- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım.adet oluyoruz ama gebe de olabilirsiniz ben anlamadımAşkım erken gebelikler 6 günden sonra tespit edebiliyor gebeliği ama ne kadar regle yakın o kadar iyi benim de 6 gün kaldı ama bi 3 gün daha bekleyeceğim.Geç döllenme olduysa adet günü bile negatif görüp sonraki günlerde pozitif olanlar var üzülme ama heveslenme de
Aynen oyle canim gec dollenmeyide dusunerek test yapilmali benim adet gunu yaptigimda bile erken gebelik testim negatifti 5 6 gun gecince pozitifi gordum erken test yapip caninizi hic sikmayin derim rabbim gonlunuze gore versin insallah❤Aşkım erken gebelikler 6 günden sonra tespit edebiliyor gebeliği ama ne kadar regle yakın o kadar iyi benim de 6 gün kaldı ama bi 3 gün daha bekleyeceğim.Geç döllenme olduysa adet günü bile negatif görüp sonraki günlerde pozitif olanlar var üzülme ama heveslenme de
Akinti gebelik belirtisi ama adetinize daha baya var bekleyin adetiniz enazindan birgun geciksin oyle yapin bence insallah rabbim gonlunuze gore versin❤Kızlar merhaba reglim 17 sinde olacak daha 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı göğüs uçlarımın rengi hafif koyulaştı bide bel ve kasığımda ara ara ağrı oluyor birde beyaz renk akıntım var sizce hamilelik olabilir mi
Çok teşekkür ederim canım epey var ama hiç ağrısı olan biri değilim bugün iyice arttı bide midemde sürekli gaz oluyor 2 gündür afedersiniz bö yapıp duruyorum böyle bişey de yoktu şu zamana kadar böyle bir belirtisi olan var mı?Akinti gebelik belirtisi ama adetinize daha baya var bekleyin adetiniz enazindan birgun geciksin oyle yapin bence insallah rabbim gonlunuze gore versin❤
Gaz sik idarara cikma karnin alt bolgesinde sertlik siskinlik akinti beyaz su gibi sonra krem sekline donuyor bunlar gebelik belirtisi ama en dogu zaman test icin adetini birgun de olsa gecmesi ondan once yapilan testler genelde gereksiz moral bozuklugu canim bende yaptim daha once bosuna yapmisim diyorum simdideÇok teşekkür ederim canım epey var ama hiç ağrısı olan biri değilim bugün iyice arttı bide midemde sürekli gaz oluyor 2 gündür afedersiniz bö yapıp duruyorum böyle bişey de yoktu şu zamana kadar böyle bir belirtisi olan var mı?
Doğrudur canım o kadar haklısın ki bunun bilincindeyim ama televizyon izliyorum mesela birden Bi bakıyorum test yapmışım tutamıyorum kendimiGaz sik idarara cikma karnin alt bolgesinde sertlik siskinlik akinti beyaz su gibi sonra krem sekline donuyor bunlar gebelik belirtisi ama en dogu zaman test icin adetini birgun de olsa gecmesi ondan once yapilan testler genelde gereksiz moral bozuklugu canim bende yaptim daha once bosuna yapmisim diyorum simdide
Gebeliğini 5 6 gün önceden öğrenende var benim gibi adet geçtikten sonra öğrenen de bence testi erken yapmışsınız geç döllenme vs olduyca betahcg daha düşük olduğu için testte çıkmaya bilir . Adet geçikmemin 2.günü negatif 4.günü çok silikti betamda 70 di geç döllenme olduğu için ilk zamanlar çıkmamıştı. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel haberlerinizi alırızKızlar merhaba reglim 17 sinde olacak daha 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı göğüs uçlarımın rengi hafif koyulaştı bide bel ve kasığımda ara ara ağrı oluyor birde beyaz renk akıntım var sizce hamilelik olabilir mi
Cok erken yapmissin canim ya birde benim de cok fazla dusugum oldu kimyasal ve bos gebelikler. tibbi genetige gittim kimyasal dusukleri sayma gebelikten dedi olumsuz dusunme canim en azindan gebe kalabiliyorsun bende artik oyle dusunmeye basladim bak senelerce cocuk hasreti cekenler var insallah rabbim bizim kucagimizida doldurur en hayirli zamanda ❤Arkadaslr lutfen bi bakin 3 kimyasal yasadim reglime 6 gun var gozle gorunmuyor ama efektle gorunuyor gibi silik erkenmi yapmisim testi
Ayyy nasıl mutlu oldum inşallah dediğiniz gibi olur dua edin lütfenGebeliğini 5 6 gün önceden öğrenende var benim gibi adet geçtikten sonra öğrenen de bence testi erken yapmışsınız geç döllenme vs olduyca betahcg daha düşük olduğu için testte çıkmaya bilir . Adet geçikmemin 2.günü negatif 4.günü çok silikti betamda 70 di geç döllenme olduğu için ilk zamanlar çıkmamıştı. Umudunuzu kaybetmeyin inşallah güzel haberlerinizi alırız
Silik gibi degilmi sizcede tesekkur ederim ama insan uzuluyorCok erken yapmissin canim ya birde benim de cok fazla dusugum oldu kimyasal ve bos gebelikler. tibbi genetige gittim kimyasal dusukleri sayma gebelikten dedi olumsuz dusunme canim en azindan gebe kalabiliyorsun bende artik oyle dusunmeye basladim bak senelerce cocuk hasreti cekenler var insallah rabbim bizim kucagimizida doldurur en hayirli zamanda ❤
Silik gibi degilmi sizcede tesekkur ederim ama insan uzaynen canim silik
Bak canim akintindan da anlayabilirsin yumurtlamadan sonra sut gibi beyaz. Sivi akinti gelir sonrasinda krem gibi beyaz akintiya donerSilik gibi degilmi sizcede tesekkur ederim ama insan uzuluyor
Inan suan suan cok erken canim test icin ben adet gunumde negatifti dusun adetim gectikten sonra pozitifi gordum bende. Insallah guzel haberlerini aliriz canim burdan ❤Silik gibi degilmi sizcede tesekkur ederim ama insan uzuluyor
Yogum kremsi akintim oluyor yumurtalma gunu iliskiden sonra suandada var kasiklarimda batma oluyor ara araBak canim akintindan da anlayabilirsin yumurtlamadan sonra sut gibi beyaz. Sivi akinti gelir sonrasinda krem gibi beyaz akintiya doner
İnsallahInan suan suan cok erken canim test icin ben adet gunumde negatifti dusun adetim gectikten sonra pozitifi gordum bende. Insallah guzel haberlerini aliriz canim burdan ❤
Kadin hastaliklari bolumune git canim. Bendegecen gun gittim gebelik planliyorum diye kan verdim hormonlar icin adetin 4. Gunu cagrmisti vajinal. Muaynede yapti dahiliyeye yonlendrdi vitaminlerime bakilsin doye orayada kan verdim folik asit kullanyorm doktorlar gebelik planlaynca baslayin diyolar sende ertelemeden randevu al canim muayneni olKizlar birşey sormak istiyorum. Adete 9 gün var bugün sağlık ocağına gittim gebelik planlıyorum öncesinde takviye almam gerekir mi vs. Falan dedim onları biz burda yapmıyoruz hastaneye gidin dedi doktor. Bir de gebelik için idrar testi istedi kan da verdim bu kadar erken çıkar mı ki? Doktora daha adetime çok var dedim ama pek ilgili değildi zaten anlamadım