Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

heyyyyyyyyyyyyyyy ben cok geride kaldim neler oluyo biri bana aciklasin lutfen bugun bir annemle bas basa dertlesim dedim ama aklim hep burdaydi bu nasil birsey yarabbim ben herhalde size cok alistim???????????????????

heyyyyyyyyyyyyyyy ben cok geride kaldim neler oluyo biri bana aciklasin lutfen bugun bir annemle bas basa dertlesim dedim ama aklim hep burdaydi bu nasil birsey yarabbim ben herhalde size cok alistim???????????????????
canım çok bişey kaçırmadın. ben sana anlatayımyerimseniben Pamukumu eczanede kazıklamışlar. 2 ytl lik oncomedi tam 5 ytlye vermişler:roflol:hep beraber eczaneyi basmaya gittik falan filantatlicadiarzu

üüfff Ben çok üzgünüm Ve Yeni üyeyim Adetime 6 Gün Var çok Merak Ettim Test Yaptim Negatif çikti Biliyom Erken Davrandim Ama Napim Bekliyemedim Bazi Belirtilerim Vardi çok Merak Ettim(( Bana Tavsiyede Bulunursaniz çok Sevinirim

erken test yapınca genelde idrar testinde çıkmıyor bence adet gününü bekle. inşallah hamilesindir. belirti derken nasıl belirtilerin var:uhm: mesela göğüslerde hassasiyet, kasık ağrısı adet dönemine yakında çıkabiliyor mide bulantın falan mı var yoksa? ama bence adet gününü bekle adet olmazsan test yap. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SENİN VE İSTEYEN HERKESİN BAŞINA...

Merhaba, bende araniza yeni katildim. Daha 5 gun oldu ama bircok belirtim var. Kasiklarim adet olucakmisim gibi agriyor, agzimda garip bir tat var, goguslerim sisti ve burdaki anne adaylarindan takip ettigime gore beyaz bir akinti oluyormus, bende de normalde hic bugune kadar gormedigim beyaz bir akinti peyda oldu dun. Adetimede daha 8 gun var. Idrar testi aldim ama beklemek zorundayim, en erken adet gununden 4 gun once yapilabiliyormus. Bakalim hayirlisi...

Hoşgeldin canım belirtilerin çok benziyor inşallalh istediğin olur. adet gününü beklemende fayda var adet olmazsan ilk günü bile yapsan silikte olsa çıkar. sonrada kan testi yaptırırsın. Allah gönlüne göre versina.s.

iyi akşamlar arkadaşlar umarım hamilesindir bebekim ama yinede çok kaptırma kendini sonuç negatif olunca çok üzülüyo insan ben bu ay kesin hamileyim dedim adet oldum çok üzüldüm sen yaşamazsın inşallah

Amin insaallah.

Ya peki sen neden kesin hamileyim dedin, yani belirtilerin neydi?

Ben bu kadar cabuk beklemiyordum, yani kafaya takmadim illa da hemen olucak diye. Ama kasiklarim bundan once hic adetimden 10 gun once boyle agrimamisti, bir de surekli bir agri, surekli bir faaliyet var ,hissediyorum. Normalde benim akinti kivamli olur ama dun burdaki diger anne adaylarinin bahsettigi o akintiyi gorunce tamam dedim. Boyle akiskan ve beyazdi.

Hakikatende beklemek simdi zor geliyor, daha 8 gun daha var. Offf.

canım çok bişey kaçırmadın. ben sana anlatayımyerimseniben Pamukumu eczanede kazıklamışlar. 2 ytl lik oncomedi tam 5 ytlye vermişler:roflol:hep beraber eczaneyi basmaya gittik falan filantatlicadiarzu

vay serefsizler nasil kazik atarlar benim hamis adaylarima ahhh ben de olsaydim oralarda bende gelseydim:mymeka:

kizlar kimse yokmu iyi aksamlar herkese......bu arada ata tanem nerelerde bilen var mi acaba biseymi oldu bir bilen varsa haber bekliyorum sizlerden

slm arkadaşlar ilk ne zaman ultrasyonda bebek gözüküyo bide hamileyken aranızda arada kanaması olan varmı

sheger,papatyam 045 ve tum kizlar guuuuuuuuuunaaydddddddddddddinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

offfffffffffffffffffff kizlar insan bir nezaket usulu gunaydin der.........oklava yemmediniz herhalde coktandir.geliyo bak!

kızlar selam reglim geçeli bugün 6. gün geçen ayda 5 gün geçmişti.bugün 6.gün napmalıyım teste yapmak istemiyorum geçen seferki gibi olsun istemiyorum beklemelimiyim sizce

bence bir idrar testi yap baya gecikmiş adetin benim bir arkadaşım adetine 4 gün kala yapmıştı pembe bir çizgi çıkmıştı seninkisi artık tamamen belli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…