Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bozocuğum olsun üzülme şükürki kırmızılarda geliyo şu benimkilerde gelicekse gelseler artık gögüslerim acıyo ve karnım şişti davul gibi oldu ya (((

gece regli olduktan sonra rüyamda kucağımda bi bebek taşıyodum bide ben ilk gün hele geceleri bu kadr yoğun olmazdım şaşırdım

GÜNAYDIN KIZLAR...

Bozocum galiba benim tahminler fos çıkıyor neyse şeker martta iyi çalış MARTTA OLACAK :)

olucak inş bozocuğum önümüzde daha çok uzun yıllar var ne günler atlatacağız allahın izniyle

canalrr GUUUUUUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAYYYYYYYYYYDINNNNNNNNNNNNN:lepi::lepi: arkadasa kahvaltiya gitmeden once bir gunaydinn deyimm dedimmm hemm yenii haberr varrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim belirtilere bakmamak lasım işte en saglamı adet gecikmesi diger belirtiler fıs bak ne güsel moralin yerinde şu 1 hafta bitsin çalışmaalara başlarsın mis gibi:)

Beyazcimmmmmmmm bebisinn hayirlii ugurluu olsun canimm tebrikklerrrrrrŞenizallahimm saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsinnna.s.

günaydın onancığım nasılsın bebişin nasıl ?
İyiyim canım bebiş iyi heralde yani iyi olması için sürekli dua ediyorum birkaçgün içinde gidip görcez bakalım nasılmış asıl ozaman öğrenicez :) ama şuan bana pek sıkıntısı yok kabız ve gaz dışında kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım sen neler yaptın?

inşllh martta olucak pes etmek yokkkk
Bozocum tabiki pes etmek yookk klava: gelicek bebişin martta iyi çalış annesi :ecrin_bebek:

ya kıssslar bişey soracağım ayıptır söylemesi dün benim idrarım süt beyazı gibiydi hastalık olabilirmi onancığım benim adetim 7 mart ama erken gelicek galiba geçen ayda 21. gün gelmişti normal 28 gündür ama az öncede yazdığım gibi karnım şişti ve gögüslerim çok acıyo ((

onan canimm sendemii hamissinn canimm yaaa tebrikk ederimmma.s. canimm dasriis basimiza insallahhh.
ruzgar yagmurumm hos geldinn guzelimm ben iyiim yaa senn:1hug:

İdrar süt beyazı olunca enfeksiyon diye biliyorum canım ben :çok üzgünüm: ama insanın karnı gazlı bibi şişiyor aniden bende olmuştu ve halende devam kaydirigubbakcemile3 gögüs hassasiyeti özellikle uç kısımlarının acıması da belirti şeker bende de oldu KISSS yoksa güzel bi haber mi gelcek acaba :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…