Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

durum nedır

canım.. hadi hayırlı olsun şimdiden.. Kalk hadi giyin bhcg sonucunu bekliyorum
Ciddi öisinnnnnn
İşyerındeyım ancak salı gunu gidebılırımmm
Aralıkta bır dusuk yasadım husran olmasın gene sonucu
Sevıneyım mı yanı
İlk hamilelikte 1 gun gecınce. Yapmıştımuşekilde çıkmıştı
4 gun var daha ama belirtı cok olunca yaptımmm

canım tek kelime ile "NET" iki kelime ile "NET HAMİLESİN"

Düşük olcaksa bile bu şuan sevinmeyeceğin anlamına gelmez.. (Ki Rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı)

tatlım bi çok özel hastanede bile 20 lira kan testi ne salıyı bekliyceksin

İşler cok yoğunnnn
Ayarlarsam gıtcem inşşş
Cok tesekkur ederımmmmm cok sevındımmm

SAT 19 MAYISTİ 3 HAZİRANDA PEMBE RENKTE KANAMAM OLDU ÖKSÜRÜRKEN MİDE BULANTI BAŞ AĞRISI SIRT AGRISI ARA SIRA SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR İDRARIM KOYU RENK BAZEN KABIZ BAZEN İSHAL SÜREKLİ UYKU HALİ GÖGÜS HASSASİYETİ ŞİŞKİNLİK UCUNDA KAŞINTI VE YARILMA CEVRESİNDE BEYAZ SİVİLCE GİBİ TOPAKLANMALAR BUNLAR SİZCE NEDİRRR???1 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK

ARKADASLAR BENDE YENI KATILDIM SAYFAYA..BENIMDE ADETIM HAZIRAN 15 GUNLERIMI TAKIP ETTIM BENDE IDRARIM COK KOYU OLDU KARNIM INANILMAZ SIS GAZ OLAYI VAR KASIKLARIMDA NASIL BI AGRI BATMA VE GERILME HISSI VAR ..BELİM AGRISINDAN AYAKTA DURAMIYORUM..EGILEMIYORUM KARNIMDAN COK TUHAF SIZCE OLMUSMUDUR BU SEFER..BEN MAYISIN 26 SINDA RAHIM FILMIDE CEKTIRDIM TERTEMIZ CIKTI BUTUN TAHLILERIM..VE BU RHIM FILMINDEN DOLAYI COK CABUK OLACAGINI SOLEMISTI DOKTORUM..BANA BI FIKIR VERIN LUTFEN..

Naptin cnm adet oldunmu ben oldum dün ya bidaha belirtiye felan bakmicam hepsi vardi hemen hemen adet gunum gelmeden testte yapmiycam artık
Canım ben de oldum adet. Belirtilere karşı inancımı kaybettim. Bundan sonra asla dikkat etmicem senin gibi. Ancak adet gecikmesini dikkate almak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…