Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bubus simdi senin kan grubuna baktim seninki rh - doktor bununla ilgili bisey dedimi sana

ya kıslar ben 4 gün daha bekleyemeyeceğim. nedense birden heyecan yaptım acep şu oncomed bizim eczanede var mıdır. alsam mı? ya napsam. ay beklicem dedim yine sabırsızlandım:KK43:((

Evet Cnm Kan Uyusmazligi Var Su Anda Yapacak Bisey Yok.hamile Kaldiktan Sonra Testleri Var Onlari Takip Etmek Lazim.gerekli Olursa Ignesi Var

cok yenisiniz esinin boyle dusunmesi cok normal ve bence dogru siz bir evliliginizi cok cok kuvvetli birsekilde insa edin edinki en ufak bir dalgalanma evliliginizi alip goturmesin cunku yillar gecince ciftler bir birine daha cok baglaniyo biz oyleyiz kendimden ornek veriyorum onu iyi tanimamai sagladi onu hergun birkat daha seviyorum 6 sene oldu eve gelcegi zaman heyecanlaniyorum

ya kıslar ben 4 gün daha bekleyemeyeceğim. nedense birden heyecan yaptım acep şu oncomed bizim eczanede var mıdır. alsam mı? ya napsam. ay beklicem dedim yine sabırsızlandım:KK43:((

şimcik sordum geldim yakında bi eczane vardı bizde ondan yok normal var dedi almadım sor bakalım

ya sizi anlıyom da bana noluyosa maşallah tüm belirtileride hissettim :uhm:

ya pamukum oklavan nerde kap gel. ya ben yine saçmalamaya başladım heyecan yaptım yaa:KK43:(

way ben hep hayal kirikligina ugradim insallah sen ugramazsin boyle stres yapiyoz benim regl gecikiyo sende stres yapma canim kendine olurmu

canım ben çok rahattım aslında pamukum ve bubuş şahit. ama ne oldu bilmiyom birden heyecan yaptım:KK43:

şimcik sordum geldim yakında bi eczane vardı bizde ondan yok normal var dedi almadım sor bakalım

ya sizi anlıyom da bana noluyosa maşallah tüm belirtileride hissettim :uhm:
kısss yoksa eşin yumurtlama gününü tutturmayayım derken yanlış mı saydı ne dersintatlicadiarzu

kiz sen nekadar hizlisin oyle pamukkum.birde bir soru sarabilirmiyim ben spora gidiyorum saunaya giriyorum ve solaryuma giriyom birsey olumu

kiz sen nekadar hizlisin oyle pamukkum.birde bir soru sarabilirmiyim ben spora gidiyorum saunaya giriyorum ve solaryuma giriyom birsey olumu
canım hamile kaldığında yaptığın spora dikkat etmen lazım. bide pek sıcağı tavsiye etmiyorlar. bence solaryuma bebiş düşünüyorsan bir son ver çok tehlikeli çünkü:1no2:

merhaba arkadaslar.ben bisey sorucam,Bilen warsa yada onerisi lutfen yazsin:ben en son 16 aralikta adet oldum hala gelmedi:ama idrar testleri hep negatif dun kan testi yaptirdim,Belli olmadi daha,sizce umit war midir?ya da niye hala idrar da cikmio:KK43:(ya da adet olmamamin baska ne sebebi olabilir sizce???

X