• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• IMG_5963.jpeg
    IMG_5963.jpeg
    386,4 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben Ocak 10 aşilama yaptım bugün 8 gün evde kaset gebelik teslerinden yaptım çıkmadı erken mi yapmisim

Bende inanırım rüyalara
İnanır mısın, anlık kramp yaşadım ve wc koştum ve sonrasında da peçeteye şeffaf kahverengili akıntı geldi az önce yaşadım bunu. Birkaç gün bekleyeceğim cunku regl günüm tam belli değil kasım ayında kürtaj oldugum için daha ikinci regl olacak. Eğer yine rüyam cıkarsa ermiş gibi gezerim ortalıkta 😅

İnanır mısın, anlık kramp yaşadım ve wc koştum ve sonrasında da peçeteye şeffaf kahverengili akıntı geldi az önce yaşadım bunu. Birkaç gün bekleyeceğim cunku regl günüm tam belli değil kasım ayında kürtaj oldugum için daha ikinci regl olacak. Eğer yine rüyam cıkarsa ermiş gibi gezerim ortalıkta 😅
Bende rüyamda bu ay gördüm iki bebek iki cinsiyet artık olucakmi olcaksada hangisi olcak bakalım hayırlısı inşallahcok.istiyorum bu ruyayim görünce com duygulandim ve sevindim olcakmis gibi inşallah sağlıkla olur🥹🧿 Allah herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah sana da

bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Bu belirtiler hamilelik belirtileri canm

Bende rüyamda bu ay gördüm iki bebek iki cinsiyet artık olucakmi olcaksada hangisi olcak bakalım hayırlısı inşallahcok.istiyorum bu ruyayim görünce com duygulandim ve sevindim olcakmis gibi inşallah sağlıkla olur🥹🧿 Allah herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah sana da
Rüyalara ben de cok inanıyorum Allah hayırlı ana baba olmayı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize 🩷🥲

Back