- 8 Ağustos 2023
- 5.500
- 5.757
hemen mi bu sekilde oldu bekleyincemi? hayatlet cizhgi görüyor gibiyim. sabah ilk idrarla tekrarla benceKızlar bakar mısınız 3 gün geciktim
5 dakika sonra falan olduhemen mi bu sekilde oldu bekleyincemi? hayatlet cizhgi görüyor gibiyim. sabah ilk idrarla tekrarla bence
Amin inşallah senin adına çok sevindimKan verdim geldim heyecandan ölmezsem haber vereceğim inşallah güzel sonuçlar olur ezanların yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Yaa sonradan gördümYaaaa neyse hayırlısı bakalım demekki bu ayda olmadı ne diyelim vardır Rabbimin bir bildiği
Baya var gibi görünüyor bende de öyleydi ama kan sonucuna göre 1.32 negatif demekmiş nasıl oluyorsa anlamadım onu da 0.10 dan büyük bir değer değil mi 1.32Kızlar bakar mısınız 3 gün geciktim
Aynen öyleee ama ilk defa bir değer çıktı beklicem daha 12.gün bugün yumurtlama günümün üstünden 12 gün geçti yani belki çok miniktir daha diye umutlanıyorumYaa sonradan gördüm
Sıkma canını. Gerçi öyle diyince de olmuyor kendimden biliyorum napcz bu kafa rahatlatma olayını
İnşallah vardır ve tutunurAynen öyleee ama ilk defa bir değer çıktı beklicem daha 12.gün bugün yumurtlama günümün üstünden 12 gün geçti yani belki çok miniktir daha diye umutlanıyorum
Sağlıklıysa inşallah tutunurİnşallah vardır ve tutunur
Doğrudur ben 4 ay istemedim sonra istedim 4 denemede çöktümSağlıklıysa inşallah tutunurartık yoruldum hem de çöktüm psikolojik olarak
Gözüküyo gibiKızlar bakar mısınız 3 gün geciktim
Tahmin edebiliyorummmm ben o duyduyu 1.5 yıldır çekiyorumDoğrudur ben 4 ay istemedim sonra istedim 4 denemede çöktümkeşke hiç korunmasaydim
Daha çok çökmek için kimseye söylemedim şuan istemiyorum diyorumbide içimde neler oluyo bı bilseler
KeşkeeGözüküyo gibi
Ay şunu testi yapıp beklemek bile güzel keşke sonları da güzel olsa
YaaaBaya var gibi görünüyor bende de öyleydi ama kan sonucuna göre 1.32 negatif demekmiş nasıl oluyorsa anlamadım onu da 0.10 dan büyük bir değer değil mi 1.32hala anlamış değilim
Kimse sormasa belki bu kadar takmayız heralde soruların çok etkisi var.Tahmin edebiliyorummmm ben o duyduyu 1.5 yıldır çekiyorum
Evet dvet bize her doktor sadece stres ve kafaya takmayın dedi ikimizinde değerleri iyi çıktıKimse sormasa belki bu kadar takmayız heralde soruların çok etkisi var.
Peki herşeye baktırdın mı?
Ben sadece kendim muayene oldum smear testi kan tahlili falan temiz çıktı.
Sonra buralarda okudum amh rahim filmi bı çok şey
Bu ayda olmazsa eşim için doktora gidicez
Seninki öyle olacak diye bişey yok gidip kan ver inşallah vardır varsa da sağlıklıdır inşallah sonucunu bekliyorum
Banada kafaya takma dediEvet dvet bize her doktor sadece stres ve kafaya takmayın dedi ikimizinde değerleri iyi çıktı
Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahSeninki öyle olacak diye bişey yok gidip kan ver inşallah vardır varsa da sağlıklıdır inşallah sonucunu bekliyorum