Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız benimde dün adet olmam lazımdı olmadım inşallah güzel sonuçlanır hepimizin

Kızlar merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız benimde dün adet olmam lazımdı olmadım inşallah güzel sonuçlanır hepimizin
Amin canim insallah hepberaber aliriz guzel sonuclarimizi Bende hala olmadim bat 23 eyluldu karnimda dun agrimaya basladi bekliyorum hala gecikince mahfoluyorum ya sivilcelendi yuzum artik

Kızlar benim de adet olacak gibi ağrım var bakalım nolacak henüz lekelenme olmadı 🥹bide vitamin vs kullanıyor musunuz Dr bana folik asit bide d vitamini yazdı

Karnim cok agriyordu sislik vardi kasiklarimda patlamis bisey var gbi kanamayla da atiyor vucut yumurta dollenmis tutunmus oluyo ama saglik bir dollenme degilse eksik biseyler vucut hiddediyorsa tutunmasina izin vermiyormus ve kimyasal gebelik adinda tutundugu yerden kopup dusuyomus
dün gece uykumdan uyanacak şekilde bir karın ağrısı ile uyandım 5 dk falan sürdü nerdeyse hatırladığım kadarıyla , acaba kimyasal gebelik mi benimki de

Canim ben bisey duydum mucizevi bi bitki diye geciyor rahmi temizliyormus kist enfeksiyon filan varsa ve gebe saglikli gebeligide kolaylastiriyormus isim vermek dogru mu burdan bilemedim aktarlarda satiliyor
Ben bitkiler sogan kurleri hepsini denedim hormonlarmi bozdum canim kullanma derim doktora dahiliye kadin hastaliklari ikisine kan ver degerlerine vitaminlerine baktir derim ben oyle yaptim 4. Ayda hamile kaldom 🙏 bitkiler cok tehlikeli canim vucut duzenine mahfediyor

dün gece uykumdan uyanacak şekilde bir karın ağrısı ile uyandım 5 dk falan sürdü nerdeyse hatırladığım kadarıyla , acaba kimyasal gebelik mi benimki de
Kasikta surekli batmalar oluyosa suphelenmen dogru olablir ama agri icin bilgim yok canim kimyasaldada bendeki hislerim agrim vardi ve yogunluk vardi kasik bolgemde patlams yada patliyacak bisey var gibi

Kasikta surekli batmalar oluyosa suphelenmen dogru olablir ama agri icin bilgim yok canim kimyasaldada bendeki hislerim agrim vardi ve yogunluk vardi kasik bolgemde patlams yada patliyacak bisey var gibi
sürekli mi ara ara bende de oluyor da , regl üzerinden 10 gün geçti ama

sürekli mi ara ara bende de oluyor da , regl üzerinden 10 gün geçti ama
Test yaptnmi 10 gun gecikmede negatfse gebelik yoktur bende ayni durumdaym 10 gune yakin gecikmem var testler negatif canim test yapmadysan yap yarin ilk idrarla

Kizlar iyi aksamlar reglime 10 gun var kan testi yaotirdim negatif cikti ifmdrar testi yaptim demin pozitif cikti dubde yapmistim oda poziritif anlamadim gitti

X