- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 38
-
- Konu Sahibi masal ile efe
ne güzel yazmışsınız, bende bir iki ekliyim, benim en büyük belirtim çok üşümemdi ev çok sıcak olduğu halde, buzdolabını bile açamıyordum ve idrar rengi koyuydu, diğerlerini pek takmadım adet döneminde olur diye :))
aaa evet onu unutmuşum geceleri titreme ile uyanıyordum ... dişlerim birbine vuruyordu tak tak diye.. ama olsun dimi onun varlığı herşeye rağmen çok güzel...
kesinlikle canım var olduğunu bilince onlar insana hafif geliyor ama tek sorun 7.haftadan sonra başlayan bulantılar onlar biraz az olsa :)
bulanması ayrı dert çıkaramamak ayrı dert
Kızlar yeni hamiş olarak size tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikli olarak stres yapmayın olmaz, çok istemeyin olmaz, durmadan test yapmayın olmaz, çok düşünmeyin olmaz diyenlere inanmayın :)
Çünkü stres yaptım, çok istedim, milyonlarca test yaptım (erken gebelik ultra erken gebelik vs vs) çok düşündüm çok üzüldüm çok ağladım ve OLDU...Çünkü Rabbim OL dedi..
Gelelim belirtilerime;
reglden bir kaç gün sonra yumurtam çatladı (biraz kendinizi dinlediğinizde ani bir kasık sancısı olduğunu hissediyorsunuz) ve o ağrı hala geçmedi.. Yani eğer döllenme olduysa süürekli regl ağrısı hissediyorsunuz kasık bölgenizde.. Bende en çok sağ taraf ağrıdı hani bıçak saplanıyor gibi bir ağrı denir ya işte öyle birşey.
Baş ağrısı; öyle bir ağrı ki 48 saat geçmedi uyuyorsun geçmiyor , duşa giriyorsun geçmiyor.. ve majeziksiz yapamayan ben inatla içmedim.. ağrıdan ağlarken ben eşim neden ilaç içmiyorsun bir doktora gitmiosun dediğinde bebeğim için diye cevap verdiğimde daha birleşmeden bir kaç gün geçmişti.. tek hatırladığım eşimin bana üzüleceksin gene yapma böyle konuşma demesiydi.. ama söylediğim tek şey elimi tam kasığımın üzerine götürüp annecim lütfen benimle ol benimle ol diye tekrarlamaktı..
ishal; normalde wc sorunum olduğu için ishal durumu bana çok uzak.. ama bir gün boyunca hiç bir şey yemediğim halde wcden çıkamadım.. karnıma ağrılar saplanıyordu.. Kabız; ve ertesi gün wc ye gitmek için kıvranıyordum ama gidemiyordum..
Uyku; her gün gece ikiye kadar uyumayan ben, aniden uyuyordum.. ve bu uyku gayet dinçken uykum yokken 3 dakikada geliyor ve birden uyuyordum :)
sonra regl dönemim yaklaştığında ki benimki ağrılı olur , tüm regl ağrılarını hissettim ve dedim bu seferde olmadı sonra ultra hassas gebelik testinden aldım hani şu en pahalısı en iyisi dedikleri sonuç negatif çıktı...
bi taraftan regli beklerken bi taraftan benimlesin dimi eşek sıpam benim diyordum.. bu sürede hala regl günüm geçmemişti ama yaklaştığı belliydi.. eşimi doktora götürmüştük. muayenesine yarım saat vardı.. dedi o arada bi kadın doğuma git istersen regl ağrıların içinn.. gittim ve doktoruma dedimki ben hamileyim lütfen ilaç yazmayın...gününüz geçtimi dedi hayır dedim test yaptınızmı dedi evet ama negatif dedim.. peki kan testi yapalım mı diye sordu cevabım evetti..
Meleğim şuan benimle.. biraz sıkıntılı olsakta annesi ona çikolata sözü verdi o yüzden beni bırakıp gitmiyc
ek..
Benim belirtilerim bunlardı.. Umarım faydalı olur sizlere.. en yakın zamanda isteyen tüm kadınların melekleri karnında ve kucağında olur inşallah..
Cnm hayirli olsun ne guzel anlatmisin bende bu ay yumurtlama gunumu yakaladim ve senin dedigin gibi sag kasigimda cok agri oldu bi haftadir yeni yeni gecti ve acayip uykum geliyo daha yumurtlayali bi hafta oldu hafif bas agrimda oluyo acaba diyom ama bu kadar erken belirti olmaz diyorum senin yazinda umut oldu bana ne zaman test yaptirdin benim adet gunume daha 11 gun var ne zmn yapsam testi acaba
adetime 1 hafta kaldı hiçbir belirtim yok ne yani meleğim benimle değil mi ? belirtisiz hamilelik olmaz mı 8 gün önce yumurtladım bekliyorum dua etmekten başka yapcak bişey yok galiba..
inşallah canım sağol,nasip ...dedemi kaybettim yumurtlamadan bir gün sonraydı çok üzüldüm ağladım hastalar oldum belki ondan da tutmamış olabilir ..kader
canım benim son adet tarih başlangıcım 5 mart tı.. 2 nisanda kan tahlili yaptırdım Beta-hCG 148 çıktı. 4 nisanda da tekrarlattı doktorum kimyasal gebelik olabilir regle daha var diye ondada 443,61 çıktı..
