Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaslar.ben bisey sorucam,Bilen warsa yada onerisi lutfen yazsin:ben en son 16 aralikta adet oldum hala gelmedi:ama idrar testleri hep negatif dun kan testi yaptirdim,Belli olmadi daha,sizce umit war midir?ya da niye hala idrar da cikmio:KK43:(ya da adet olmamamin baska ne sebebi olabilir sizce???

kiz sen nekadar hizlisin oyle pamukkum.birde bir soru sarabilirmiyim ben spora gidiyorum saunaya giriyorum ve solaryuma giriyom birsey olumu

tatlım biz bir yıl nişanlı kaldık tanıştık haftasına evlenme kararı aldık ( iyikide böyle bi karar almışım )bir haftasına nişanlancaktık ama ramazan girdi araya ramazandan sonra hemen nişanlandık o halasında kalıyodu o yüzden akşama kadar bizdeydi bi yatmaya eve gidiyodu yani evli gibiydik herşeyizimiz hızlı gelişti bizim ben tanışmaya giderken istemiyodum büroyu bile acık bırakıp gittim dönecem geri diye başımdan savacaktım sözde ama o gün bu gündür yüzünü görmediğim bi gecen sene ramazan bayramı ile kurbban bayramı oldu cok şükür mevlama cok mutluyum Şenizallahım nazarlardan saklasın :nazar:vel hasıl bu bebek de böle birden olabilir bizim her işimiz böle hızlı gitti cünkü inşallah olur rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah:asigim:

merhaba arkadaslar.ben bisey sorucam,Bilen warsa yada onerisi lutfen yazsin:ben en son 16 aralikta adet oldum hala gelmedi:ama idrar testleri hep negatif dun kan testi yaptirdim,Belli olmadi daha,sizce umit war midir?ya da niye hala idrar da cikmio:KK43:(ya da adet olmamamin baska ne sebebi olabilir sizce???
canım bende 16 aralıkta adet olmuştum. Ama 10 ocakta tekrar oldum. üzerinden bayağı zaman geçmiş idrar testinde çıkması gerektiCADIARZU
ama eğer hamileysen kesin kan testinde çıkar. O kadar süre adet olmadığına göre hamişsindir belki..:dance: Daha önce olmuşmuydu böyle?

tatlım idrrda geç cıkabiliyo bazen kan testinde belli olur inşallah gönlüne göre olur sonuç eğer yoksa bu konuda stres yaptınsa te burdaki kızlar gibi gecikebilirsin o yüzden yok bu konu gecikince aklına geldiyse böle bi kaygıya düşmedinse bi doktora görünmeni tavsiye ederim
giderken haber ver bende gelim şakkıdı yada biri benide götürsüüüünnnn:eek:klava:

tatlım idrrda geç cıkabiliyo bazen kan testinde belli olur inşallah gönlüne göre olur sonuç eğer yoksa bu konuda stres yaptınsa te burdaki kızlar gibi gecikebilirsin o yüzden yok bu konu gecikince aklına geldiyse böle bi kaygıya düşmedinse bi doktora görünmeni tavsiye ederim
giderken haber ver bende gelim şakkıdı yada biri benide götürsüüüünnnn:eek:klava:
kıss yakın değiliz ki tutup kolundan götüreyim.
Bak pamukum canım doktorlar hemşireler öcü değil hem elleri de çok hafiff bi tııs yapıyolar kanını alıyolar. korkma timam mıtatlicadiarzu
yok böyle inat etcem dersen geliyo oklava:eek:klava:

kıss yakın değiliz ki tutup kolundan götüreyim.
Bak pamukum canım doktorlar hemşireler öcü değil hem elleri de çok hafiff bi tııs yapıyolar kanını alıyolar. korkma timam mıtatlicadiarzu
yok böyle inat etcem dersen geliyo oklava:eek:klava:

bekle sen tıs yapıyo hardd diye giriyo nikahdada öle kandoırdılar cık inanmıyom :dilcikar:

