- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 103
23 canım28 sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 canım28 sen?
Bugün adete 7 gün kaldı. Ben çatlatma iğnesi oldum aslında. O yüzden test yapmaya da çekiniyorum. Igneden sonraki 7. Günüm daha.23 canım
Ozaman biraz sabret canım rabbim inşallah yüzünü güldürürBugün adete 7 gün kaldı. Ben çatlatma iğnesi oldum aslında. O yüzden test yapmaya da çekiniyorum. Igneden sonraki 7. Günüm daha.
Çevremdeki herkes hamile. Benden sonra evlenenler bile doğurdu iki senem olucak![]()
Adetime 5 gün var ama adet olacakmış gibi karnım Ağırıyor bu bir belirti olabilirmi sanki erken olacakmışım gibi.
Haklısın canım. Allah rahmet eylesin bebeğini . İnşallah rabbim kısa zamanda nasip eder7 senelik evliyim 33 yaşındayım, geçen yıl ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim ben bu kadar çevreyi dert etmiyorum. lütfen böyle etrafta hamileler var deyip üzülmeyin. Burada acılarımızı umutlarımızı heyecanlarımızı paylaşıyoruz tamam ama kendi omuzlarınıza ekstra yük bindirmeyin. Yazık yüreğinize.
Sende ne zaman başlamıştı karın ağrısı bende farklı birşey yok bira iştahım arttı azıcıkta halsizlik var ama psikolojik olabilir diye bunları görmezden geliyorum.Adet ile belirtiler çok benzer. Benim ilk gebelikte adet ağrısından farklı olarak lekelenme ve uyku hali vardı. Senin önceki rutin adet belirtilerinden farklı birşey yaşıyor Muş’un bu ay cnm?
Sağol cnm.Cümlemize isteyen herkese nasip olsun inşallah cnm. Çevreyi görme düşünme. Hepsi birer olumsuz etki bırakıyor İnan.Haklısın canım. Allah rahmet eylesin bebeğini . İnşallah rabbim kısa zamanda nasip eder
Sende ne zaman başlamıştı karın ağrısı bende farklı birşey yok bira iştahım arttı azıcıkta halsizlik var ama psikolojik olabilir diye bunları görmezden geliyorum.
Orası öyle ama işte olmuyor canım bazenSağol cnm.Cümlemize isteyen herkese nasip olsun inşallah cnm. Çevreyi görme düşünme. Hepsi birer olumsuz etki bırakıyor İnan.
Yok canım benim hep ağırır karnım ama bu sefer erken başladı adet günümde baya kıvrandırır şimdiki ağrım aynı ama daha hafif göğüslerimde çok ağrısı ama göğsümde henüz birşey yok bu ay preseed kullandım biraz umutluyum belki karın ağrımda psikolojiktir bilmiyorum.Doğum öncesi benim adete 1 hafta kala ağrılar başlar adet gününde ilaç almadan geçmezdi. Hamile kaldığımda yine 1 hafta kala sızlanalar başlamıştı farklı değildi yani. Ama herkeste aynı olmayabiliyor . O yüzden dedim standart adet belirtin dışında farklı birşey de yaşadın mı acaba bu ay. Misal normalde ağrın yoktur bu ay vardır gibi :)
Preseed i geçen gördüm kullanıp hamile kalan var mı?Yok canım benim hep ağırır karnım ama bu sefer erken başladı adet günümde baya kıvrandırır şimdiki ağrım aynı ama daha hafif göğüslerimde çok ağrısı ama göğsümde henüz birşey yok bu ay preseed kullandım biraz umutluyum belki karın ağrımda psikolojiktir bilmiyorum.
Çok kişi var canım bende o yüzden aldım bu ay yumurtlama dönemimde kullandım. Benle ilgili bi problem yok eşimin bütün değerleri iyi hızlı ileri hareket sıkıntımız var bu tür problemlerde etkiliymiş bir kaç ay kullanmayı düşünüyorum olmazsa yaza inşallah Türkiye’de aşılama yaptıracağım.Preseed i geçen gördüm kullanıp hamile kalan var mı?
Belki geç döllenmedir ne zamandan beri çocuk istiyorsun her hangi bi problemin varmıBenimde bir hafta önce karnım şişti adet sancısı girip çıktı iki gündür sancı kesildi yarın adet günüm hiç bir belirti yok beyaz peynirimsi akıntım var bugün kan testi yaptım çıkmadı
Canım benim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dileğimize kavuşuruz çok yıpratıcı bir süreç bende 3 aydır çok istiyorum bir senelik evliyim hiç önemsememiştim şimdiye kadar kafamda yoktu rahattım ama yinede olmadı stres yapmayınca da olmadı yani.aralık ayınca kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra dengem bozuldu stres yapmaya başladım gene olmuyor hakkımızda hayırlısı.Bir problemim yok 3 ay önce 6 haftalık bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum doktor iki ay sonra çocuk yapın dedi bizde bu ay denedik ama hamilelik belirtileri yok