Eğer döllenme olmuşsa iki üç gün sonra başlıyor kasık ağrıları titremeler inan bana..
umarım meleğin seninledir
Umarim cnm tsk ederim ins Rabbim sanaa saglikla kucagina almak nasip etsin
canım inan bana yazını okurken çok heyecanlandım. benimde adetimin üstünden 3 gün yada 1 gün geçti. niye böyle yazdım ben 25 gün de bir yada 27 günde bir adet görüyorum. hala gelen giden yok. bende ishalim aşırı yorgunluk var bacak ağrılarım var ve yatağa girer girmez uyuyorum. dün sabahtan bu yanada sırt ağrısı çekiyorum. her yemekten sonra mide bulantım var. ve sağ kasığımda ağrım var. ama bir türlü test yapmaya cesaret edemiyorum. bazen miniğim içimde gibi hissediyorum bazende kızım adet olucaksın diyorum bakalım nasip kısmet.Kızlar yeni hamiş olarak size tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikli olarak stres yapmayın olmaz, çok istemeyin olmaz, durmadan test yapmayın olmaz, çok düşünmeyin olmaz diyenlere inanmayın :)
Çünkü stres yaptım, çok istedim, milyonlarca test yaptım (erken gebelik ultra erken gebelik vs vs) çok düşündüm çok üzüldüm çok ağladım ve OLDU...Çünkü Rabbim OL dedi..
Gelelim belirtilerime;
reglden bir kaç gün sonra yumurtam çatladı (biraz kendinizi dinlediğinizde ani bir kasık sancısı olduğunu hissediyorsunuz) ve o ağrı hala geçmedi.. Yani eğer döllenme olduysa süürekli regl ağrısı hissediyorsunuz kasık bölgenizde.. Bende en çok sağ taraf ağrıdı hani bıçak saplanıyor gibi bir ağrı denir ya işte öyle birşey.
Baş ağrısı; öyle bir ağrı ki 48 saat geçmedi uyuyorsun geçmiyor , duşa giriyorsun geçmiyor.. ve majeziksiz yapamayan ben inatla içmedim.. ağrıdan ağlarken ben eşim neden ilaç içmiyorsun bir doktora gitmiosun dediğinde bebeğim için diye cevap verdiğimde daha birleşmeden bir kaç gün geçmişti.. tek hatırladığım eşimin bana üzüleceksin gene yapma böyle konuşma demesiydi.. ama söylediğim tek şey elimi tam kasığımın üzerine götürüp annecim lütfen benimle ol benimle ol diye tekrarlamaktı..
ishal; normalde wc sorunum olduğu için ishal durumu bana çok uzak.. ama bir gün boyunca hiç bir şey yemediğim halde wcden çıkamadım.. karnıma ağrılar saplanıyordu.. Kabız; ve ertesi gün wc ye gitmek için kıvranıyordum ama gidemiyordum..
Uyku; her gün gece ikiye kadar uyumayan ben, aniden uyuyordum.. ve bu uyku gayet dinçken uykum yokken 3 dakikada geliyor ve birden uyuyordum :)
sonra regl dönemim yaklaştığında ki benimki ağrılı olur , tüm regl ağrılarını hissettim ve dedim bu seferde olmadı sonra ultra hassas gebelik testinden aldım hani şu en pahalısı en iyisi dedikleri sonuç negatif çıktı...
bi taraftan regli beklerken bi taraftan benimlesin dimi eşek sıpam benim diyordum.. bu sürede hala regl günüm geçmemişti ama yaklaştığı belliydi.. eşimi doktora götürmüştük. muayenesine yarım saat vardı.. dedi o arada bi kadın doğuma git istersen regl ağrıların içinn.. gittim ve doktoruma dedimki ben hamileyim lütfen ilaç yazmayın...gününüz geçtimi dedi hayır dedim test yaptınızmı dedi evet ama negatif dedim.. peki kan testi yapalım mı diye sordu cevabım evetti..
Meleğim şuan benimle.. biraz sıkıntılı olsakta annesi ona çikolata sözü verdi o yüzden beni bırakıp gitmiycek..
Benim belirtilerim bunlardı.. Umarım faydalı olur sizlere.. en yakın zamanda isteyen tüm kadınların melekleri karnında ve kucağında olur inşallah..
canım inan bana yazını okurken çok heyecanlandım. benimde adetimin üstünden 3 gün yada 1 gün geçti. niye böyle yazdım ben 25 gün de bir yada 27 günde bir adet görüyorum. hala gelen giden yok. bende ishalim aşırı yorgunluk var bacak ağrılarım var ve yatağa girer girmez uyuyorum. dün sabahtan bu yanada sırt ağrısı çekiyorum. her yemekten sonra mide bulantım var. ve sağ kasığımda ağrım var. ama bir türlü test yapmaya cesaret edemiyorum. bazen miniğim içimde gibi hissediyorum bazende kızım adet olucaksın diyorum bakalım nasip kısmet.
inşallah ben bi test yapmaya cesaret edebilirsem öğrencez de cesaret edemiyorum malesefcanım eğer bazen içinde hissediyorsan.. ordadır o merak etme.. inşallah güzel haberlerini alcaz..
inşallah ben bi test yapmaya cesaret edebilirsem öğrencez de cesaret edemiyorum malesef
canım malesef az önce lavaboya gittim kahve rengi akıntım gelmiş sanırım adet oluıyorum artık öteki aya nasipcanım bence yap , olumsuz olursa gelecek ay birliktelik gününü daha öne çekersin.. ve gelecek ay kavuşursun minik meleğine... bu ay seninleyse zaten ohhh ne sevincez birlikte..
canım malesef az önce lavaboya gittim kahve rengi akıntım gelmiş sanırım adet oluıyorum artık öteki aya nasip