Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba herkese. 5 ay önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandı. Bu ctesi doktora gidecektim planlama için, ama pazartesi günü ilk defa korunmasız birlikte olduk. Reglime 10 gün var sizce olmuş olabilir mi içime bir kurt düştü. Ctesi gittiğimde smear verecektim normalde ama eğer gebelik olursa da ctesi belli olmayacak büyük ihtimalle smear alınması sıkıntı olur mu kafam çok karışık ve korkuyorum
Ben gebe oldugumi bilmeden dollenmenin 3. Gunu kontrole gittim.alttan bakilip yumurtami gormustuk ve smear icin doku almisti..hicbir mahsuru yok🤣

Adetten hemen sonra ki iki gece ilişki oldu ve bugün 12 gün oldu adetim biteli yani ilişki olalı ve şiddetli bel kaşık ağrısı bide akıntım var adet öncesi de birliktelik olmuştu ama tabi hemen adet oldum sonra ilişki den sonra bu belirtililer yoğunlaştı yüzüm sivilcelendi çok yorgun hissediyorum sizce hamile miyim köyde olduğum için hastaneye gidemiyorum haftaya gideceğim

Merhaba herkese. Belirtilerle kafamı karıştırmayacağım diye kendime söz vermiştim çünkü herkeste farklı oluyor. Zaten regl belirtileri ile çok benzer olduğundan ayırt etmek çok zor. Yalnız bunu çok merak ettim sormadan edemeyeceğim.

26 ağustos ovitrelle vuruldum. 4 eylül pazartesi gecesi soğuk algınlığı gibi halsizlik, vücudumun her yerinde ağrı vs oldu. Salı günü tüm gün baş ağrısı ve halsizlik devam etti. Ara ara mide bulantısı, bir üşüyüp bir terleme de vardı. Gece aniden oldu bütün bunlar, üşütme desem üşüteceğim bir durum da olmadı. Bugün sabah uyandığımda geçmişti rahatsızlığım. Şu an sadece içten içe ateş basması ve terleme var. Gebelik planladığım için ilaç da kullanmadım. Bir günde olup geçmesi çok enteresan geldi bana. Bat’e 4-5 gün var şu an. Böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan oldu mu hiç? Kasık ağrılarım falan var zaten iğne yapılalı beri, adet öncesi de hep olduğu için onu belirti saymıyorum.

Merhaba herkese. Belirtilerle kafamı karıştırmayacağım diye kendime söz vermiştim çünkü herkeste farklı oluyor. Zaten regl belirtileri ile çok benzer olduğundan ayırt etmek çok zor. Yalnız bunu çok merak ettim sormadan edemeyeceğim.

26 ağustos ovitrelle vuruldum. 4 eylül pazartesi gecesi soğuk algınlığı gibi halsizlik, vücudumun her yerinde ağrı vs oldu. Salı günü tüm gün baş ağrısı ve halsizlik devam etti. Ara ara mide bulantısı, bir üşüyüp bir terleme de vardı. Gece aniden oldu bütün bunlar, üşütme desem üşüteceğim bir durum da olmadı. Bugün sabah uyandığımda geçmişti rahatsızlığım. Şu an sadece içten içe ateş basması ve terleme var. Gebelik planladığım için ilaç da kullanmadım. Bir günde olup geçmesi çok enteresan geldi bana. Bat’e 4-5 gün var şu an. Böyle bir hamilelik belirtisi yaşayan oldu mu hiç? Kasık ağrılarım falan var zaten iğne yapılalı beri, adet öncesi de hep olduğu için onu belirti saymıyorum.
Benim beta hcg 1300lerde, kese göründü ama bebek kesin değil. Bu dediğiniz belirtiler oldu ilk zamanlarda. Özellikle aniden üşüme. Birden ateş basıyor, biraz geçiyor üşüme geliyor. Bi kaç gün sürdü. Ateş basması ara ara devam ediyor. İnşallah gebesinizdir

