Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bacakta ağrı olur mu belirti olarak ya yaşayan var mı kasıklarıma ağrı giriyor sağlı sollu ama bacak ağrısı başladı bugünde

Hayırlısı inşallah canm Adetinde geciktiyse gebe olma ihtimalin yüksek
Gecikti canım 10. Günüm bugün ama pko var bende o yüzden gecikme olabiliyo bazen gecikmemin 4. Günü idrar testi yaptım hafif silik çıktı ona güvenerek ümit ediyorum inşallah vardır🙏🏻
Testim bu canım
20190307_155920.webp

Benim kasıklarıma ağrı giriyordu ara ara ama bacak ağrım olmadı adet sancısı gibi sancı oldu hep
Benim yumurtlamam geçtiğinden beri rahim kasılmalarım var . Adet olmadan bikaç gün önce başlardı ama böyle iki hafta önceden hiç olmamıştı. Seninki de böyle bi his miydi?

Benim yumurtlamam geçtiğinden beri rahim kasılmalarım var . Adet olmadan bikaç gün önce başlardı ama böyle iki hafta önceden hiç olmamıştı. Seninki de böyle bi his miydi?

Aynen canm benim de sanki erken adet olacakmışım gibi geldi bana
Sonra hadi dedim Yoktur ama test yapayım sanırım 3 haftasındaydım testte negatif çıktı 2 hafta sonra kanda çıktı aynı gün test yaptım pozitif çıktı bende de pco var hafif şiddetliymiş

Gecikti canım 10. Günüm bugün ama pko var bende o yüzden gecikme olabiliyo bazen gecikmemin 4. Günü idrar testi yaptım hafif silik çıktı ona güvenerek ümit ediyorum inşallah vardır🙏🏻
Testim bu canım
Eki Görüntüle 2244980
İnşallah vardır canm 🙏🏻PKoda zayıf olmak çok önemli kilon var mı ben ideal kilodayım hatta doktor ona rağmen zayıfla demişti

İnşallah vardır canm 🙏🏻PKoda zayıf olmak çok önemli kilon var mı ben ideal kilodayım hatta doktor ona rağmen zayıfla demişti
Maalesef kilom var bekarken 58dim o zaman iyiydi ama evlendim hamile kaldım derken aldım sonrasında biraz verebildim kilo ama emziriyorum diye tekrar aldım zayıflamam lazım 🙈

İnşallah canm hayırlısıyla olur bebişinn🙏🏻İbrahim saraçoğlunun kürleri iyi geliyor pcoya folik asit kullanıyormusun
Yok kuzum kullanmıyorum hiç bir şey bakalım sonuca göre kullanmaya başlarım hala emziriyorum o yüzden fazla bişey kullanmak da istemiyorum ama hamileysem eğer bakalım doktor ne önerirse onu yaparım zaten kızım 21 aylık memeden kesmeyi de düşünüyorum

Kızlar ben pkoluyum adetim her zaman geçer ama geçen ay ilk defa 29 unda oldum. Bu ay 6 gün yine geçti bende idrar testi yaptım ama negatif. Bugün gecikmenin 12. Günü ve sadece ara ara beyaz kıvamlı akıntı geliyor yardımcı olur musunuz bu ne demek adet sökücü kullansam mı

Kızlar ben pkoluyum adetim her zaman geçer ama geçen ay ilk defa 29 unda oldum. Bu ay 6 gün yine geçti bende idrar testi yaptım ama negatif. Bugün gecikmenin 12. Günü ve sadece ara ara beyaz kıvamlı akıntı geliyor yardımcı olur musunuz bu ne demek adet sökücü kullansam mı
Hiç bişey kullanma hemen kan testi yaptır bence bende de beyaz akıntı oldu halada oluyor

Ben adetim gecikti diye bir hafta civanperçemi kürü içtim adet söktürsün diye Allahtan bişey olmadı çok şükür

Amin canim aminn inşallah.
O yüzden ilac kullaniyorsa düzenli kullanmasina ozen gostersin ve sarımsağı cidden bol bol yesin sigara iciyorsa bıraksın hoş benim esim kullaniyordu bırakmadı ama işte Rabbim ol emrini verdi oldu cok şükür. Üstelik kimyasal gebelikle sonuclanan tüp bebek sonrasında.
Sabırla dua ile bekleyin canim Rabbim vakti zamani gelince nasip olacak inşallah.
SİGARAYI GEÇEN SENE BIRAKTI BEBEĞİMİZ İÇİN HALADA KULLANMIYOR. DÜN EŞİM BİRDEN OLMAZSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ VE ŞOK OLDUM BEN NASIL İKNA OLDU BİLMİYORUM AMA BUNU DUYMAK BENİ MUTLU ETTİ :)

SİGARAYI GEÇEN SENE BIRAKTI BEBEĞİMİZ İÇİN HALADA KULLANMIYOR. DÜN EŞİM BİRDEN OLMAZSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ VE ŞOK OLDUM BEN NASIL İKNA OLDU BİLMİYORUM AMA BUNU DUYMAK BENİ MUTLU ETTİ :)
Canim cok sevindim senin adina, inşallah hiçbirisine gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın umudunu hicbir zaman kaybette

Back
X