Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• IMG_1713.jpeg
    IMG_1713.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 50
Var gibi fakat sonradan başka marka negatif çıkardı 😔
Bende aynisini yasadm nekdar belliydi sevndm snra negatf oldu baska testte uzulmeyelim ben yeternce cabalamamistim gecen ay adette olmadim kafami bosaltip sadece yeni gebeligime odaklanacagim pozitif dusunup bebegimi karnima cagiracagim inaniyorum olcak 😇🙏 kendimi buna adayacagim guzel hayaller kuracagim 🙏😇 birlikte yapalim bence beslenmemize hamile gbi dikkat edelim kendimze dikkat edelim hele bide adet olursam start vercem guzelce bu ay 😇🙏 cok yemek yiyorum onu duzene sokmam lazim benim😇

Bende aynisini yasadm nekdar belliydi sevndm snra negatf oldu baska testte uzulmeyelim ben yeternce cabalamamistim gecen ay adette olmadim kafami bosaltip sadece yeni gebeligime odaklanacagim pozitif dusunup bebegimi karnima cagiracagim inaniyorum olcak 😇🙏 kendimi buna adayacagim guzel hayaller kuracagim 🙏😇 birlikte yapalim bence beslenmemize hamile gbi dikkat edelim kendimze dikkat edelim hele bide adet olursam start vercem guzelce bu ay 😇🙏 cok yemek yiyorum onu duzene sokmam lazim benim😇
Bnimde çok belliydi gördün ya canım insan üzülüyor elinde değil ya 😔 evet pozitif düşünüp o şekilde yaşamak lazım ben düzenli dengeli besleniyorum çok da yemiyorum boyuma gore kilom iyi şuan sende dikkat etmelisin 🙂 tekrardan haberleeelim umarım güzel sonuçlar alırız

Bnimde çok belliydi gördün ya canım insan üzülüyor elinde değil ya 😔 evet pozitif düşünüp o şekilde yaşamak lazım ben düzenli dengeli besleniyorum çok da yemiyorum boyuma gore kilom iyi şuan sende dikkat etmelisin 🙂 tekrardan haberleeelim umarım güzel sonuçlar alırız
Yagli yiyorum cips kola tuketyorum yemek ekmek cok yiyorum kilom yok ama beslenmem cok duzensiz cay iciyorum cok fazla neyi yanlis yaptgmi biliyorum ve bu ay hepsni birakiyorum 🙂 adet olmaya odaklandim sonra hersey cok guzel baslayacak 🙏🥰🌸

Merhaba; son adet tarihim : 9 eylül. 21 eylül ovulasyonumdu. O gunden bir gun once yani 20 eylul ve 22 eylulde iliskiye girdik. Ardindan 29-30 eylule kadar yumurtalarimda hafif sancilar oldu. Goguslerimde de hafif sanci var. derken iki gun once acayip basim dondu ama bir gece sürdü sadece. Bugun de kocamin yedigi sütlü cornflakese saldirdim :KK70:. Bilmiyorum psikolojik mi? Tam 3 hafta dolmus oluyor. Bu aşamada yemek konusunda böyle olunabilir mi? Baş dönmesi ve sancılar döllenme ve yerleşmeyi mi temsil ediyor. İlk gebeliğim size danışmak istedim.

Herkese selamlar. Ben de beklenen regl tarihimden bir gün önce test yaptım negatifti gecikmenin 4. Günündeyim sabah tekrar erken gebelik testi yaptım days doctor markalı bir testti. Tekrar negatif. Belirtiler gebelikle uyumlu ama kendi kendime emin de olamıyorum regl belirtileri de benzer olduğu için. Ne önerirsiniz? Pozitif olsa çıkmaz mıydı silik de olsa?

Herkese selamlar. Ben de beklenen regl tarihimden bir gün önce test yaptım negatifti gecikmenin 4. Günündeyim sabah tekrar erken gebelik testi yaptım days doctor markalı bir testti. Tekrar negatif. Belirtiler gebelikle uyumlu ama kendi kendime emin de olamıyorum regl belirtileri de benzer olduğu için. Ne önerirsiniz? Pozitif olsa çıkmaz mıydı silik de olsa?
Merhaba :) Bendede durumlar aynı. 10 gündür belirtilerim var fakat kan testi ve evdeki testlerim negatif çıktı. Adet gecikmem var, doktor 1 haftaya kadar bekle sonrasında tekrar kan testi yapalım dedi. Gecikmenin 2. günündeyim henüz. Belki size yol gösterici olur diye yazmak istedim, 1-2 gün daha bekleyip kan verebilirsiniz :) gönlünüze göre olsun inşallah

X