Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylanliste.jpg

benim de 9 mart ceylan beni de ekle listeye beni deeeeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada tüm yeni anne adaylarımızı gönülden tebrik ediorum. Yüce Rabb'ım tüm evlat hasreti çekenlere de o duyguu tatırsın inşallahhhhh
mart ayına bol bol müjdeli haberler duymak ve bereketli bir ay dileğiyle herkese kocaman sevgiler a.s.

hamiş hatunlar nerdesiniz sorularım var yaaa:KK43:(
belim ağrıyor ve akıntınız varmıydı kıvamlımı ve rengi son saatlerdeyim kan vermeye gidecem 6 da dua edin kızlar

Selam evetya bende sormak istiyorum gerçi 6gğnğm var ama olsun ya olmazsa benim dudakalrım kuruyo akşamdan beri susamıyorum ama içiyorum yinede

canlarım benim hamilelikle adet belirtileri hep aynı kii...

ben her ay beklerdim aman bu belirti şu belirti acaba bugün mü yarınmı derken bi bakmışım hamileyim...

ama demekki bir zamanı var gerçekten,en önemli olan rahat olmak,strese girmemek,üzülmemek,olumlu düşünmek...

ben özel bişey yapmadım..yani hepimizin bildiği şeyleri uygulamaya çalıştım o kadar ...

allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu,umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz

ben hamileliğimi ilk anladığım adetime 5 gün felan vardı,göğüslerimde inanılmaz bir acı vardı ve şişti.. normalde adet dönemlerinde göğüslerimde bi değişiklik olmazdı ama o ay tuhaftı anlamıştım
birde bel ağrısı oluyodu ara ara,akıntı bende normal zamanlarda olduğu gibi ara ara oluyordu..
ama yinede sevinmeyip adet günümü bekledim,sonra testte çıktı zaten..

belirtiler kişiye göre değişiyor zaten.. tek çözüm adet gününü beklemek

X