Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tamamdır öyle yapicam randevu bakayim hemen teşekkür ederim cevabınız için sizin ilk mi acaba

Ay inşaallah benim adet günüme 9 gün var bu ay ilk denemem. Hayırlısı bakalım
Insallah guzel haberi bizimle paylasirsin bugun itibaroyle cay kahve birakmaliyim kafein tuketmemelym bende yumurtlamam zamaninda olsun istyorm bu ay iyi beslenip bakmalym kendime folik asit kullaniyormuydun sen

Insallah guzel haberi bizimle paylasirsin bugun itibaroyle cay kahve birakmaliyim kafein tuketmemelym bende yumurtlamam zamaninda olsun istyorm bu ay iyi beslenip bakmalym kendime folik asit kullaniyormuydun sen
İnşaallah ya ben de çay kahveyi bıraktım bol su içmeye çalışıyorum hayır daha henüz başlamadım bugün sağlık ocağına onun için gittim aslında burda okuduklarıma göre öncesinden başlanıyormuş. Hastaneye randevu aldım ben de ama iki hafta sonra falan. Geç kalmamisimdir umarım başlamak için

Ona baslayin eczane bile kullanin diyor recetesiz zaten bebegin omurilik gelisimi icin cok onemli gebelik dusunmmeye basladgniz an veryor doktr ben iciyordm doktrada kullanyorm dedim devam et dedi

Ona baslayin eczane bile kullanin diyor recetesiz zaten bebegin omurilik gelisimi icin cok onemli gebelik dusunmmeye basladgniz an veryor doktr ben iciyordm doktrada kullanyorm dedim devam et dedi
Evet bebek için çok önemliymiş. O zaman eczaneden alıp başlasam mi acaba yoksa doktor kontrolünde mi başlamalıyım sence

Evet bebek için çok önemliymiş. O zaman eczaneden alıp başlasam mi acaba yoksa doktor kontrolünde mi başlamalıyım sence
Onu baslayin doyor hepsi canim besinlerdende aldgmiz vitamin folik asit ben soylemeden basladim iyi yaomssn dedi doktrm dedi gebelik dusunnce baslatyorz dedi eczaneye sor istersen yarin canim zaten seni yonlendrrler dogru sekilde ben folidoce markasini kullaniyorum

Anladım iyi yapmışsın o zaman sen bir de tecrübelisin ne güzel ben henüz çok acemi olduğum için her şeyi soruyorum ben de yarın sorayım eczeneye o zaman çok teşekkür ederim canım

Anladım iyi yapmışsın o zaman sen bir de tecrübelisin ne güzel ben henüz çok acemi olduğum için her şeyi soruyorum ben de yarın sorayım eczeneye o zaman çok teşekkür ederim canım
Eczaneler bukonuda cok yardimci hemen baslamani tavsiye edicektor onlarda son ay da balik. Yagikullandm yine eczaneye sorup baslamistim canim ne sormak istersen bildgm kadaryla yardimci olurum seve seve

Birde esin de sende havuc tuketin canim spermide hizlandiriyor yumurtayida besliyor

Kizlar kafamiza gore progestan kullansak bisey olurmu 3 dusuk sonrasi dr sordum ama betam dusuk bi etkisi olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…