Tekrar yapmalımıyım test
Erken gebelik testimi bu. Adet geciktimiTekrar yapmalımıyım test
Çok sık idrara çıkıyorum kendimi tutamıyorum bile ilk gebeliğimde böyle yaşamıştım bu da bana sanki gerçekten gebelik var gibi geliyor testErken gebelik testimi bu. Adet geciktimi
Adet olmazsanız 2 gün sonra tekrar test yapın bir az daha koyulasir. Ardindan da kan testi yaptırın. Gayet çizgi gorunuyor.Evet erken gebelik testi adet bugün olacağım olmadım hala
Emin olun diye diyorum yoksa acilde hemen de kan vere bilirsiniz. İdrarda çıktıysa kanda zaten çıkarAdet olmazsanız 2 gün sonra tekrar test yapın bir az daha koyulasir. Ardindan da kan testi yaptırın. Gayet çizgi gorunuyor.
Teşekkür ederim yorum içinEmin olun diye diyorum yoksa acilde hemen de kan vere bilirsiniz. İdrarda çıktıysa kanda zaten çıkar
Hakkınızda hayırlısı olsun.Teşekkür ederim yorum için
Bende bu şekilde 15 Haziran'da adetime 3 gün kala silik çizgi ile öğrendim hemen kan vermeye gittim beta Hcg 25.2 çıktı 3 haftalık hamilesin dediler. Kan testi ver bence
Ben de gecikmenin 13. Günündeyim, evde yaptığım 2 test negatif çıktı. Bugün aynen akıntı oldu. Geç döllenme ihtimalinden bahsediliyor ama en iyisi kan testi vermek ve doktora gitmek sanırımKızlar selam benimde bugün adet gecikmemin 9. Günü ben genelde gecikirim ama bu sefer gecikmenin yanı sıra sürekli mide bulantısı kusma sancı asırı cok akıntı baş ağrısı baş dönmesi gibi seyler yasıyorum dün test yaptım negatif cıktı bu sabah uyandıgımda da yumurta akı gibi akıntı gelmiş ama miktarı baya fazlaydı anlam veremedim bu akıntı ovülasyon gününde gelmiyormuydu
Adet günümde de kahverengi lekelenme oldu o kadar, ve hala kasıklarımda hafif ağrı oluyor. Yorumları olanlar paylaşırsa ben de sevinirimBen de gecikmenin 13. Günündeyim, evde yaptığım 2 test negatif çıktı. Bugün aynen akıntı oldu. Geç döllenme ihtimalinden bahsediliyor ama en iyisi kan testi vermek ve doktora gitmek sanırım
Yarına randevu aldım bakalım yarın gidicem ama aklım hep orada az önce kasıklarımda burulma gibi seyirme gibi bisey oldu buda galiba yumurta rahme düştüğünde mi oluyormus yumurtlama döneminde öyle bisey yazmıslar okudum anlam veremedim ama döngümün 43.günü bu kadar geç yumurtlama olur mu onu da anlayamadımBen de gecikmenin 13. Günündeyim, evde yaptığım 2 test negatif çıktı. Bugün aynen akıntı oldu. Geç döllenme ihtimalinden bahsediliyor ama en iyisi kan testi vermek ve doktora gitmek sanırım