Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hatunlar nabersiniz wavyyyy ata tanemmmmm huuuu

bu gün baya bi test sonuu bekleyecez anlaşılan İnşallah ravzanur güzel haber alırız sen daha verecen dimi ne zaman belli olucak sonuç acaba

pamukum ,atatanem, kubra, busra nerelerdesiniz?

ben geldim tatlım da bi tarafdan calışıyorum bi tarafdan sizi takip etmeye uğraşıyorum dün arkadaşımla konuştuk beni sağlık ocağına götürecekti kan testi için ama ben bu gün caydım lülülülülülü

cok korkuyoruym napim :dilcikar:

kıslar nbr... test yaptırdım ama ben kan alıcak sanıyodum idrar aldı anlamadım gitti normalde hast. kanda bakmıyolar mı...

kiz hatun aslinda sen nerelerdesin?oklava gelecekti ama son anda yirttin pacayi.canim ben bugun su testi yaptircam gerci bende bilmiyom hangi test yaptiriyom.simdi doktor bana yumurtlama gunu esinle birlikte ol gel dedi o zaman anlicaz dedi (neyi anlicak bende bilmiyom)sen anladinmi ve ya sizler?

kıslar nbr... test yaptırdım ama ben kan alıcak sanıyodum idrar aldı anlamadım gitti normalde hast. kanda bakmıyolar mı...
keşke kan testi istiyorum deseydin. O daha kesin sonuç veriyor. 10 gün geçtiği için belki idrar almışlardır..

ahhh kubra idrari sende yapardin kani isteseydinya be hayatim sonucu ne zaman alcaksin

ben burdaki eczaneye oncomed sordum yokmuş( başka bişey aldım. Ondada tek çizgi çıktı((

ya valla bilmiyom bende doktora gitmiştim öle bişi demedi sadece kan testi istemişti adetin üçüncü günü o kadar şu gün birilikte olun falan demedi... hangi hast. gidiyosun ki...

wavy senin gunun ne kadar gecmisti?:sm_confused:
canım aslında daha geçmedi:asigimncomed erken teşhis edyor diye onu alacaktım başka bişey verdiler. ama o erken gebelik testi değildi galibaklava:adet tarihim şubat 4 ama ne bileyim dayanamadım erkenden yaptım

kizlar ben gidiyorum randevuma hakkinizi helal edin arkamdan aglamayin(cikolatalari gondermeden gitti )diye

bilmiyorum ki kan yapılmıyo muki dedim yok biz idaradan bakıyoruz dedi.. hayırlısı bugün öğlenden sonra alcam inş.

ya valla bilmiyom bende doktora gitmiştim öle bişi demedi sadece kan testi istemişti adetin üçüncü günü o kadar şu gün birilikte olun falan demedi... hangi hast. gidiyosun ki...

almanya dayim ben herkesin ozel doktoru var hastaneye doguma gidiliyo sadecea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…