- 20 Eylül 2023
- 97
- 58
- 8
hamilesiniz gibi görünüyor, yani ben direk tebrik ederim diyim ♥ emin olmak için kan verin bakalım ne cıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesiniz gibi görünüyor, yani ben direk tebrik ederim diyim ♥ emin olmak için kan verin bakalım ne cıkacak
amin inşallah canım bakalım daha kan testi vericem beklicez neler olucak inşallah herşey güzel olur, Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla, senden de güzel haber bekliyorumçok sevindimmm, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiiinn ♥
Ya orasi öyle çok teşekkürler ama sonradan neden negatif çıkmış olabilirhamilesiniz gibi görünüyor, yani ben direk tebrik ederim diyim ♥ emin olmak için kan verin bakalım ne cıkacak
Kan verdinizmi sonucunuz nedir
Vermedim henüz yarın regl günüm eğer olmazsam hastaneye gideceğim göğüs hassasiyetim ve bel ağrım arttı çünkü olacak gibiyim bilemiyorum sonradan test yaptım negatif beni olumsuz yönde etkiledi ,Kan verdinizmi sonucunuz nedir
Var gibi fakat sonradan başka marka negatif çıkardıhamilesiniz gibi görünüyor, yani ben direk tebrik ederim diyim ♥ emin olmak için kan verin bakalım ne cıkacak
Bende aynisini yasadm nekdar belliydi sevndm snra negatf oldu baska testte uzulmeyelim ben yeternce cabalamamistim gecen ay adette olmadim kafami bosaltip sadece yeni gebeligime odaklanacagim pozitif dusunup bebegimi karnima cagiracagim inaniyorum olcak kendimi buna adayacagim guzel hayaller kuracagim birlikte yapalim bence beslenmemize hamile gbi dikkat edelim kendimze dikkat edelim hele bide adet olursam start vercem guzelce bu ay cok yemek yiyorum onu duzene sokmam lazim benimVar gibi fakat sonradan başka marka negatif çıkardı
Bnimde çok belliydi gördün ya canım insan üzülüyor elinde değil ya evet pozitif düşünüp o şekilde yaşamak lazım ben düzenli dengeli besleniyorum çok da yemiyorum boyuma gore kilom iyi şuan sende dikkat etmelisin tekrardan haberleeelim umarım güzel sonuçlar alırızBende aynisini yasadm nekdar belliydi sevndm snra negatf oldu baska testte uzulmeyelim ben yeternce cabalamamistim gecen ay adette olmadim kafami bosaltip sadece yeni gebeligime odaklanacagim pozitif dusunup bebegimi karnima cagiracagim inaniyorum olcak kendimi buna adayacagim guzel hayaller kuracagim birlikte yapalim bence beslenmemize hamile gbi dikkat edelim kendimze dikkat edelim hele bide adet olursam start vercem guzelce bu ay cok yemek yiyorum onu duzene sokmam lazim benim
Yagli yiyorum cips kola tuketyorum yemek ekmek cok yiyorum kilom yok ama beslenmem cok duzensiz cay iciyorum cok fazla neyi yanlis yaptgmi biliyorum ve bu ay hepsni birakiyorum adet olmaya odaklandim sonra hersey cok guzel baslayacakBnimde çok belliydi gördün ya canım insan üzülüyor elinde değil ya evet pozitif düşünüp o şekilde yaşamak lazım ben düzenli dengeli besleniyorum çok da yemiyorum boyuma gore kilom iyi şuan sende dikkat etmelisin tekrardan haberleeelim umarım güzel sonuçlar alırız
Gunaydinlar hepinize adet olmadim olcak gbide degilim oylece bekliyorum canm cok sklyor valla dusunmemeye calissamda sizleride merak ediyorumKızlar günaydın nedir durumlar, nasılsınız, keyifler nasıl
A adeninannesi12 L lale91 S siyahiimavi balduru G gcmnkiz M melisss26 iskpcnn S sjakyg Umudayolculuk35
Merhaba :) Bendede durumlar aynı. 10 gündür belirtilerim var fakat kan testi ve evdeki testlerim negatif çıktı. Adet gecikmem var, doktor 1 haftaya kadar bekle sonrasında tekrar kan testi yapalım dedi. Gecikmenin 2. günündeyim henüz. Belki size yol gösterici olur diye yazmak istedim, 1-2 gün daha bekleyip kan verebilirsiniz :) gönlünüze göre olsun inşallahHerkese selamlar. Ben de beklenen regl tarihimden bir gün önce test yaptım negatifti gecikmenin 4. Günündeyim sabah tekrar erken gebelik testi yaptım days doctor markalı bir testti. Tekrar negatif. Belirtiler gebelikle uyumlu ama kendi kendime emin de olamıyorum regl belirtileri de benzer olduğu için. Ne önerirsiniz? Pozitif olsa çıkmaz mıydı silik de olsa?
Bir taraftan umutluyum, bir taraftan boşa mı umutlanıyorum diyorum bi taraftan Allah korusun bi sorun mu var neden gecikti diye strese giriyorum. Şak diye tek çizgi çıktı silik vs hiç iz miz yok. Teşekkürler cevabınız için.Merhaba :) Bendede durumlar aynı. 10 gündür belirtilerim var fakat kan testi ve evdeki testlerim negatif çıktı. Adet gecikmem var, doktor 1 haftaya kadar bekle sonrasında tekrar kan testi yapalım dedi. Gecikmenin 2. günündeyim henüz. Belki size yol gösterici olur diye yazmak istedim, 1-2 gün daha bekleyip kan verebilirsiniz :) gönlünüze göre olsun inşallah
Rica ederim :) Daha öncesinde 6 gün gecikme sonunda regl oldum ki düzensiz değildir döngü olarak normalde. Belli olmuyor o yüzden bende umutlanmayı bırakıp sürece göre hareket etmeye çalışıyorum. 1 haftayı geçirdikten sonra kan verirseniz en azından net sonuç alırsınız diye düşünüyorum yada öncesinde bir doktora görünün isterseniz imkanınız var ise. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah:)Bir taraftan umutluyum, bir taraftan boşa mı umutlanıyorum diyorum bi taraftan Allah korusun bi sorun mu var neden gecikti diye strese giriyorum. Şak diye tek çizgi çıktı silik vs hiç iz miz yok. Teşekkürler cevabınız için.
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımRica ederim :) Daha öncesinde 6 gün gecikme sonunda regl oldum ki düzensiz değildir döngü olarak normalde. Belli olmuyor o yüzden bende umutlanmayı bırakıp sürece göre hareket etmeye çalışıyorum. 1 haftayı geçirdikten sonra kan verirseniz en azından net sonuç alırsınız diye düşünüyorum yada öncesinde bir doktora görünün isterseniz imkanınız var ise. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah:)
kan testi vermeye gitmedim, sağlık ocağına mı gitmeliyim kızlar bilgisi olan yazabilir mi ?Kızlar günaydın nedir durumlar, nasılsınız, keyifler nasıl
A adeninannesi12 L lale91 S siyahiimavi balduru G gcmnkiz M melisss26 iskpcnn S sjakyg Umudayolculuk35