İlk zamanlarda idrarda genelde negatif çıkar biraz daha bekle istersenİdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı canım. Hiç umudum yok her ay gecikiyor çünkü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk zamanlarda idrarda genelde negatif çıkar biraz daha bekle istersenİdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı canım. Hiç umudum yok her ay gecikiyor çünkü![]()
Pkolu olduğum için geciktiğini düşünüyorum açıkcasıİlk zamanlarda idrarda genelde negatif çıkar biraz daha bekle istersen
Bende pcoluyum geçen haftaya kadar bende senin gibi düşünüyorum ama yanıldımPkolu olduğum için geciktiğini düşünüyorum açıkcası
Aldım canım kan sonucum negatif 1.20 çıkmışİnşallah vardır canmPKoda zayıf olmak çok önemli kilon var mı ben ideal kilodayım hatta doktor ona rağmen zayıfla demişti
Hadiya üzülme canm Allah nasip eder en kısa zamanda inşallahAldım canım kan sonucum negatif 1.20 çıkmış![]()
Hiç belirti yaşadın mı canımBende pcoluyum geçen haftaya kadar bende senin gibi düşünüyorum ama yanıldım
Allah hayırlısını nasip etsin canm![]()
Yaşadım canm Adet sancısı gibi sancılar oldu birde kasıklarım ağırdı ve beyaz akıntı geliyorduHiç belirti yaşadın mı canım
Bende sadece akıntı var oda ara ara canım ama miğdem özellikle geceleri çok yanıyorYaşadım canm Adet sancısı gibi sancılar oldu birde kasıklarım ağırdı ve beyaz akıntı geliyordu
Inşallah canım benim sağolHadiya üzülme canm Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah![]()
Amiin Allah razı olsun inşallahCanim cok sevindim senin adina, inşallah hiçbirisine gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın umudunu hicbir zaman kaybette
Canım iki gündür benimde midem yanıyor ve afedersin gegirme de oluyor. Senin kaçıncı gününde başladı mide yanmasıBende sadece akıntı var oda ara ara canım ama miğdem özellikle geceleri çok yanıyor
İdrar testi yaptım yine negatif çıktı benimki gebelik değil canım sende test yap istersenCanım iki gündür benimde midem yanıyor ve afedersin gegirme de oluyor. Senin kaçıncı gününde başladı mide yanması
İdrar testi yaptım yine negatif çıktı benimki gebelik değil canım sende test yap istersen
İnşallah canım ya beklemek çok zorBenimde daha 7 gün var adete. Direk son sayfada senin yorumu görünce yazdım. Hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda görürsün pozitifi
![]()
Kesinlikle bu ay 10. Ayım hala bir şey yokİnşallah canım ya beklemek çok zor![]()
Çevremdeki herkes hamile. Benden sonra evlenenler bile doğurdu iki senem olucakKesinlikle bu ay 10. Ayım hala bir şey yok![]()
Hiç sorma benimde üç arkadaşım da aynı anda kaldılar ikizler bilee var. Nasip bizimde vakti zamanımız vardır umarımÇevremdeki herkes hamile. Benden sonra evlenenler bile doğurdu iki senem olucak![]()
İnşallah canım kaç yaşındasın senHiç sorma benimde üç arkadaşım da aynı anda kaldılar ikizler bilee var. Nasip bizimde vakti zamanımız vardır umarım![]()
28 sen?İnşallah canım kaç yaşındasın sen![]()