Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah çok teşekkür ederim, test yapmaya cesaret edemiyorum, ben ovülasyon gününü kaçırırım diye korkuyorum o yüzden ovülasyon testi yapmayınca tedirgin oluyorum, bakalım hayırlısı inşallah bir kaç güne belli olur. Sizin de hayırlı olsun🤗🙏🏻 darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏻🤗
Haber var mı? ☺️

Merhaba, dün ve bu sabah gebelik testi yaptım ikisinin sonuçlrınıda ekliyorum şuan şuan, emin değilim silik çizgi var gibi, erken gebelik olan dün yaptığım, beyaz kaset testte bugün yaptığım

Eklentiler

• 1785C8CD-653C-4C04-B33C-79E3B2068BFA.jpeg
    1785C8CD-653C-4C04-B33C-79E3B2068BFA.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 163
  • E21D4977-20CC-4D71-9C4E-87A4AC6B0947.jpeg
    E21D4977-20CC-4D71-9C4E-87A4AC6B0947.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 159
Bugündn önce 2 ay aşılama tedavisi gördm tutmadı Femara kullandım amh3.30a yükseldi şuan adetime 10 gün var ama adet oldm ilk kahveydi şuan kana döndü hafif ağrım oldu geçti sizce gebelik mi yoksa kist falan mı oldu da erken oldum çok şaşkınım ilk defa başıma geldi 2 gün erken olduğum oldu ama 10 gün erken hiç olmamıştım. 10 gün önce ve 3 gün önce ilişkiye girdik acaba mı dedm sizce?

Canım 6 ay kadar ama hiç yumurta takibi vs yapmadık yeni yeni ogreniyorum ben de. Ne olur ne olmaz diye muayene gittim zaten regl düzensizliği de vardı. Doktor 1 cm polip gördü aldır belki düzensizliğe hamileliğe vs engel olabilir dedi smear de aldı yarın çıkacak korka korka onu bekliyorum. Bu ay ilişkimizi yumurtlamaya göre yaşadık o yüzden daha umutluyum. Allah bekletmesin valla zor iş. Polip için de bazı durumlarda regl ile birlikte atılabiliyormus o zaman tehlikesiz sanırım diğer ay hamile kalmazsam soğan kürü yapacağım. Seninki enfeksiyondan dolayı olabilir bak
Merhaba sogan kuruyle ilgili yazinizi okudum fikrimi paylasmak istedim bendede polikistik over vardi 2 ay sogan kuru yaptim sonraki aylarda hamile kaldim ama hamileligimin 6 ayi kanamam oldu bilimcsiz yapmayon lutfen hicbiseyi herseyi doktorunuza soyleyin muayme sonuclarnza gore yapin inanin hamileligmin 6 ayi kanamalarla aglayarak korkuyla gecti bilmeden sagligmizi bozuyorz iyo yapalim derken ayni seyi kuzenimde yasada sogan kuru yapti polikistik over di oda temizlensin hamile kalmak icin hamile kaldi doguma kadar kanamasi vardi erken dogum yapti sokan kuru adet sokturucu ve etkisi uzun surerse bu sureci zorlastryor 😢

Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)

Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)

Merhaba hamile oldgumu yeni ogrendim 🤭😀 taze bilgilerden vereyim hemen kesinlikle benim evet anlarsn boyle olursa dedigim tek belirtim göğüs ağrısı ve hassasiyetiydi normalde adetime 1 hafta kala goguslerim agrir ve 2 gun kala gecerdi bu sefer iliskiden 4 gun sonra agrimaya basladi ve gecmedi en net keskin belirtim bu onun dışında pek o an anlamayacagim şeyler oldu mide yanmasi gibi sindirirmim durmus gibiydi resmen sıcak basmasi yasadim, yasadigim yer cok sicak degil gece kalkip birden sicak basıyordu ilginc bir deneyimdi aa birde bu onemli bence iliskiden 10 gun sonra uzaniyordum birden karnima agri saplandi 10 saniye falan surdu ama degisik bi şeydi nefesimi kesti o an anladim suphem daha cok artti biri iceriden beni ısırdı gibi ondan 4 gun sonrada hamile oldgumu ogrendim adet olcagim gun cok azicik kahvemsi hatta sari gibi bir zarımsı tabaka geldi aşırı küçük bir parcaydi biraz sancim oldu ben adet oldum sandim sonraki gun hic sancim felan yoktu aklma kurt dustu test yaptm pozitif daha cok yeni dedgim gibi insallah devami gelir pazrtesi kan vercem radyoloji teknikeriyim erken ogrenmek benim icin cok önemliydi şükür ogrendim

Çok sevindim hayırlı olsunn❤️❤️

Merhaba sogan kuruyle ilgili yazinizi okudum fikrimi paylasmak istedim bendede polikistik over vardi 2 ay sogan kuru yaptim sonraki aylarda hamile kaldim ama hamileligimin 6 ayi kanamam oldu bilimcsiz yapmayon lutfen hicbiseyi herseyi doktorunuza soyleyin muayme sonuclarnza gore yapin inanin hamileligmin 6 ayi kanamalarla aglayarak korkuyla gecti bilmeden sagligmizi bozuyorz iyo yapalim derken ayni seyi kuzenimde yasada sogan kuru yapti polikistik over di oda temizlensin hamile kalmak icin hamile kaldi doguma kadar kanamasi vardi erken dogum yapti sokan kuru adet sokturucu ve etkisi uzun surerse bu sureci zorlastryor 😢
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ama bana soğan kurunden dolayı olmuş gibi gelmedi bu durum :KK43: yine de doktoruma soracağım teşekkürler

O kadar psikolojim bozulduki artık olay storeden gebelik testi indirdim parmak izi olanı yani negatif çıktı😃😃 dolandirilirsam şaşırmam😃 parmak izimin
İlk aylar aşırı takip ettim ovülasyon vs. Doktorum bana takarsam ona odaklanırsam çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Hatta ilk çocukta insanlar strese giriyor uğraşıyor olacağı varsa da olmuyor ilk doğumu yaptıktan sonra ikinci çocukta zaten bir tane var rahatlığıyla daha kolay hamile kalıyorlar dedi.Ben de kendi kendimi telkin ettim. Dedim daha kilo vermem lazım şimdi olmaz,sigarayı bırakmadan olmaz vs derken beklemediğim anda oldu. 😄

İlk aylar aşırı takip ettim ovülasyon vs. Doktorum bana takarsam ona odaklanırsam çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. Hatta ilk çocukta insanlar strese giriyor uğraşıyor olacağı varsa da olmuyor ilk doğumu yaptıktan sonra ikinci çocukta zaten bir tane var rahatlığıyla daha kolay hamile kalıyorlar dedi.Ben de kendi kendimi telkin ettim. Dedim daha kilo vermem lazım şimdi olmaz,sigarayı bırakmadan olmaz vs derken beklemediğim anda oldu. 😄
Ay çok sevindimm Allah analı babalı büyütsun İnşallah 🌝🌟 buarada dolandririlmam dimi böyle programlardan dolayı? Biraz takintiliyimda gerçi sildim ama

Nasıl öğrendin peki

X