Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

NE GÜZEL ŞU RAHATLIĞINDAN BANA DA VERSENE BİRAZ..:teytey:
AYIN BAŞINDA BÖYLE DEĞİLDİM NE OLDUYSA SON BİR HAFTADIR BÖYLE LDUM ÇIKTIM HERALDE ADET OLACAĞIM YAA..SIKINTI FELAN..ONDAN OLUYOR BELKİDE..

emınım kı adet gunum yaklasınca kudururum meraktan yıneeee sımdı olmadıgını bıldıgımden boyleyımm ehehehedelikafadulden

en güzeli kızlar beklemek umutlanmamak ben bu ay çok umutlqandım sanki hamilelik belirtileerinin hesini yaşadım ama olmadı. önümüzdeki hafta dokto yolu görünüyor sanırım. doktorda neler yapılıyor. hangi kontrollerden geçiliyor biliyormusunuz.

en güzeli kızlar beklemek umutlanmamak ben bu ay çok umutlqandım sanki hamilelik belirtileerinin hesini yaşadım ama olmadı. önümüzdeki hafta dokto yolu görünüyor sanırım. doktorda neler yapılıyor. hangi kontrollerden geçiliyor biliyormusunuz.

ne kadrdır uğraşıysnuz çocuk için

Allahım ne olur doktora gerek kalmadan hamile kalsam..
çok korkuyorum bundan umarım olmaz....
ENEPLNAR CANIM SEN NE KADARDIR İSTİYORSUN DR BAŞVURDUĞUNA GÖRE...1 SENE VEYA 2 SENE???

5 aydır uğraşıyoruz. 1,5yıl korundum. 5 aydır bıraktık korunmayı ama tık yok.ya millet bırakdıkdan 1,5ay sonra hamile kalıyor bizde tık yok. psikolojim bozuldu acaba kısırmıyım eşim kısırmı diye:)

vallah doktorluk birşey varmı yokmu bilmiyorum ama eğer 1 sene felansa kafayı yerim o kadar uzun sürüyormu ki.

5 aydır uğraşıyoruz. 1,5yıl korundum. 5 aydır bıraktık korunmayı ama tık yok.ya millet bırakdıkdan 1,5ay sonra hamile kalıyor bizde tık yok. psikolojim bozuldu acaba kısırmıyım eşim kısırmı diye:)

CANIM KORUNMA SENDEN Mİ EŞİNDEN Mİ??YANİ BİRAZ AÇIK OLDU AMA..:eek::eek:

vallah doktorluk birşey varmı yokmu bilmiyorum ama eğer 1 sene felansa kafayı yerim o kadar uzun sürüyormu ki.

hemen öyle kötü düşnme kısır felan benm mesela iltihabım wardı dokr engeller dedi gebeliği böyle rahatsızlığın felan warmı

eşim korundu ben değil. :))) ama eğer doktorluk bir durum çıkarsa ve 1 yıl tedavi derlerse direk tüp bebek yapamazmıyım:) hiö tedaviye girmeden.

canım kişiden kişiye değişiyormuş
sabretmek çok zor ama
6 ayda hamile kalan var
dediğin gibi 1 ayda olan var
1 senede olan da var..

ön muayaneye gittim temiz çıktı herşey şimdi eşim gidecek teste sonra onda bir sorun yoksa yumurtalık filmi gibi bazı testler yapılavakmış bana.

eşim korundu ben değil. :))) ama eğer doktorluk bir durum çıkarsa ve 1 yıl tedavi derlerse direk tüp bebek yapamazmıyım:) hiö tedaviye girmeden.

canım önce bir ön teşhis yapılmalı ki ona göre tedavi verilmesi gerek
tüp bebek son çare olmalı..
Belki tüp bebeğe geçmeden hamile kalırsın ne biliyorsun???
Oyüzden doktorlar direk tüp bebek kesinlikle demez
bir de kızlar ben yeni birşey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
2 yılda çocuğu olmayan doktora gitmeliymiş ben 1 yıl biliyordum
sizce*???

hemen öyle kötü düşnme kısır felan benm mesela iltihabım wardı dokr engeller dedi gebeliği böyle rahatsızlığın felan warmı

canım iltihap yumurtalıklarda mıydı??ultrasonla mı baktı??
Bana da baktı geçen ay ama ultrasonla bir de iltihap yok yumurtalıklarında dedi..sence başka tahlil de yaptırsamıydım???

kızlar ben 29 yaşındayım eşim 36 geç evlendik daha 20aylık evliyiz. kendime öyle kızıyorumki hem geç evleniyorsun hemde korun.. binpişmanım korunduğuma. şimdi tedavilik birşey varsa 1 2 yıl bekle gel 32de anne ol. allahım sizlerede her isteyenede banada nasip etsin. zor bir durum.

Bana da baktı geçen ay ama ultrasonla bir de iltihap yok yumurtalıklarında dedi..sence başka tahlil de yaptırsamıydım???

banada ön muayanede alttan bakıldı ultrasonla iltihap yok dendi başkada bakmadı zaten. test felan yapmadı. testler eşimin sonucuna göre yapılacakmış. banada ıltrasonla iltihap yok tertemiz dedi.

Işte herkese göre değişiyor....bak 4 ay sonra hamile kalmış...
Eneplnar inş eşinde de birşey çıkmaz iş çalışma ve duaya kalır canım..
Bozo SORUMA CEVAP VERMEDİN CANIM??

başka npıyolar blmyrm canım
benm acayip akıntım oluyodu afedersn aynı altıma kaçırmışım gibi oluyodum dr gttim dışardan baktı ultrsyonla bakmadı iltihabın war dedi fitil werdi bende hem fitil hemde soğan kürünü kullndım 2 aydr Allah a şükr bişey gelmedi ama eğer martta da hamile kalamzsam yine gdcem dr 2. ayım olucak ama tekrrlamsndan korkuyrm

Işte herkese göre değişiyor....bak 4 ay sonra hamile kalmış...
Eneplnar inş eşinde de birşey çıkmaz iş çalışma ve duaya kalır canım..
Bozo SORUMA CEVAP VERMEDİN CANIM??

siz ne kadarlık evlisiniz ne zmandır çocuk istiyorsunuz.

X