Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hb canım.bu aralar öksürükle uğraştım biraz Allaha şükür şimdi daha iyiyim.sen nasılsın canım.

canım geçmiş olsun bendede aynı dert var ama benimki artık kronikleşti hersene 1 ay çekiyorum bu öksürüğü denemediğim şey kalmadı vallahi :1no2:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. Ne var ne yok ?
ay bakıyorumda bu sabah üzel başlamış.

iyiyim ben cuma gunu adet olmam lazım dun aksam kan testi yaptırdım 159 cıktı doktor dusuk buldu, cmtesi tekrar gel dedi. bir arkadas ise daha adetin gecmeden cok yuksek
ikiz bile olabilir dedi kafam karıstı
Canım bende adet günüm geçti diye beklerken geç döllenme olmuş diye ogün test sonucu 57 çıkmıştı. 2 gün sonra yaptırdım 359 gibi bi değer çıktı. Bu değer yüksek bi değer onlar kesin emin olmak için tekrar kan tahlili istiyor. Tebrik ederim inşallah bebişin tutunur sana a.s.

test yaptım sımdı pozıtıf çızgı accık sılık ama yınede cok netttttttttttt
Ay canım benim kesin ozaman o testler hiç yanılmıyır merak etme bebişin seninle :ecrin_bebek:

oooo hamişler sarmış burayı
Ayyy sorma bozocum sabah sabah ne güzel haberler bunlar sıra sana geliyor bak lülülülülülü

canım geçmiş olsun bendede aynı dert var ama benimki artık kronikleşti hersene 1 ay çekiyorum bu öksürüğü denemediğim şey kalmadı vallahi :1no2:

sanada geçmiş olsun canım.ben ballı süt içiyorum öksürüğe iyi geliyormuş onun sayesinde bu kadar çabuk atlattım galiba.arada boğazımı rahatlatması için papatya çayı da içiyorum.

sanada geçmiş olsun canım.ben ballı süt içiyorum öksürüğe iyi geliyormuş onun sayesinde bu kadar çabuk atlattım galiba.arada boğazımı rahatlatması için papatya çayı da içiyorum.

incirli sütü kekiği falan dumuştum ama bide papatya çayıyla ballı süt içeyim napalım saol canım

Gunaydın herkese...Asuuuuuuu yoksam hamilemisin süper yaaa kaydirigubbakcemile3
Tebrikler..

GÜnaydın kızlar nasılsınız.Rüzgaryağmurdan haberi olan varmı dün adet olması gerekiodu oldumu acaba?

Günaydın yeni gelen arkadaşlar ceylan sadece asu değil bu güzel haberi veren esteryada var bugün çok güzel başladı günümüz inş böyle devam eder

ya test yaptırdım 10.günde ama negatif çıktı dr gitmedim gitsem muhtemelen adet sçöktürücü vercek gecen ay da 26 gün gecikti ve det söktürücü kullandım 2 ilaç hemde
ama ben bu ay rahim filmi çekilcektim adetten sonra neden olmadım ya hala acaba olurmuyum beklesemmi doktoramı gitsem doktorta gitsem aadet söktürücü vercek ama iki ydır neden bu kadar gecikiypr ki acaba

ilaç kullanmak istemediğim için kendi yöntemlerimle yendim hastalığıÇok üzgünüm çoook
bu aralar salgın var aman kendinize dikkat edin.

Canım cumartes, hsg Çekileceğim korkuyorum biraz meleğimin böylelikle 1 adım daha yaklaştığına inanıyorum Klomene başladım Sen nasılsın aman sen ve tazexik annelerimiz kendilerine iyi baksınlar bebişlerin için korunun öpüyorum senia.s.

Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzer diye bu sitede okumuştum..Aynen öyle oldu,öncesinde hiçbir belirti olmadı adet günüme yakın gögüslerim şişti karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı her zamanki gibi....ama adet olmadım hamileydim.adetim geçiktikten sonrada kasıklarda ufak ufak ağrılar oluyor.

bilmiyorumkızlar ya kuruntu mu yapiyorum doktor tanıdıkta yok arayıp sorayım bakalım cmtesi ne cıkacak beta hcg 159 acaba gercekten dusuk deger mi?

benim kasıklarım adet tarihimden 10 gun once agrimaya basladi.
ve adet gunumnormalde yarın. goguslerimde dolgunluk var ama mide bulantım falan hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…