çok sevindim Canim inşallah bende hamileyimdir bnmde ilk bebeğim olacak allah kismet ederse ve bu ay ilk denememizdi çok istiyorum allahim nasip eder inşaallah bu duyguyu banadaa :)
oyy yerim seni bennn evet kız teyzos oluyorum :) allahım her yerden bebiş çıkıyor şükürler olsun allahıma kımse evlatsız kalmaz inşallah darısı Arvıerle bana dua edin bizede Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına al inşallahhhhh
evet canım ama kan testinle gerçekleştrmelisn emın olmak için muhtemelen yeni
kuzumm benim dualarında beni düşündüğün için teşekkür ederim bebegim.. çok duygulandım seviyom seni cadııııııııııı
Eki Görüntüle 1076367 bu da benim testim? silik bi çizgi var ama hamilemiyim kızlar?
cadı sen kan testi yaptın mı.. Soruyom soruyom cevap vermiyosun
kız yazdım yaa evet 4 haftalık çıktı
hayırlı olsun canım benimde böyleydi
evet canım ama kan testinle gerçekleştrmelisn emın olmak için muhtemelen yeni
Aminnnnnnn canimsin♡♡♡♡♡:*
KIZLARRRR hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimde oğlusum geliyor :) gızz senle herseyimz aynı senide tebrik ederim
canimmm cok sevindimm Rabbim bagislasin insallah evett herseyimiz ayni oldu seninle :))) bende seni tebrik ederim canim hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz inşallah minik erkeklerimizi
amin inş canım isim düşünmüşmüydünüz
amin inş canım isim düşünmüşmüydünüz
canim kız içinde erkek için de bikac isim vardi aklımızda oglumuza kıvanç yada yaman ismini düşünüyoruz daha iyisini bulamazsak tabii :)) siz düşündünüz mü? canim benim bazen bir iki gün önde gidiyor son gittigimizde bir gün öndeydi ama bunlar normalmis doktorum da dedi internetten de arastirdim ultrasonda önde veya geride olmasi normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?