Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İyi akşamlar 6 gün adetim geçikti normalde hiç şaşmaz ancak fazklı olarak bu ay İncir havuç kürü yaptım geciktirebiliyormuş

Kizlar adetime 1gun kala test yaptim bakar misjnjz
Bu ay takip ettjm 16 kasim yumurtlama gunumdu
Cok silik var gibi aksam ustu yaptim keske sabah erkenden ilk idrarla yapsaydimm🥲

Eklentiler

• Screenshot_20231128_140252_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20231128_140252_Photo Editor.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 108
Kizlar adetime 1gun kala test yaptim bakar misjnjz
Bu ay takip ettjm 16 kasim yumurtlama gunumdu
Cok silik var gibi aksam ustu yaptim keske sabah erkenden ilk idrarla yapsaydimm🥲
testi tekrarladığında yine paylaşırmısın canım tekrar bakalım sen çıplak gözle görebiliyormusun

benim eşimde de varikosel var sayıda sıkıntı yok ama hareketlerde biraz azlık var dedi doktor şimdilik amaliyat olmayın dediler sizin değerler nasıldı canım
hareketsizlik ve sekil bozukligu vardi cift tarafli 2.7 mm di ikiside oldu iste eylul ayinda 🥲 asilama tutmadi iyice baktirdik 4 tane uroloji gittik son care diyr yaptirdik valla ama zor ameliyat esim cok zorlandi

hareketsizlik ve sekil bozukligu vardi cift tarafli 2.7 mm di ikiside oldu iste eylul ayinda 🥲 asilama tutmadi iyice baktirdik 4 tane uroloji gittik son care diyr yaptirdik valla ama zor ameliyat esim cok zorlandi
anladım canım geçmiş olsun bizde tek taraflı çapını tam bilmiyorum bizde bir kaç doktor gezdik benim kendikadın doğum doktorum ve fakülte hastanesindeki doktor bekleyelim dedi bizde bekliyoruz sizin hareket kaç olarak gelmişti hatırlıyormusunuz

Kızlar merhaba kan testinde negatif ten pozitife döneminiz oldumu, üç farklı markadan test yaptım hepsi belli silik çıktı kan testi negatif?

testi tekrarladığında yine paylaşırmısın canım tekrar bakalım sen çıplak gözle görebiliyormusun

anladım canım geçmiş olsun bizde tek taraflı çapını tam bilmiyorum bizde bir kaç doktor gezdik benim kendikadın doğum doktorum ve fakülte hastanesindeki doktor bekleyelim dedi bizde bekliyoruz sizin hareket kaç olarak gelmişti hatırlıyormusunuz
Yok vqlla hic aklimda degil

X