşmiycem artık
üzülme cnm mart var önümüzde pes etmek yokk
Slm kızlar ben geldim moralim bozuk kahverengi leke ertesi gün kanla sonuçlandı ben adet oldum bu ay moralim çok bozuk
sakın takma kafana umudunu yitirme akılına da takma hiç olmaz bak söleyeyim ben takmıycam artık. Adet olursam adaçayı içicem yumurtlama tarihine kadar bir de incir kürü gerisi allah ın takdiri canım
Slm kızlar ben geldim moralim bozuk kahverengi leke ertesi gün kanla sonuçlandı ben adet oldum bu ay moralim çok bozuk
AYÇA BEKLEDİĞİNE DEĞER İNŞALLAH TATLIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DEĞİLSEN DE SONRAKİ AYLARDA İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: