Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hiç kan vermek istemiyorum aslında biraz daha beklemek istiyorum boşa çıkmasın diye hatta sağlık ocağı evimin önünde gitmedim kan vermek istemiyorum 2 gün sonra kaset test yaparım eğer çıkarsa ultrasona doktora görüneceğim

Riskli birliktelikten bir saat sonra adet oldum. (23 mayıs) bat 17 haziran. Halen olmadım. 2.5 yasında bebegım var. Ayda 2 kez yumurtluyorum. Suan belırtıler epey var ( ilk hamileliğimdeki gibi) 5 gun once yaptığım test negatif cıktı. Riskli durum sonrası adet olup uzerine hamile kalan varmı? Supriz olursa cok sevinicez cunku. (İstemiyorduk aslında ama heyecanlandık)

Arkadaşlar merhaba, bat 19 Haziran'da yani bugünüç ve iki üç gündür karnım ağrıyo hatta adet oluyorum sandım öyle sancı giriyor. Ve geçen hafta Çarşamba günü kan verdim dahiliyede beta da bakıldı ama negatif.yani bata 1 hafta kala Neyse iki gün önce peçeteye nokta kadar leke geldi adet oluyorum sandım ama sonra hiç gelmedi dün bugün beyaz bir akıntım oldu çok azz peçeteye sadece. Acaba gebelik olabilir mi? Olsa geçen hafta kanda çıkmaz mıydı ?

Bence kimse hamilelik belirtisi aramamali kendinde ve kimseye sormamali. Ben nerdeyse 2 yıldır istiyorum her ay kendimde belirti arıyorum karnım ağrıyor ondan mi, kasığım batıyor hamilelik mi, akıntım arttı kesin hamileyim... Sonrası hüsran hüsran hüsran.. 2 yıl içinde bir defa hamile kaldım o da hiç ummadığım anda oldu. Bu ay da geçsin doktora gidelim artık niye hamile kalamıyorum diye dediğim nasıl olsa olmuyor diye hiç hamilelik düşünmediğim ayda... O da düşükle sonuçlandı ama o süreçte gördüm ki doğru düzgün belirti olmuyormuş size acaba hamile miyim dedirtecek.. benim adetlerim çok sancılı ve sıkıntılı geçer o zaman da adet olacakmış gibi karnım ve bacaklarım ağrıyordu o kadar. Adet günüm geçene kadar hiç şüphelenmedim. Yok mide bulantısı yok baş dönmesi hiçbir şey yok . Bunlar sanırım artık beynimizin bize oyunu her ay belirti aramak hissetmek acaba mi demek tamamen psikolojik.. çok zor ama en iyisi sanırım başka şeylere yönelmek ve hiç düşünmemek

Kızlar iyi akşamlar merhaba herkese adetimden 6 gün önce pembe kahve akıntım başladı beyaz sıvıyla geliyor bugün adetimin 1. Günü test yaptım bu şekilde çıktı gören veya anlayan var mı ? 6 gündür de ara ara lekelenmem oluyor sürekli değil arada

Eklentiler

• IMG_5877.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_5880.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_5881.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_5882.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar selam benimde bugün adet gecikmemin 9. Günü ben genelde gecikirim ama bu sefer gecikmenin yanı sıra sürekli mide bulantısı kusma sancı asırı cok akıntı baş ağrısı baş dönmesi gibi seyler yasıyorum dün test yaptım negatif cıktı bu sabah uyandıgımda da yumurta akı gibi akıntı gelmiş ama miktarı baya fazlaydı anlam veremedim bu akıntı ovülasyon gününde gelmiyormuydu

Ben de gecikmenin 13. Günündeyim, evde yaptığım 2 test negatif çıktı. Bugün aynen akıntı oldu. Geç döllenme ihtimalinden bahsediliyor ama en iyisi kan testi vermek ve doktora gitmek sanırım

Ben de gecikmenin 13. Günündeyim, evde yaptığım 2 test negatif çıktı. Bugün aynen akıntı oldu. Geç döllenme ihtimalinden bahsediliyor ama en iyisi kan testi vermek ve doktora gitmek sanırım
Adet günümde de kahverengi lekelenme oldu o kadar, ve hala kasıklarımda hafif ağrı oluyor. Yorumları olanlar paylaşırsa ben de sevinirim

Yarına randevu aldım bakalım yarın gidicem ama aklım hep orada az önce kasıklarımda burulma gibi seyirme gibi bisey oldu buda galiba yumurta rahme düştüğünde mi oluyormus yumurtlama döneminde öyle bisey yazmıslar okudum anlam veremedim ama döngümün 43.günü bu kadar geç yumurtlama olur mu onu da anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…