- 19 Aralık 2024
- 381
- 45
- 13
- 22
Bende ruyada gebelik çok gördüm ama galiba hep görüyorum emin değilim de hahahaSağlıkla kavuşun insallahfarklı belirtiler oluyor herkeste.. ben de ciddi bel ağrısı sağ tarafta kalçamı bacağıma doğru tutan bir ağrı ben hatta fıtık olduğunu düşündüm. Hep inceden devam eden kasık sancıları var. Yerleşme kanaması yok önceki gebeliğimde de olmamıştı. Doğumdan önce de nişan kanamam olmamıştı illa kanama beklememek gerekiyor. Ama acayip bir gaz ve şişkinlik sorunu yaşadım 1 haftada 3 kg fazla çıkacak şekilde diyeyim. Tam kasık kısmi vajinanin üstünde dolgunluk oluştu. Herkeste ayrı bir belirti var. Bir de su var ben hamile olduğumu hep rüyalarımdan anlıyorum mesajlı bir rüya görüyorum mutlaka ona da dikkat edin.
Selaam idrar kokusu nasıl oluyordu? Nasıl sorsam bilemedim bunuBende bunları yaşadım artı olarak idrar kokusu değişmesi ve aşırı gaz oldu. Ve kasık ağrım normalde adetten 1-2 gün önce başlar 10 gün önce başlamıştı ve tek taraflı bir kasık ağrısı oluyordu genelde batıyordu. Bacağa vuruyordu bazen . meğer hamileymişim :)
Sanki böyle şekerli su gibi ve yoğun şekilde oluyorduSelaam idrar kokusu nasıl oluyordu? Nasıl sorsam bilemedim bunuBir koku mu yayılıyordu fazla fazla… Kendimde oldu böyle bir şey idrar yoğun kokmaya başladı ki kokmazdı o yüzden sormak istedim size de. ^
canım yok şuan ama kan testi için bile cok erken. Olsa bile kana gecmemiş olabilirMerhaba ,
Reglime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor başka bir şey için kan vermiştim o sırada doktor beta hgc ye de baktı şimdi sonuca baktım 0.6 gebe olup olmadığımı anlayamadım.
Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama şöyle hani bazen demir kaşıkla yemek yediğimizde alırız ya o metalin tadını. Öyle bi tatMerhaba metal tat dediğiniz nasıl oluyor bende anlamaya çalışıyorum onu ama yardımcı olursanız sevinirim bildiğimiz metal mi yoksa
Erken test olayına bulaşmamak lazım sitede çoğu kişiye yalancı pozitif gösteriyor o testlerKızlar reglime 5-6 gün var prodoctor yapsam çıkar mı şuan sizce ?
3 gündür bende o tat var . Mesela bazı içeceklerde tat kaybı var cappy meyve suyu portakallı olan dün akşam içtim ama acı geldi bi tuhaf ondan size sorayım dedimNasıl tarif edilir bilmiyorum ama şöyle hani bazen demir kaşıkla yemek yediğimizde alırız ya o metalin tadını. Öyle bi tat
Bu metal tadı yemeklerden mi geliyor bnde bu gün et yerkn oldu ve bn etsiz yemek yiyemiyorum normalde3 gündür bende o tat var . Mesela bazı içeceklerde tat kaybı var cappy meyve suyu portakallı olan dün akşam içtim ama acı geldi bi tuhaf ondan size sorayım dedim
Yemek yerken değilde daha çok yemediğimde oluyorBu metal tadı yemeklerden mi geliyor bnde bu gün et yerkn oldu ve bn etsiz yemek yiyemiyorum normalde
Onu bilmiyorum bnde olmuyorYemek yerken değilde daha çok yemediğimde oluyor
Meyve suyu içince de tadı farklı gelmişti belki sizinde yemekte farklı oluyor. Gebelik belirtisi bu bakalım inşallah ikimiz içinde öyledirOnu bilmiyorum bnde olmuyor
Bat ne zaman sizin bu arada ??Bu metal tadı yemeklerden mi geliyor bnde bu gün et yerkn oldu ve bn etsiz yemek yiyemiyorum normalde
Bu günde bitti son iki gün Rabbım nasip etsin inşallah çok hevesliyim yine hayal kırıklığı yasamktn korkuyorumBat ne zaman sizin bu arada
Amin inşallahBu günde bitti son iki gün Rabbım nasip etsin inşallah çok hevesliyim yine hayal kırıklığı yasamktn korkuyorum
Çok teşekkür ederimsizinde inşallahAmin inşallahhiç korkmayın hayırlısı ve sağlıklı bi bebeğiniz olsun inşallah Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak içinizi ferah tutun haberleşelim
Gebelik görmezsiniz bence direkt olarak daha farklı karışık ama bir mesaj içerir mutlakaBende ruyada gebelik çok gördüm ama galiba hep görüyorum emin değilim de hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?