Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İdrar süt beyazı olunca enfeksiyon diye biliyorum canım ben :çok üzgünüm: ama insanın karnı gazlı bibi şişiyor aniden bende olmuştu ve halende devam kaydirigubbakcemile3 gögüs hassasiyeti özellikle uç kısımlarının acıması da belirti şeker bende de oldu KISSS yoksa güzel bi haber mi gelcek acaba :dance:

nerdeeeee ama yok be güzelim zannetmiyorum yada heveslenmek istemiyorum bende dedim acaba yumurtladımmı ama yumurtladıysamda 14 gün sonra adet olmam lazım ama gögüslerim çok erken başladı gibi şeyler düşünüyorum gebelik içinde erken kasıklarımda sancı veya batma gibi şeyler hissetmiyorum bide bu ay hiç ihtimal vermiyorum çünkü çok yoruldum ve çok ağır şeyler kaldırdım bu pazar günü hala ara ara belim ağrıyo ama oturunca geçiyo herşeyin hayırlısı

onancığım bide süt beyazı idrar sadece dün akşam oldu bugün şeffaf bişey yok yani o yüzden yumurtladımmı acaba diye düşündüm ?

iidir sever sen nasılsın diğer arkadaşlar nasıllarrrrrrrr adetime 2 gün kaldıııııııı bu arada gün saymaktayım

onan canimm sendemii hamissinn canimm yaaa tebrikk ederimmma.s. canimm dasriis basimiza insallahhh.
ruzgar yagmurumm hos geldinn guzelimm ben iyiim yaa senn:1hug:

SAOL CANIM BENİM DARISI BAŞINIZA ARTIK :içelim: DUA ediyorum sizin için hepinizin olacak hihoyyyt

iidir sever sen nasılsın diğer arkadaşlar nasıllarrrrrrrr adetime 2 gün kaldıııııııı bu arada gün saymaktayım

inş kırmızılar hayırlı bi sebebten dolayı gelmezler hadi bakalım bu hafta az hamiş çıkardık ne oldu böyle haftanın ortasındayız daha 2 kişi hadi bakalım kısslar umudumuz martta delikafadulden

onancığım bide süt beyazı idrar sadece dün akşam oldu bugün şeffaf bişey yok yani o yüzden yumurtladımmı acaba diye düşündüm ?

Belkide geç yumurtlamışsındır, sen çalış ozaman ara verme sakın :eek:klava: ama idrar kesin enfeksiyondan ama hafifti demekki hemen geçti :uhm: ama gögüs acıması adete 1 - 1,5 hafta falan varken başlamıştı bende de kaydirigubbakcemile3

Belkide geç yumurtlamışsındır, sen çalış ozaman ara verme sakın :eek:klava: ama idrar kesin enfeksiyondan ama hafifti demekki hemen geçti :uhm: ama gögüs acıması adete 1 - 1,5 hafta falan varken başlamıştı bende de kaydirigubbakcemile3

tamam canım ben çalışım biraz daha ya ben bu çalışma lafına çok gülüyorum ya kaydirigubbakcemile3

eeeeeee rüzgaryağmur sende belirtiler varmı regli ya hamilelikle ilgili olarak konuşmuyosun hiç buarada lavinia vardı dimi gelmiyo uzun zamandr

onancığım bie sen nezamandır düşünüyodun ve nekadar sürede oldu merak ettimde :)

tamam canım ben çalışım biraz daha ya ben bu çalışma lafına çok gülüyorum ya kaydirigubbakcemile3

Şuan sırf bebeğe odaklı ya güzelim insan ister istemez çalışma olarak görüyor. Hatta eşim bile bana soruyordu u akşam çalışma var mı diye kaydirigubbakcemile3 söylemesi ayıp ben yönlendiriyordum daa kaydirigubbakcemile3 ama bi ara her akşam çalıştırdım kaçırmayalım diye kaydirigubbakcemile

onancığım bie sen nezamandır düşünüyodun ve nekadar sürede oldu merak ettimde :)
Ben aslında ağustostan beri istiyorum fakat 4 aydır çalışma vardı kaydirigubbakcemile3 4.ayda oldu ama önceki aylar hep stres vardı, bu ay dedim ALLAH ın dediği olur kısmetse olcak rahattım yani. Bence stres çok etkiliyor kızlar hormon dengesi altüst oluyor eee sonra kırmızı kart. Hepinizin olacak bu topik uğurlu :enbuyukkk:

eeeeeee rüzgaryağmur sende belirtiler varmı regli ya hamilelikle ilgili olarak konuşmuyosun hiç buarada lavinia vardı dimi gelmiyo uzun zamandr

kız bunadınmı akşam konuştuk ya, daha gelen bişi yok bakalım 28 ine kadar beklicem sonra test yapıcam 28inde. ara ara belim ağrıyo bide göğüsler acıyo başka fazla bişi yok.kendimi dinlememeye çalışıyorum şeker.

Ben aslında ağustostan beri istiyorum fakat 4 aydır çalışma vardı kaydirigubbakcemile3 4.ayda oldu ama önceki aylar hep stres vardı, bu ay dedim ALLAH ın dediği olur kısmetse olcak rahattım yani. Bence stres çok etkiliyor kızlar hormon dengesi altüst oluyor eee sonra kırmızı kart. Hepinizin olacak bu topik uğurlu :enbuyukkk:

iyi ya güzelmiş allah gönlünüze göre versin canım:Saruboceq:

arkadaşlar test yaptım bu sabah testin 2.çizgisi silik pembeydi emin değilim sevinmek için sevinmelimiyim acaba.bir ilçede öğretmen olduğumdan burdaki sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş 6 gün sonra dene dedi adama dedim ki söylemesi kolay 1 senedir bekliyorum dedim sevk yapayım dedi ama okul var çocuklarım gelecekler haberleri yok maalesef bekleyeceğim

selamm günaydın kızlar bugun itibariyle 5. günede geldik kırmızılar yok:teytey:
karnım cok sis eğilemiyorum desem yeri var hamile arkdaşlar belirtilerini yazsa ne güzel olurdu:CüvCüv:

X