Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım cumartes, hsg Çekileceğim korkuyorum biraz meleğimin böylelikle 1 adım daha yaklaştığına inanıyorum Klomene başladım Sen nasılsın aman sen ve tazexik annelerimiz kendilerine iyi baksınlar bebişlerin için korunun öpüyorum senia.s.

İnşallah herşey yolunda gider canım.Allahın izniyle sende martta hamişler arasına katılırsın artık.bekliyoruuuuzz.:içelim:

Esterya ozaman değerin hiçte Düşük değil belki kız annesi olacaksın geç döllendi

ayyyy çok sevindimmmmmmmmmm asucum gözünaydın yaaaa esterya seninde gözünaydın canımmm allahım ikinizin bebişinede saglık versin çok mutlu oldummmmmmmmmm:))

allah ogluna kardeş verdi işte bak asu:))

esterya adetin gecikmemiş degerin iyi güzelim hiç moralini bozma 2 gün sonra katlanır o içini ferah tut ohh be sonunda hamiş çıktı:))

esterya istanbulun neresinde oturuosun ben ensar hastanesi semavi beye gidiyorum çookk memmunum çok iyi bir doktor tavsiye ederim

selamm kızlarrr
yeni hamişler tebrik ederimm sizleri gözünüz aydın
benim bugun itibariyle 6 günüm geçti kırmızılar gelmedii karnım acayip sis ve gazman gibi oldum ben ya:eek:
gögüslerimde dün gece uçları ilkkez zonkladı büyük gün yarın kanda baktıracamm:CüvCüv:

kıs ne demek ne demek anlamadım neden durdukyere üzülüosun onuda anlamadım alla alla 159 düşük degil hemde adetin geçmeden millet 40 50 çıkınca hamileyim die havalara uçuo yani degerin düşük degillllllll benim adetim 4 gün gecikince 633 çıkmıştı seninde katlncak durduk yere stres yapıosun

beylikdüzünde medicana var oraya ii diolar

X