MERHABA arkadaşlar bende hala kırmızılar yok yaa17 gün oldu yaa
hb canım.bu aralar öksürükle uğraştım biraz Allaha şükür şimdi daha iyiyim.sen nasılsın canım.
Canım bende adet günüm geçti diye beklerken geç döllenme olmuş diye ogün test sonucu 57 çıkmıştı. 2 gün sonra yaptırdım 359 gibi bi değer çıktı. Bu değer yüksek bi değer onlar kesin emin olmak için tekrar kan tahlili istiyor. Tebrik ederim inşallah bebişin tutunur sana a.s.iyiyim ben cuma gunu adet olmam lazım dun aksam kan testi yaptırdım 159 cıktı doktor dusuk buldu, cmtesi tekrar gel dedi. bir arkadas ise daha adetin gecmeden cok yuksek
ikiz bile olabilir dedi kafam karıstı
Ay canım benim kesin ozaman o testler hiç yanılmıyır merak etme bebişin seninle :ecrin_bebek:test yaptım sımdı pozıtıf çızgı accık sılık ama yınede cok netttttttttttt
Ayyy sorma bozocum sabah sabah ne güzel haberler bunlar sıra sana geliyor bak lülülülülülüoooo hamişler sarmış burayı
canım geçmiş olsun bendede aynı dert var ama benimki artık kronikleşti hersene 1 ay çekiyorum bu öksürüğü denemediğim şey kalmadı vallahi :1no2:
MERHABA arkadaşlar bende hala kırmızılar yok yaa17 gün oldu yaa
sanada geçmiş olsun canım.ben ballı süt içiyorum öksürüğe iyi geliyormuş onun sayesinde bu kadar çabuk atlattım galiba.arada boğazımı rahatlatması için papatya çayı da içiyorum.
Gunaydın herkese...Asuuuuuuu yoksam hamilemisin süper yaaa kaydirigubbakcemile3
Tebrikler..
Suzancım hastamısın kuzum..Geçmiş olsun
ilaç kullanmak istemediğim için kendi yöntemlerimle yendim hastalığıÇok üzgünüm çoook
bu aralar salgın var aman kendinize dikkat edin.
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzer diye bu sitede okumuştum..Aynen öyle oldu,öncesinde hiçbir belirti olmadı adet günüme yakın gögüslerim şişti karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı her zamanki gibi....ama adet olmadım hamileydim.adetim geçiktikten sonrada kasıklarda ufak ufak ağrılar oluyor.