Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben bu yüzden ilişki tarihimi baz alıp ilişkiden 10 gün sonra yapayım diyorum testi. 19 unu gün alsam 29, 30 unda yani 6 gün sonra test yapacağım.
İnşallah güzel haberler alırız biz daha yeni başladık ama baş dönmesi kafamı karıştırdı ilk gebeliğimde öyle baş dönmesi yaşamıştım

Arkadaşlar çok belli belirsiz bir silik çıktı ama emin değilim bana yardım edin nolur aylardır deniyordum şimdi böyle görünce umutlandım korkuyorum

Eklentiler

• IMG_1082.jpeg
    IMG_1082.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_1083.jpeg
    IMG_1083.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaşlar çok belli belirsiz bir silik çıktı ama emin değilim bana yardım edin nolur aylardır deniyordum şimdi böyle görünce umutlandım korkuyorum
Normalde buraya böyle fotoğraf attıklarında herkesin gördüğü çizgileri ben göremem ama sizinkini gördüm. Umutlandırmak istemem ama bence çizgi var gibi. Testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı bu çizgiler acaba

Normalde buraya böyle fotoğraf attıklarında herkesin gördüğü çizgileri ben göremem ama sizinkini gördüm. Umutlandırmak istemem ama bence çizgi var gibi. Testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı bu çizgiler acaba
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için 2-3 dk içinde gördüm çizgiyi

Reglim çarşamba günü hayal kuraklığına uğramaktan korkuyorum ilki de düşük olmuştu bir test daha mı denesem birazdan diyorum belki test bozuktur
Bence deneyebilirsiniz elinizde varsa. Yaparsanız buraya da atın merak ettim :)) inşallah hamişsinizdirrr

kızlar bakar mısınız hamile miyim yani çift çizgi var mı anlayamadım

Eklentiler

• IMG_1688.jpeg
    IMG_1688.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 108
gunaydın canıımmm ben görüyorum çizgiiiiii, kesinleştirmek için kaset test yap istersen bir de. kaç gün vardı regline
günaydın :) regl i 24 ünde olması gerekiyordu olmadı bende acaba mı dedim, kaset test daha mı kesin sonuç veriyor onu da yapayım, ben bu testi akşam yaptım genelde sabah yapılması öneriliyormuş ama yanlış mı yaptım acaba

günaydın :) regl i 24 ünde olması gerekiyordu olmadı bende acaba mı dedim, kaset test daha mı kesin sonuç veriyor onu da yapayım, ben bu testi akşam yaptım genelde sabah yapılması öneriliyormuş ama yanlış mı yaptım acaba
hamilelik varsa sabah akşam farketmeden testler sonuç veriyor. Ama testin bozuk olması ihtimaline karşı ikinci bir test hatta kan tahlili çok daha net olur. Çok sevindim hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallahh ♥

hamilelik varsa sabah akşam farketmeden testler sonuç veriyor. Ama testin bozuk olması ihtimaline karşı ikinci bir test hatta kan tahlili çok daha net olur. Çok sevindim hamileliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallahh ♥
amin inşallah canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)

İnşallah bakalım. Dün olmam gerekiyordu henüz olmadım ama bu ay ihtimal düşük ama bakalım hamile olur olmaz yazıcam inşallah ♥
benimde şuan da belli olan birşey yok keseyi görene kadar ama en azından regl olmamak bile bir umut inşallah hayırlısı olur

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
9 Aydır bebek istiyoruz tiroidim çok yüksek ve kistim olduğunu söyledi doktor eşimde de sperm sayısında düşüklük var tedavi görüyor. Bu ay 2 gün geciktim fakat antibiyotik kullanmıştım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Antibiyotik regli etkiler mi eğer gebeysem ne zaman çıkar. Son tarafımda ağrım var adet olacağım da olamıyorum gibi hissediyorum akıntım var sürekli ama kötü kokulu değil ümitlenmek de istemiyorum testte çıkmayan gebelik kanda Çıkarı mı acaba

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yere eğilip kalktığında ayakta duramıyorum ve kasıklarımda ara ara batmalar vardı bunun üzerine 25 Eylül'de gebelik testi yaptım hafif silik çıktı HCG testi yaptırdım 34.14 çıktı bugün tekrar HCG bakıldı 77.11 çıktı hamileymisim bendeki belirtiler bunlardi

X