Erken Hamilelik Belirtileri sadece yalan :(

Kafama takmıyomuşum gibi yaşıyorum panpa :))

Kafama takmıyomuşum gibi yaşıyorum panpa :))

tatlım hamileyiz mi değilmiyiz mi diye kafaya taktığımızdan stresimizden olmuyormuş ya.. bu ay kesin hamileyiz diye kafaya takmıyoruz stres yapmıyoruz hem HAMİLEYİZ niye takalım ki dimi ama

siz takmayın strese girmeyin kızlar ben kırmızı kartı yedim çünkü bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum

siz takmayın strese girmeyin kızlar ben kırmızı kartı yedim çünkü bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Demekki bu ay olması hayırlı değilmiş diyor, üzülmüyor, bidahaki ay bekliyoruz inşallahh

Demekki bu ay olması hayırlı değilmiş diyor, üzülmüyor, bidahaki ay bekliyoruz inşallahh

aynen canım başka elimizden ne gelirki

bi daha ki ay kesin hamile olcak. bak diyecksiniz bu kız yazmıştı doğruymuş diye

inş.

ah canım benim amin rabbim sizin yuzunuzu bu ay güldürsün benimkinden bi ay büyük olsun bebişiniz

Ayın 12 sinde ovitrelle vurulmuştum.Hesaplarıma göre 28 inde regl olmam gerekiodu ama bugün kahverengi bi akıntım var. Erken mi başlıcak acaba? Bu renk neyin nesi ki böyle acaba kist filan olmuş olmasın bende yaa

Ayın 12 sinde ovitrelle vurulmuştum.Hesaplarıma göre 28 inde regl olmam gerekiodu ama bugün kahverengi bi akıntım var. Erken mi başlıcak acaba? Bu renk neyin nesi ki böyle acaba kist filan olmuş olmasın bende yaa

canım biz bunu yerleşme kanamasına bağlıyoruz. negatif düşünceye yer yok

Evet olabilir bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyo seninkide boyle olmus olabilir degerlendir canim mutlaka

valla bende hamileliğe yordum çünkü arkadaşımda adetine 4 gün kala ov. testiyle öğrendi innnşalllaaaahhhhh hamiştirsin amin amin amin

canım arakadaşım ne güzel yazmışsın.. yani birinin cümle için benden hamile diye bahsetmesi çok güzel bir olay :)

canım arakadaşım ne güzel yazmışsın.. yani birinin cümle için benden hamile diye bahsetmesi çok güzel bir olay :)
daha sen dur canım birde biz hamilelik olaylarını bitirip kalp atışı ,cinsiyet ,doğum, yorumları yapıcaz çok az kaldı

daha sen dur canım birde biz hamilelik olaylarını bitirip kalp atışı ,cinsiyet ,doğum, yorumları yapıcaz çok az kaldı
doktorum bana kesin konuştu, dediki yumurta oluşmuş yarın çatlıcak yarın sabah öbür gün akşam iyi değerlendir, bidahaki ay hamileyim diye geliceksin dedi. sende böyle diyosun bi umutlanıyorum, yalnız adet olursam sorcam sizeeeeee

ay o zaman bizi düşünmek istemiyorum :) kaç cm oldu kaç gram vs vs vs dokuz ay geçmez artık :)

ayy ne güzel hepimiz hamileyiz oley oley :)

aman aman sen adet olmada bize yine sor ne soracaksan stres topun olalım

ay o zaman bizi düşünmek istemiyorum :) kaç cm oldu kaç gram vs vs vs dokuz ay geçmez artık :)

aynen bian düşündümde işimiz şimdikinden zor olacak
ayy ne güzel hepimiz hamileyiz oley oley :)

örgü örmeye başlayalım patik yelek minnak minnak
yalnız fena gazladık birbirimizi bakın adet olursanız üzülmeyeceksiniz nasip diyip yeni aya giriş yapıcaz anlaştıkmı

ben bi 9 ay adet olmayı düşünmüyorum cicim

ben ilk hamilelik işini düşündüğümde bebek battaniyesi başlamıştım sonra vazgeçtim yarım bıraktım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…