Erken hamilelik belirtileri mi

Aday9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
54
12
3
26
Kızlar bu ayın yani kasımın 13 ila 15 i arasında 2 gün arayla eşimle birlikteliğim oldu uygulamadan baktığımda hamile kalma olasılığım yüksek gözüküyordu bugün ayın 21 i bir kaç gün öncesinde sırt ağrım oldu hala daha var bazı geceler uyutmuyor bile göğüslerim de şişkinlik ve kasıklarımda ağrı var adet olacakmış gibi hissediyorum ama öyle bir ihtimal yok adetimi oldum ve daha 14 günüm var baş dönmem var arkadaşlarım erken testlerden yap diyor ümitlendiriyor ama negatifi görürsem hayal kırıklığına uğrıycağımı biliyorum ama belirtileri de es geçemiyorum aklım karışık

Erken test yapsanız bile ilişki üzerinden 10 gün süre geçmeli ki idrara karışsın.

Baş dönmeside stres kaynaklı olabilir.
Ben göğüs ve kasık sızlaması hissetmiştim tabii regl günüme az bir süre kala.

İlişkimin olduğu ayın 13ünde sayarak hesaplarsam bugünle beraber 9 gün oluyor bu belirtilerim hemen olmadı 5 gün sonrasında yeni yeni hissetmeye başladım baş dönmesi adet olcak hissi kasık ağrısı göğüs ağrısı ve şişkinliği acaba beta versem belli olur mu

Sabah sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsiniz, en azından sonuca göre gecikmeyi bekleyebilirsiniz.Sanırım 5 gün var regl olmanıza geç döllenme olmadıysa düşük bir değerde olsa çıkar.

Sabah sağlık ocağına gidip kan testi verebilirsiniz, en azından sonuca göre gecikmeyi bekleyebilirsiniz.Sanırım 5 gün var regl olmanıza geç döllenme olmadıysa düşük bir değerde olsa çıkar.
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım daha çok yeniyim bu konularda araştıra araştıra öğreniyorum

Teşekkür ederim hayırlısı bakalım daha çok yeniyim bu konularda araştıra araştıra öğreniyorum
Fazla araştırma yaparsan aklın çok karışır, ne kadar belirtiye denk gelirsen gel en önemli olanı gecikme.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Birde regline 5 gün var demişsiniz ama reglime daha 2 hafta var bu ayın 5i gibi oldum ve 8i gibi gibi bitti

Birde regline 5 gün var demişsiniz ama reglime daha 2 hafta var bu ayın 5i gibi oldum ve 8i gibi gibi bitti
Ben ilişkiyi yumurtlama döneminde yaşadığınızı düşündüm 9 gün oldu deyince yumurtlamadan dolayı 5 gün kalmış yorumu yaptım.

Regl sürecin düzenli mi?

Ben ilişkiyi yumurtlama döneminde yaşadığınızı düşündüm 9 gün oldu deyince yumurtlamadan dolayı 5 gün kalmış yorumu yaptım.

Regl sürecin düzenli mi?
Az önce hafif bir kanamam oldu ama adet kanaması değil eminim çünkü adetimi bu ay oldum acaba yerleşme ile mi alakalı bu konularda çok yeniyim

İnş hamilesindir canım tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet günüm yarın gosteriyor fakat her aydan farklı olarak karın ağrım ve bel ağrım var. Allah yüzümüze baksın

İnş hamilesindir canım tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet günüm yarın gosteriyor fakat her aydan farklı olarak karın ağrım ve bel ağrım var. Allah yüzümüze baksın az önce

İnş hamilesindir canım tarihlerimiz hemen hemen aynı. Adet günüm yarın gosteriyor fakat her aydan farklı olarak karın ağrım ve bel ağrım var. Allah yüzümüze baksın
Az önce bir test verdim ve sonuç 0.0 çıktı hcg anlamlandıramafım yok dediler ama önceden yaptırdıklaromda en azından 0.63 0.54 gibi değerler çıkardı 0.0 hiç çıkmadı

Ve dün akşam hafif bir kanamam geldi yani adet kanaması değildi devamı gelmedi yerleşme kanaması olabilir dediler bende o yüzden verdim kanı işte 0.0 gibi bir değer görünce de şok oldum açıkçası yani 0.01 dahi değil

Kimisinde öyle oluyormuş. Sonrasında yükseliyormuş değer. Gebelik testi yaptın mı? Ayy benimde bugün adet günüm henüz gelmedi. Normalde hiç sektirmez. Ara ara kadık ağrım var ama bakalım hayırlısı

Ben ümidimi kestim diyebilirim yani zaten biraz da buradaki yorumlara bakarak insan olabilir mi acaba diye düşünüyor 0.0 hcgsi çıkıp sonradan yükselen kişilerin yazısını da okudum geç döllenme sen kaynaklı sanırım artık yazı okumıycam ve adet zamanımı bekliycem yoksa süreç çok yıpratıcı

Ben de

hanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim

Yakın zaman içerisinde vücudunuzda enfeksiyon var mıydı

Benim önceden biraz yüksek çıktığında 2 gün sonra tekrar git demişti doktor sonra birşey yoktu enfeksiyon da gözüküyorum idrar testi verdiğimde gerçekten enfeksiyon çıkmıştı bana kalırsa 2-3 gün sonra tekrar kan verin yükselirse yakalamış olursunuz umarım mutlu haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…