- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.571
- 198
Kafama takmıyomuşum gibi yaşıyorum panpa :))canım kıyamam ya.. bu sefer karar verdik biz bu ay hamileyiz. kafaya takmıyoruz hiç stresede girmiyoruz hamilemiyiz değilmiyiz diye. kesin hamileyiz diyoruz. Hoşgeldin aramıza bu ay bizimle birlikte seninde bebeğin olacak.. sağlıklı nur topu gibi bebecikler .. inşallah
Kafama takmıyomuşum gibi yaşıyorum panpa :))
siz takmayın strese girmeyin kızlar ben kırmızı kartı yedim çünkübu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Demekki bu ay olması hayırlı değilmiş diyor, üzülmüyor, bidahaki ay bekliyoruz inşallahhsiz takmayın strese girmeyin kızlar ben kırmızı kartı yedim çünkübu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Demekki bu ay olması hayırlı değilmiş diyor, üzülmüyor, bidahaki ay bekliyoruz inşallahh
Demekki bu ay olması hayırlı değilmiş diyor, üzülmüyor, bidahaki ay bekliyoruz inşallahh
bi daha ki ay kesin hamile olcak. bak diyecksiniz bu kız yazmıştı doğruymuş diye
inş.
Ayın 12 sinde ovitrelle vurulmuştum.Hesaplarıma göre 28 inde regl olmam gerekiodu ama bugün kahverengi bi akıntım var. Erken mi başlıcak acaba? Bu renk neyin nesi ki böyle acaba kist filan olmuş olmasın bende yaa
Evet olabilir bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyo seninkide boyle olmus olabilir degerlendir canim mutlakauyusunlar ama ya :) canım benim melek gibi bir anne olacağından eminim. her evlat gibi annesine tapan uslu bebekin tez zamanda olur inşallah
canım ya iyi ki varsınız öyle güzel moral veriyorsunuz ki anlatamam..
birde dün akşam iki tane ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi belirdi. reglime 5 gün var.. yumurtlamamda 16 martta oldu oysaki.. yeniden mi yumurtluyorum :)
Evet olabilir bazi kadinlar ikikere yumurtlayabiliyo seninkide boyle olmus olabilir degerlendir canim mutlaka
valla bende hamileliğe yordum çünkü arkadaşımda adetine 4 gün kala ov. testiyle öğrendi innnşalllaaaahhhhh hamiştirsin amin amin aminben hamileliğe yormuştum ama :)
valla bende hamileliğe yordum çünkü arkadaşımda adetine 4 gün kala ov. testiyle öğrendi innnşalllaaaahhhhh hamiştirsin amin amin amin
daha sen dur canım birde biz hamilelik olaylarını bitirip kalp atışı ,cinsiyet ,doğum, yorumları yapıcaz çok az kaldıcanım arakadaşım ne güzel yazmışsın.. yani birinin cümle için benden hamile diye bahsetmesi çok güzel bir olay :)
doktorum bana kesin konuştu, dediki yumurta oluşmuş yarın çatlıcak yarın sabah öbür gün akşam iyi değerlendir, bidahaki ay hamileyim diye geliceksin dedi. sende böyle diyosun bi umutlanıyorum, yalnız adet olursam sorcam sizeeeeeedaha sen dur canım birde biz hamilelik olaylarını bitirip kalp atışı ,cinsiyet ,doğum, yorumları yapıcaz çok az kaldı
daha sen dur canım birde biz hamilelik olaylarını bitirip kalp atışı ,cinsiyet ,doğum, yorumları yapıcaz çok az kaldı
doktorum bana kesin konuştu, dediki yumurta oluşmuş yarın çatlıcak yarın sabah öbür gün akşam iyi değerlendir, bidahaki ay hamileyim diye geliceksin dedi. sende böyle diyosun bi umutlanıyorum, yalnız adet olursam sorcam sizeeeeee
doktorum bana kesin konuştu, dediki yumurta oluşmuş yarın çatlıcak yarın sabah öbür gün akşam iyi değerlendir, bidahaki ay hamileyim diye geliceksin dedi. sende böyle diyosun bi umutlanıyorum, yalnız adet olursam sorcam sizeeeeee
ay o zaman bizi düşünmek istemiyorum :) kaç cm oldu kaç gram vs vs vs dokuz ay geçmez artık :)
ayy ne güzel hepimiz hamileyiz oley oley :)
aman aman sen adet olmada bize yine sor ne soracaksan stres topun olalım
aynen bian düşündümde işimiz şimdikinden zor olacak
örgü örmeye başlayalım patik yelek minnak minnak
yalnız fena gazladık birbirimizi bakın adet olursanız üzülmeyeceksiniz nasip diyip yeni aya giriş yapıcaz anlaştıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?