Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ama bana soğan kurunden dolayı olmuş gibi gelmedi bu durum :KK43: yine de doktoruma soracağım teşekkürler
Sorun ayni donemi sozde yasamayin adet olmak icin icmistim ben olmuyodum duzenli kanamalarim hamileyken bile devam etti

Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)
Anne olmak isteyenleri gorunce agliyorum artik. 10 aylik evliyim hamile kalamadim dr bir sorun yok diyor pco goruntusu var ultrasonda kalirsin dedi tedavi baslamadi cok istiyorum olsun sogan kuru basladim

Kızlarr reglye 1 haftam var prodoctor erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Yada negatif olsa pozitife dönme ihtimali var mı? Hafif kasık ve bel ağrım var ama regl olacak gibi muhtemelen. 11 eylülde yumurtlama 13 eylülde çatlama gördüm 3 gün boyunca değerlendirdik.

İlk aylar aşırı takip ettim ovülasyon vs. Doktorum bana takarsam ona odaklanırsam çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Hatta ilk çocukta insanlar strese giriyor uğraşıyor olacağı varsa da olmuyor ilk doğumu yaptıktan sonra ikinci çocukta zaten bir tane var rahatlığıyla daha kolay hamile kalıyorlar dedi.Ben de kendi kendimi telkin ettim. Dedim daha kilo vermem lazım şimdi olmaz,sigarayı bırakmadan olmaz vs derken beklemediğim anda oldu. 😄
merhaba , dr ile görüşmenizden sonra ovülasyon takibi yapmadan mı hamile kaldınız acaba

Ben yenıyım lütfen bilgili arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi 😔 lütfen 10 Ağustos ta hamile olduğum öğrendim çok sevdınılk 1aylülde kalp atışını dinleyecektık nasıl olması 2sinde benim ağırlarım başladı bel ağırıyla beraber hafif kahve rengi kanm oldu o gecesı ağrılarım şiddetlendi doktorumu ardım sorunu bildirdim yatmam kerektıgını söyledi düşükle alakalı bilgi vermedi ama ertesi günü kontrolüm bardı kanamam başlamıştı ağrım hafifleyip kesede bebek görünmedi saglıksız denildi düşük yapmışım ve Şuan 4gunum düşükle beraber testlerim pozitif cıkıyor birauru yaptım ilişkiye girmeden gebelık devam edermi düşüksen sonra bunun olasılığını duymuştum gercekmi sizlere sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz 😔😔😔 kasık ağırım hala devam ediyor keseye yerleşme agırısı gibi çok umutluyum hala böyle bişy olursa diye 🙏
Sizin sonuç noldu

Ben Eylül ayınin 19 20 sinde korunmasız ilişki yaşadım ve bugün sabaha karşı aşırı baş dönmesiyle uyandım ve acile gittim iki gündür adet olacakmışim gibi belim karnım ağrıyor adetime 12 gün var

Ben Eylül ayınin 19 20 sinde korunmasız ilişki yaşadım ve bugün sabaha karşı aşırı baş dönmesiyle uyandım ve acile gittim iki gündür adet olacakmışim gibi belim karnım ağrıyor adetime 12 gün var
Benim son 3 adetim 1 buçuk, 2 ayda bir olmaya başladı. Bir sağlık sorunum yok. Ve dediğiniz gibi ben de 18, 19 ve 20 sinde ilişki yaşadım korunmasız. En son 8 ağustosta adet olmştm. Bir buçuk aydan hesapladığımda adet olmam lazmdı 2 aydan hesapladığımda yani 8 ekim gibi olcam desek adetime tahmini ortalama olarak 7-12 gün falan var

Benim son 3 adetim 1 buçuk, 2 ayda bir olmaya başladı. Bir sağlık sorunum yok. Ve dediğiniz gibi ben de 18, 19 ve 20 sinde ilişki yaşadım korunmasız. En son 8 ağustosta adet olmştm. Bir buçuk aydan hesapladığımda adet olmam lazmdı 2 aydan hesapladığımda yani 8 ekim gibi olcam desek adetime tahmini ortalama olarak 7-12 gün falan var
Biliyorum saçma ama yinede sormak istedim sizlere
Ben bu yüzden ilişki tarihimi baz alıp ilişkiden 10 gün sonra yapayım diyorum testi. 19 unu gün alsam 29, 30 unda yani 6 gün sonra test yapacağım.

Kızlarr reglye 1 haftam var prodoctor erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Yada negatif olsa pozitife dönme ihtimali var mı? Hafif kasık ve bel ağrım var ama regl olacak gibi muhtemelen. 11 eylülde yumurtlama 13 eylülde çatlama gördüm 3 gün boyunca değerlendirdik.
Cikma ihtmali dusuk bnce 3 gun kala cikabiliyo yaptnzmintest sonucunuz ne

Evet insanı çok yaralıyor bu durum gerçekten, önümüzdeki ay için umut etmekten baska care yok
Adet olunca gun saymaya baslarim yine 😇 gelecek ayi biraz daha istikrarli degerlendircem insallah 😇 belimin altina yastik koymaya baslarm yine ☺ ceviz findk kuruyemis agrlik veririm 🙂

Anladım benim hep düzenli oluyor adetim ama erken daha yorumlamak için

X