bak şimdi canım bende geçen sene isteksizlik vardı kocamla çok problem yaşamıştık.bi damla aldık adını veririm isteyen olursa.onu içtikten yarım saat sonraisteğin artıyo ama durduğun yerde kurtlanmıyon tabii başlangıçta hiçbişey olmuyo gibi oluyo ama tam ortalarda senin aklını başıdan alıyo öyle bebk mebek gelmiyo aklına.o şekilde hem zevkalır hemde bebk diye kafayı yemezsiniz.eşim şimdi bişey almış iki tane bilye gibi bitkisel bişeymiş.onu çiğneyip yutuyomuşsun suyla çok iyiymiş ama daha denemedik ou birgün içinde 3-4 defa eşini istersen alıyomuşsun yani X 3 katı performans alnadınyerimseniben

atatanem kız doktor gibisin ha bilmedigin yok sogol bilgilerin için öpüyorumŞeniz

selam ben tetis senin gibi en son adetim 16aralıkrı 10gün geçikti test yaptım hamişim ultrasyonda 4haftalık olmasına ragmen görünmedi alttan baktılar bence hamişşin ama belirtiler varmı a.s.

bebek nasıl kız tetiş görünmüyosun hiç neler hissediyon şimdi anlat bakalım belirtilerini

kiz sen nekadar hizlisin oyle pamukkum.birde bir soru sarabilirmiyim ben spora gidiyorum saunaya giriyorum ve solaryuma giriyom birsey olumu

CNM SICAK O KADAR SICAK ORTAMA GIRME BENIM BILDIGIM ERKEKTEDE BAYANDADA COK IYI GELMIYO.SENIN YUMURTLAMA DONEMLERINDE SPERMLERİN TUTUNMASINI ZORLASTIRIYO HEMDE OLDURUYO.BAZI DOKTORLARIN COK SICAK ORTAMDA ILISKIYE GIRILMEMESINI TAVSIYE ETTIKLERINI SOYLEYEBILIRIM GERISI MALUM BEBEK ISTIYOSAN GITME ARTIK.

neyse kızlar siz gittiniz sanırsam bende gidiyorum hepinizi öpüyorum hepinize iyi akşamlar byeee

wavy canım daha önceden hiç kaşıntı olmamıştı bende kan testı yaptırmıstım bişi varsa kanda cıkar dıye gebe oldugum içinde ilaç falan kullanmadım doktoruma söledım cok kaşıntım var dıye oda benı dermotolojı ye yolladı bugun gıttım gebe oldugum için ilaç vermedıler sadece bı losyon bıde yaglı bı krem verdıler iyi geldi bazı kadınlarda oluyomus gebelıkte kaşınma bebek yerını hazırlıyomus ondan vucut bazen ters tepebılıyo ve kaşıntı gıbı seyler cıkabılıyo

wavy canım daha önceden hiç kaşıntı olmamıştı bende kan testı yaptırmıstım bişi varsa kanda cıkar dıye gebe oldugum içinde ilaç falan kullanmadım doktoruma söledım cok kaşıntım var dıye oda benı dermotolojı ye yolladı bugun gıttım gebe oldugum için ilaç vermedıler sadece bı losyon bıde yaglı bı krem verdıler iyi geldi bazı kadınlarda oluyomus gebelıkte kaşınma bebek yerını hazırlıyomus ondan vucut bazen ters tepebılıyo ve kaşıntı gıbı seyler cıkabılıyo

arkadaşım evet kaşıntı oluyo bende de var bende bir buçuk aylık hamileyim hala var bende doktorum bi jel vermişti o iyi geli :emir_bebek:

bu arda kızlar çikolatadan bahsetmişsiniz bende istiyorum bu arada ata tanem seninle bi ara konuşmuştuk sen hala adet günlerinde böyle sıtres yapmaya devamı ediyosun bi oklavada ben hazırlıyorum bak :eek:klava:canım ne konuşmuştuk sıtres herşeyi engeli kızlar size söliyim kafaya takmayın bakın nasıl geliyor bebişleriniz allah herkesin kucağını doldursun en kısazamanda

kizlar iyigeceler ben bugun cok yoruldum yatmaya gidiyorum yari gorusuruz tatli ruyalar bybyby

arkadaslar bende yeni üyeyim.ama birkac gündür konulari takip ediyorum.bende bebek düsünenlerdenim.evleneli 4 yil oldu.ama biz yeni karar aldik.sizleri okuyunca bazi konularda aydinlandim.ve bende bu konulari sizlerle paylasmak isterim.

Ravzanur Dün Bakcaktim Ilacin Adina Unuttum Walla şekerim Bu Akşam Eve Gidergitmez Hemen Yazicam Evden Sana Adini Ok?

X