Erken hamilelik belirtileri hakkında....

ee cnaım doktor kontrolüne mi girdin o zaman. eee o zaman bu günlerini stressiz değerlendir ve bebiş gelsin inşallahh canımm, madem belli çatladığı yumurtanının. kocana da pekmez takviyesi hadi bakalım aman sabahlar olmasın:):):)

canım eşimide sperm test
ne gönderdim onunda değerleri süper merak ediyorum benm çatladımı

ınsallah canım dılerım Allahtan catlar ve bebısın gelır senınde mutluluguna ortak oluruz..ıncır ve havuc kuru cok ıyı dıyorlar yada bol bol ıncır ye sıfa olur ınsallah

inşlh canım cümlemzn ama bi süre sonra kafana takmıyosun ben yumurtalamıyorum herhalde artık diye korkmuştum çok şükür :))) sağlıklıyız o bile yeter bana bebek ne zaman gelirse artık :21::21::21::21:

inşlh canım cümlemzn ama bi süre sonra kafana takmıyosun ben yumurtalamıyorum herhalde artık diye korkmuştum çok şükür :))) sağlıklıyız o bile yeter bana bebek ne zaman gelirse artık :21::21::21::21:

oyle canım oyle Rabbım baska caresız hastalık vermesın beklettıgıne gore vardır bır sebebı elbet:KK49:

kuzummm deminde yazdim cetrinaya belki gormemissindir ben cok iyi gunler gecirmedim kanamam ve lekelenmelerim oldu düşük tehlikesi atlattim hastanede yattim çıkınca 3 Hafta boyunca yattim sadece tuvalete kalktım. ve Rabbime cok şükürler olsun ki son doktora gittiğimizde bi sıkıntın kalmamis hersey yolunda dedi...simdi iyiyiz cok şükür..sen nasılsınn tatlimm bebiş nasil bu arada demin yazmissin kan değerleriyle ilgili canım benim kanim cok düşük 7.2 idi hastanede yattigim sürede banada bir ünite kan verildi 8.1 oldu..ve simdi demir hapiyla 9.5 e yukseldi şükürler olsun...senin kan degerin kac tatlım

çoook geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın benim kan degrm 4 lerde dolasıyo yeni ilacımı degistrdk daha agır bi demir ilacı verdi

evet cnaım maydanoz suyu hem iyi olur, soğanı bi arkadaşım uyguladı faydasını da çok gördü de ondan dedim, ama maydanozu ihmal etme spor takviyesi için de önemli ödemini falana atar cnaımm. inşallah şifa olsunnn,dertlerine çare olsunnn kuzummmm

amin insallah canım benım rabbım hepımıze hayırlarla gonul muradımızı verır

çoook geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın benim kan degrm 4 lerde dolasıyo yeni ilacımı degistrdk daha agır bi demir ilacı verdi

çok teşekkür ederim canim beniimm..kuzuum senin kan degerin benden de dusukmus gebelikte 8in altindaki kan degerleri tehlikeli olabiliyormus ben hastanede yattigimda dahiliye uzmani da gelip kontrol etti o söyledi o yüzden kan verildi.banada agir demir ilaci yazdılar cok şükür dahada yükseldi gyno ferro sanol mu tatlım ilacin ? bu arada gunlerimiz hemen hemen ayni :))

çok teşekkür ederim canim beniimm..kuzuum senin kan degerin benden de dusukmus gebelikte 8in altindaki kan degerleri tehlikeli olabiliyormus ben hastanede yattigimda dahiliye uzmani da gelip kontrol etti o söyledi o yüzden kan verildi.banada agir demir ilaci yazdılar cok şükür dahada yükseldi gyno ferro sanol mu tatlım ilacin ? bu arada gunlerimiz hemen hemen ayni :))

evet canım aynı ilaç bide bana folik asitin dışında multivitamin kompleksi verdiler 3 ilaç içyrm bnki bayaa düşük ama doktorum korkutmadı beni takip etcez olmadı kan takviyesi dedi arada çarpıntım ve bas dönmem olmasa iyiym

evet cnaım maydanoz suyu hem iyi olur, soğanı bi arkadaşım uyguladı faydasını da çok gördü de ondan dedim, ama maydanozu ihmal etme spor takviyesi için de önemli ödemini falana atar cnaımm. Inşallah şifa olsunnn,dertlerine çare olsunnn kuzummmm

güyaaa resim atıcaktınn dövücem seniiiiiii :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: :21::21::21::21:

baska sayfada tebrik ettim seni ama görmedn galiba görsen yazardın biliyorum canım cok tebrik edrim cok mutlu oldum inş sagsalim sağlıklı bi şekilde alırız kucagmıza darısı isteyenlern basına inşallah

evet canım aynı ilaç bide bana folik asitin dışında multivitamin kompleksi verdiler 3 ilaç içyrm bnki bayaa düşük ama doktorum korkutmadı beni takip etcez olmadı kan takviyesi dedi arada çarpıntım ve bas dönmem olmasa iyiym

ilac gerçekten cok iyi kuzum sabah ac karnina icersen daha etkili oluyor biliyorsundur..benim degerlerimi baya yükseltti insallah seninde yukselecektir tatlimm dikkat et kendine

Son düzenleme:
X