- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
GÜNAYDIN KIZLAR...
Bozocum galiba benim tahminler fos çıkıyorneyse şeker martta iyi çalış MARTTA OLACAK :)
İyiyim canım bebiş iyi heralde yani iyi olması için sürekli dua ediyorum birkaçgün içinde gidip görcez bakalım nasılmış asıl ozaman öğrenicez :) ama şuan bana pek sıkıntısı yok kabız ve gaz dışında kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım sen neler yaptın?günaydın onancığım nasılsın bebişin nasıl ?
Bozocum tabiki pes etmek yookkinşllh martta olucak pes etmek yokkkk
onan canimm sendemii hamissinn canimm yaaa tebrikk ederimmma.s. canimm dasriis basimiza insallahhh.İyiyim canım bebiş iyi heralde yani iyi olması için sürekli dua ediyorum birkaçgün içinde gidip görcez bakalım nasılmış asıl ozaman öğrenicez :) ama şuan bana pek sıkıntısı yok kabız ve gaz dışında kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım sen neler yaptın?
Bozocum tabiki pes etmek yookkklava: gelicek bebişin martta iyi çalış annesi :ecrin_bebek:
ya kıssslar bişey soracağım ayıptır söylemesi dün benim idrarım süt beyazı gibiydi hastalık olabilirmi onancığım benim adetim 7 mart ama erken gelicek galiba geçen ayda 21. gün gelmişti normal 28 gündür ama az öncede yazdığım gibi karnım şişti ve gögüslerim çok acıyo((
onan canimm sendemii hamissinn canimm yaaa tebrikk ederimmma.s. canimm dasriis basimiza insallahhh.
ruzgar yagmurumm hos geldinn guzelimm ben iyiim yaa senn:1hug: