Erken Hamilelik Belirtileri..umarım faydalı olur

Kizlar benim adetime 6 gun var ama yogun belirtiler uzerine idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti.tabi suan kafayi yiyorum gercek mi bu diye:)) bu testlerde yanlslk oluyo mu.biri bana bi yardm etsin cok acayp duygulr icindeym suan.yarin kan testi yaptrcam ama ins. Dogrudur test.

ne guzel ınanmıssın cnm böyle masallah

Selamun Aleykum arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ve buradaki samimiyet ve anlayış inanın ailemizde ve akrabalarimizda yok. Sanki herkes üzmek için fırsat kolluyor. 10 aylık evliyim. 2 ay önce kimyasal gebelik ve düşük yaşadım. Herkes sevindi kendi annem bile.Ve kimse destek olmadı. Sonra anladım ki bu hayatta artık eşim ve ben varız. Dik durdum. Düşük yaptım diye bi ton misafirle cikageldi kayinvalidem gittim susledim en güzel elbisemi giydim ve belim kopuyordu resmen ama ben gulumsedim dik durdum. Kayınvalidem düşük yaptığım için oğlunu evlendirmekle ilgili falan şeyler söyledi. Üzüldüm ama onun vasıtasıyla değil aşık olduğumuz için evlendik diye kapının dışında bıraktım tüm olumsuzlukları. İyiyim dedikçe iyi oldum hamdolsun Rabbim güç verdi ve yalnız bırakmadı beni. Şimdi herkesten uzaklaştım kendi yuvama çekildim ve eşimle aramız hiç olmadığı kadar düzeldi hamdolsun.Çoluk çocuk olsa bile bigün onlar da kendi duzenlerini kurup gidecekler bizler eslerimizle başbaşa kalacağız. Onlar da bizim kadar üzülüyorlar gözyaşları içlerine akıyor. Ama yansitmiyorlar. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben 1 ay once biraktim korunmayı yumurtlama günlerinde iliskiye özen gosterdim reglime 10 gün var ama bi kac gündür bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum normalde eegl dönemlerinde goguslerimde hassasiyet olmazama suan uvlarina dokundugumda acıyor ama reglimede 10 gun var bu kadar erken bu belirtiler olurmu sizce yoksa cok istedigim icin psikolojik mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…