- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
Bana gerek duyulmadı bilmiyorum o yüzdenBanada kafaya takma dedi
Rahim filmi için nereye gidicem peki doktoruma mı soyliycem 1 sene olmadan bakmıyolarmis bide acıyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gerek duyulmadı bilmiyorum o yüzdenBanada kafaya takma dedi
Rahim filmi için nereye gidicem peki doktoruma mı soyliycem 1 sene olmadan bakmıyolarmis bide acıyo mu
Bana gerek duyulmadı bilmiyorum o yüzden
Bende gecikmenin 3. Günündeyim. Sakince bekliyorumKızlar tekrar merhaba bugün gecikmemin 3. Günü regl olucak gibi ağrılarım devam ediyor bi tane erken gebelik testi yaptım bilinen bi marka değil pek güvenemedim bir şey çıkmadı. Kaset test yaptım ilk dakikada bu şekilde bi gölge çıktı bakar mısınız ? Fotoğrafta pek belli olmuyor ama ben direk baktığımda görebiliyorum canlıEki Görüntüle 3423500
Bana mı yazdınız anlayamadım ama öyleyse güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayıBekle güzelim yada bir test yap en azından şüphen gitsin bn aşırı derecede panik ve heyecanli bir insanım sakın ama sakın yapma o heyecanı ister istemez Beyin otomatik olarak olumsuz düşüncelerde olduğumuz için beyinde otomatik negatif oluyor iyi düşün iyi olsun rabbim tez zamanda sanada o güzel haberi versin senin haberini bekliyorum tatlım
Ya sen test yapmış mıydıın?Bende gecikmenin 3. Günündeyim. Sakince bekliyorum
Yaptım bugün. Erken gebelik testi yaptım böyle çıktı.Ya sen test yapmış mıydıın?
Ben bir kaç gün daha bekliyim diyorum. Testte daha netlik görüp gitmek istiyorum. En azından gecikmem 2 3 gün daha geçsinBenimde böyle gölge gibi ilk dakikalarda çıktı kaset testte dayanamıcam yarın sağlık ocağına gidicem kanda baktırıcam yoksada belirsizlik gider en azından belki rahatlar regl olurum bu arada aynı ilerliyor bizim seyrimiz
Doğrusunu yapıyorsun aslında ama ben sabırsız olduğum için bekleyemicemBen bir kaç gün daha bekliyim diyorum. Testte daha netlik görüp gitmek istiyorum. En azından gecikmem 2 3 gün daha geçsin
Haber ver mutlaka. Hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallahDoğrusunu yapıyorsun aslında ama ben sabırsız olduğum için bekleyemicem
Benim başıma gelmedi ama o kadar araştırdım ki mutlaka gecikme beklemek lazım daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah güzel haberler gelsin regl gecikmesinden sonra tekrar kan verin benceMerhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg değeri 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri sonradan yükselen oldu mu?
0 ile 5 arası sonuçlar negatiftir. Ama siz çok erken vermişsiniz. Varsa bile çıkmaz 6 gün önceMerhaba, bende de benzer belirtiler vardı, bugün kan testi verdim, beta hcg değeri 2 olarak görünüyor ama tam küsüratıyla ne kadar olduğu görünmüyor. Regle 6-7 gün kala sonuc bu. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama forumlarda ve pek çok sitede de gebelik alameti yok ise sonuç 0 veya 0.xxxx olur genelde diye okudum. Böyle bir durum yaşayan, önce negatif çıkıp regl daha da yaklaşınca değerleri sonradan yükselen oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Umarım sizin için de her şey çok güzel olurBenim başıma gelmedi ama o kadar araştırdım ki mutlaka gecikme beklemek lazım daha sağlıklı sonuç alırsınız inşallah güzel haberler gelsin regl gecikmesinden sonra tekrar kan verin bence
Çok teşekkür ederim, erken öğrenen çok fazla kişi vardı, belirtiler de olunca sansimi denemek istedim ama dediğiniz gibi emin olmak için son günü beklemek lazım0 ile 5 arası sonuçlar negatiftir. Ama siz çok erken vermişsiniz. Varsa bile çıkmaz 6 gün önce
Benimde böyle gölge gibi ilk dakikalarda çıktı kaset testte dayanamıcam yarın sağlık ocağına gidicem kanda baktırıcam yoksada belirsizlik gider en azından belki rahatlar regl olurum bu arada aynı ilerliyor bizim seyrimiz
Test yaptırdınız mıBenimde böyle gölge gibi ilk dakikalarda çıktı kaset testte dayanamıcam yarın sağlık ocağına gidicem kanda baktırıcam yoksada belirsizlik gider en azından belki rahatlar regl olurum bu arada aynı ilerliyor bizim seyrimiz