Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar kum dökmenın hamıle kalamnın üzerınde etkııs varmı daha öncede sormustum acaba bılgısı olan varmı

bildiğim kadarıyla yok..a.s iltihap olsaydı problem olbilirdi..çünki bende de yanma vardı dr.idrar kültürü yapalım iltihap varsa kurutalım demişti...bişi çıkmadı..sterildi..delikafadulden

ben de geeeeeeeeeeeeelldiiiiiiiiiiiiiiiiim...:dance: yaşasın herkes burdaaaaaaa.s. a.s.:enbuyukkk:

hosgeldıııııınnnn herkes burdaymıs efeeett ben de yenı geldım satennn ayagımı surudum kac kısı gırdı aynı andaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hg kadisim... gülde cim hg gel buraya manasında yaptım kızmadım yani oksengözlerimebaksanab

benımkı de 3 4 gun suruyor salıdan berı reglım ıste yarın kesılırım azalldı bugun baya zaten aman aman bıtsın bı an once deeeeeeeehihoyyyt

ne güzel bitmiş sayılır sennki ben salı gcesi bi uyandım kırmızı kart ya bide ben çok su içiyrm ondamıdr nedr acayip yoğun oluyrm

ii moralller ii çok şükür..
umutlu arak devam etmeye çalışıyorum
ama bu ara çalışma yapamadık doğrusu
bu aydan da bir beklentim yok...

hosgeldıııııınnnn herkes burdaymıs efeeett ben de yenı geldım satennn ayagımı surudum kac kısı gırdı aynı andaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kokunu alıyorus sanırım heheheeeehihoyyyt
hg kadisim... gülde cim hg gel buraya manasında yaptım kızmadım yani oksengözlerimebaksanab

hoş buldum canım nasılsın..a.s bugün burası hamiş doldu valla..:sm_cool:

bildiğim kadarıyla yok..a.s iltihap olsaydı problem olbilirdi..çünki bende de yanma vardı dr.idrar kültürü yapalım iltihap varsa kurutalım demişti...bişi çıkmadı..sterildi..delikafadulden

canım cok sağol cvbın için rahatladımhihoyyytkızlar bıde sıze tavsıye musluk suyu içmeyın nekadr ıcılır deselrde benım kumlar ondan oldu

ne güzel bitmiş sayılır sennki ben salı gcesi bi uyandım kırmızı kart ya bide ben çok su içiyrm ondamıdr nedr acayip yoğun oluyrm

yok canım ben de yogun oldumm ama sebebını bılmıyorum bosver annem hep cok gelmesı ıyıdır derdı sonucta onlar vucuttakı kırlı kan ya sınırını stresını alır derdııı:1hug:

kıslar sabahları aç karnına portakal suyu içmeyn gün boyunca baş dnmesi yapıyomuş yatrken içersenzde uykuszluk yapıyomuş
bide sivilce sorunu olnalar portakla suyu ve greyfut suyu sivilce yapıyorumuş
bugün ibrahiçsaraçoğlu tw de syledi

canım cok sağol cvbın için rahatladımhihoyyytkızlar bıde sıze tavsıye musluk suyu içmeyın nekadr ıcılır deselrde benım kumlar ondan oldu

rica ederim canım.dr.iltihap dedi kum mum demedi yani..:1no2: bi deyeşil sebzeleri çok iyi yıka canım..sirkeli suyun içiinde beklet ne bilim biraz dikkat et kaydirigubbakcemile5

kıslar sabahları aç karnına portakal suyu içmeyn gün boyunca baş dnmesi yapıyomuş yatrken içersenzde uykuszluk yapıyomuş
bide sivilce sorunu olnalar portakla suyu ve greyfut suyu sivilce yapıyorumuş
bugün ibrahiçsaraçoğlu tw de syledi

İlk defa senden duyuyorum bozocum
bende tam aksine portakal suyunu çok çok içer ve severim..
ibrahim saraçoğlu söylemişse doğrudur
çünkü benim eşim bu yaşta tansiyon yhastası oldu:KK43:
nar suyunu söylemişti ibrahim saraçoğlu onu uyguluyoruz ve faydasını da gördük
ÖNEMSEYİN DERİMyerimseniben

X