- 26 Mayıs 2015
- 246
- 172
- 38
-
- Konu Sahibi masal ile efe
kafayi yicem yardim edin lutfn belirtilerim var gibi sabah bulantim oldu sat 6 gibi ve idrarim cok parlak sari fln deyil dun aniden kasigimda bi 1 2 saniyelik agri oldu bucak saplanmis gibi karnim her sabah agriyor belim sabahlari agriyor aksama dogru geciyor ama gogus agrisi falan yok oyle fazla bulantimda yok hamilelik belirtileri olabilir mi bunlar ve adetime 13 gun var daha gebelik testi yapsam dogru sonuc verir mi lutfen yardimci olun
Merhaba arkadasımmmmmerhaba
Merhaba arkadasımmmm
Sabah dayanamadım test yaptım regl gunNume 4 gun var ve anında bu şekilde cıktı sızce durum nedırrrr
Ekledım olmamışCanım eklesene resmini bakayım
Ekledım olmamışEki Görüntüle 1549490
Ciddi öisinnnnnncanım.. hadi hayırlı olsun şimdiden.. Kalk hadi giyin bhcg sonucunu bekliyorum
durum ayni sabah cok halsizim halsizlim arti bulanti olmaya basladi bas donmesi asiri goz kararmasi ama test yapmadim daha cnmdurum nedır
bence tebrik ederim var gibi gozukuyor ama en iyisi kan testi yaptirmakMerhaba arkadasımmmm
Sabah dayanamadım test yaptım regl gunNume 4 gun var ve anında bu şekilde cıktı sızce durum nedırrrr
Ciddi öisinnnnnn
İşyerındeyım ancak salı gunu gidebılırımmm
Aralıkta bır dusuk yasadım husran olmasın gene sonucu
Sevıneyım mı yanı
İlk hamilelikte 1 gun gecınce. Yapmıştımuşekilde çıkmıştı
4 gun var daha ama belirtı cok olunca yaptımmm
durum ayni sabah cok halsizim halsizlim arti bulanti olmaya basladi bas donmesi asiri goz kararmasi ama test yapmadim daha cnm
İnşallah canım. Bekleyen herkese Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. :)
Cok tesekkurlerrrrttbence tebrik ederim var gibi gozukuyor ama en iyisi kan testi yaptirmak
İşler cok yoğunnnncanım tek kelime ile "NET" iki kelime ile "NET HAMİLESİN"
Düşük olcaksa bile bu şuan sevinmeyeceğin anlamına gelmez.. (Ki Rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı)
tatlım bi çok özel hastanede bile 20 lira kan testi ne salıyı bekliyceksin
İşler cok yoğunnnn
Ayarlarsam gıtcem inşşş
Cok tesekkur ederımmmmm cok sevındımmm
SAT 19 MAYISTİ 3 HAZİRANDA PEMBE RENKTE KANAMAM OLDU ÖKSÜRÜRKEN MİDE BULANTI BAŞ AĞRISI SIRT AGRISI ARA SIRA SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR İDRARIM KOYU RENK BAZEN KABIZ BAZEN İSHAL SÜREKLİ UYKU HALİ GÖGÜS HASSASİYETİ ŞİŞKİNLİK UCUNDA KAŞINTI VE YARILMA CEVRESİNDE BEYAZ SİVİLCE GİBİ TOPAKLANMALAR BUNLAR SİZCE NEDİRRR???1 YILLIK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK[/QUO
Canım ben de oldum adet. Belirtilere karşı inancımı kaybettim. Bundan sonra asla dikkat etmicem senin gibi. Ancak adet gecikmesini dikkate almak lazım bence.Naptin cnm adet oldunmu ben oldum dün ya bidaha belirtiye felan bakmicam hepsi vardi hemen hemen adet gunum gelmeden testte yapmiycam artık
Bikaç yere yazınca unutmuşum burayı pardon.regl oldum malesef.bi dahaki ay iyi haberlerle dönerim umarımtatlım var mı gelişme.. merak ediyoruz