Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayca cım idrar testi için o söz bebşim sen bida kan testi yaptır ki gecikme sebebinin ne oldugunu ören gebelikse kesin çıkar kanda

valla bnm 4 gün geçti..1 gün geçttiğinde yapmıştım çıkmamıştı şimdi de yapmaya korkuyorum..üzülme yani..en erken 1 hafta diyorlar..

aman güzelim şimdiye kadar üzüldüm ne oldu yüzümde hiç sivilce çıkmazdı strsten sivilce çıkmaya başladı kendime yazık ediyorum geleceği varsa gelir rabbim ne zaman vereceğini bilir üstüne düşmiycem artık

Slm kızlar ben geldim moralim bozuk kahverengi leke ertesi gün kanla sonuçlandı ben adet oldum bu ay moralim çok bozuk

salı yada çarşamba kan testi yaptırmayı düşünüyorum..eğer o zamana kadar adet olmazsam ..çünkü o zaman tam 1 hafta olacak..

Slm kızlar ben geldim moralim bozuk kahverengi leke ertesi gün kanla sonuçlandı ben adet oldum bu ay moralim çok bozuk

sakın takma kafana umudunu yitirme aklına da takma hiç olmaz bak söleyeyim ben takmıycam artık. adet olursam adaçayı içicem YUMURTLAMA TARİHİNE KADAR bir de incir kürü gerisi Allah ın takdiri canım

cnm benim hepsi beyninin sana bir oyunuuu bu kadar basitt sen kafana taktıkça belirtiler hissediorsun ben geçen ayy hiç adet öncesi böle belirtilerim olmadı gı halde 1 hf öncesin de gögüslerim balon gibi olmuştuu kesin tutu demiştim ama olmuyoo işte bu ay bende adet olacagım ama artık kafaya takmayacagım karar verdim biraz daha deneyecem olmadı dr gidecem olmadı allah büyük ne yapalım salık versin yeterki

bende adetim ama martta hiç kafama takmıycam bnm bi arkadşım rhmn ters hamile kalmazsın demişler 6 ay uğraşmışlar en sonunda olmazsa olmaz diye kafasından atmış strese grmemiş hattanerdeyse tam pes edicekmişki bu ay hamile kaldı o yzden bende bu ay kafama takmıyca mart ayna bomaba gibi grcem

Adaçayı günde 2 bardak içiliyo yarım çay kaşığı adaçayını 1 su bardağı kaynamış suyun içine at 10 dk ağzını kapa sonra iç yumurtlama tarihine kadar.incir kürünü de 21 gün yap

üzülme ve sakın stres yapma ..bu gerçekten çok etkili..bnmde günüm geçti 4 gün ama bekliyorum yine de..

AYÇA BEKLEDİĞİNE DEĞER İNŞALLAH TATLIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DEĞİLSEN DE SONRAKİ AYLARDA İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AYÇA BEKLEDİĞİNE DEĞER İNŞALLAH TATLIM.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DEĞİLSEN DE SONRAKİ AYLARDA İNŞALLAHHHHHH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla napalım elimiz mahkum beklemeye..ama insan çok sabırsızlaşıyor doğrusu..allah herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…