• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri mi

anladim simdi hamile olmayanlarda genelde 0 lı degerler oluyor 2.39 benimki ben yeni olustugunu dusunuyorum ve dedigim gibi belli belirsiz kahverengi lekelenme mevcut kafam cok karistir internette de birsey bulamadim testi tekrarlamadan kesin sonuc cikmayacak ayni boyle olup yukselen de var 0 lara dusende

anladim simdi hamile olmayanlarda genelde 0 lı degerler oluyor 2.39 benimki ben yeni olustugunu dusunuyorum ve dedigim gibi belli belirsiz kahverengi lekelenme mevcut kafam cok karistir internette de birsey bulamadim testi tekrarlamadan kesin sonuc cikmayacak ayni boyle olup yukselen de var 0 lara

anladim simdi hamile olmayanlarda genelde 0 lı degerler oluyor 2.39 benimki ben yeni olustugunu dusunuyorum ve dedigim gibi belli belirsiz kahverengi lekelenme mevcut kafam cok karistir internette de birsey bulamadim testi tekrarlamadan kesin sonuc cikmayacak ayni boyle olup yukselen de var 0 lara dusende

Bence gayet güzel 2-3 gün sonra tekrar ver bence

Bi gelişme var mı? merak ettim sizi ?
Ben ümidimi kestim diyebilirim yani zaten biraz da buradaki yorumlara bakarak insan olabilir mi acaba diye düşünüyor 0.0 hcgsi çıkıp sonradan yükselen kişilerin yazısını da okudum geç döllenme sen kaynaklı sanırım artık yazı okumıycam ve adet zamanımı bekliycem yoksa süreç çok yıpratı

Kimisinde öyle oluyormuş. Sonrasında yükseliyormuş değer. Gebelik testi yaptın mı? Ayy benimde bugün adet günüm henüz gelmedi. Normalde hiç sektirmez. Ara ara kadık ağrım var ama bakalım hayırlısı 🙏
Merhaba acaba bir sonucunu var mı ben dün doktora gittim 1.20 çıktı gebelik yok dedi bende evet dedim referans sonucunu söyledim 0.00 çıktıktan sonra cuma günü tekrar gittim ve 0.13 dü salı randevum vardı 1.20 ydi doktor olabilir dedi bugün de bir peçeteye sildikçe gelen kahverengi akıntı gibi yani normal adet gibi akışkan birşey değil sizi merak ettim

Back