Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

dayak yiye yiye bende hal kalmadı yahuu:dance:herkesten sopa yedim.nerelerdesin kız sen yokoldun hamiş kalınca satma biziiiiiklava:

günadın kıslar... buyük gün bugün şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum... inş. hamişimdir... ve eczaneden test alcam... dua edin bana

günadın kıslar... buyük gün bugün şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum... inş. hamişimdir... ve eczaneden test alcam... dua edin bana

kan tahlili yaptıracaksan idrar testine gerek yok kan daha garanti inşallahhh güzel haberlerle gelirsin bu gün hadi bakalım allahdan hayırlısını diliyorum senin için
a.s.

kubra nezaman gelirki sanki ben tahlil olcak gibiyim ,ama saat10,30 benim rendevum var doktor kan testi yapcakti. suanda saat burda 9,00

haklisin kendimi biran yanliz hissetmistim ama gecti herhalde testime az bir zaman kaldi bunun icin biraz duygusalimherhalde acaba doktor ne dicek benim yumurtaliklarim normalinden biraz kucukmus onun icin test yapacak benim yumurtlamam sirasinda esimle beraber olduktan sonra kanimi alcak niye alcak diye merak ettim

canım inan bi bilgim yok olsaydı söylerdim ama umarım herşey yolundadır...hayırlı habrlerini bekliyoruz

sizler biliyomuydunuz her ay yumurtaliklar ayri yerlerde cogaliyormus!bir aysag tarafta cok yumurtalik oluyomus bir ay sol tarafta

bana doktorum dedi mesela buay bende sol tarafta ve esimle beraber olduktan sonra sol tarafa yattim insallah olmustur biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…