Bebek oluşması gerekir çünkü ona göre bebek kaç haftalık belli olur diye biliyorum ama yanlış bilmiyorsam öyle daha erken haftalardasın ondan bebek görünmemistir bir iki hafta sonra doktor çağırmıştır seni korkma inşallah sağlıkla gelir
Ben bugün tekrar gidicem kontrole bakalım. İnşallah hayırlısı olur. Size de en kısa sürede nasip olsun

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Ben yenıyım lütfen bilgili arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi 😔 lütfen 10 Ağustos ta hamile olduğum öğrendim çok sevdınılk 1aylülde kalp atışını dinleyecektık nasıl olması 2sinde benim ağırlarım başladı bel ağırıyla beraber hafif kahve rengi kanm oldu o gecesı ağrılarım şiddetlendi doktorumu ardım sorunu bildirdim yatmam kerektıgını söyledi düşükle alakalı bilgi vermedi ama ertesi günü kontrolüm bardı kanamam başlamıştı ağrım hafifleyip kesede bebek görünmedi saglıksız denildi düşük yapmışım ve Şuan 4gunum düşükle beraber testlerim pozitif cıkıyor birauru yaptım ilişkiye girmeden gebelık devam edermi düşüksen sonra bunun olasılığını duymuştum gercekmi sizlere sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz 😔😔😔 kasık ağırım hala devam ediyor keseye yerleşme agırısı gibi çok umutluyum hala böyle bişy olursa diye 🙏

Ben yenıyım lütfen bilgili arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi 😔 lütfen 10 Ağustos ta hamile olduğum öğrendim çok sevdınılk 1aylülde kalp atışını dinleyecektık nasıl olması 2sinde benim ağırlarım başladı bel ağırıyla beraber hafif kahve rengi kanm oldu o gecesı ağrılarım şiddetlendi doktorumu ardım sorunu bildirdim yatmam kerektıgını söyledi düşükle alakalı bilgi vermedi ama ertesi günü kontrolüm bardı kanamam başlamıştı ağrım hafifleyip kesede bebek görünmedi saglıksız denildi düşük yapmışım ve Şuan 4gunum düşükle beraber testlerim pozitif cıkıyor birauru yaptım ilişkiye girmeden gebelık devam edermi düşüksen sonra bunun olasılığını duymuştum gercekmi sizlere sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz 😔😔😔 kasık ağırım hala devam ediyor keseye yerleşme agırısı gibi çok umutluyum hala böyle bişy olursa diye 🙏
Öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz kaç haftalıktı tam olarak doktor söylemiş miydi, keseyi görüştünüz değil mi? Çünkü düşürdüğünüz materyali ya kendiniz görürdünüz ya da dr muayenede görürdü. Vajinal muayene mi yaptı düşüğe bakmak için? Düşük denildikten sonra devam eden gebelik var mı bilmiyorum benim düşüğüm oldu fakat kesenin düştüğünü gördüm kendim

Kese 4hafta 5 günlüktü 1hafta sonrada bebegı görecektik kese saglıklıydı vajinal muayene oldum kese görünüyor bebek yok az kanamam vardı düşük yaptığımı düşünerek bir hafta sonra tekrar beni görmek istedi ben dayanamayıp başka doktora gittim kesenin olmadığını gördük o bir gün arayla kese düşmüş tek merak ettiğim şey ilişki olmadan düştükten sonra tekrar hamile olabilirmiyim

gebelik belirtilerinin adet tarihi geçmeden ortaya çıkması olanaksız, deneyimlerini yazan arkadaşlar gebe olsalar bile psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü adet zamanından 14 gün öncesi zaten yumurtlama dönemine denk geliyor, implantasyon yani bebeğin rahime tutunması ise yumurtlamadan sonraki 3-5 gün içinde oluyor ve beta-hcg hormonu bu zamandan sonra artmaya başlıyor, bu nedenle adet tarihinden önce kan testi ile gebelik saptanabilir ama idrar testi için çok düşük bir ihtimal. ben de bunları bildiğim halde daha adetime 4 gün olmasına rağmen bir sürü idrar testi yaptım :) artık yapmayı düşünmüyorum bence adet gününden önce yapmanın bir anlamı yok, hem kafanın sürekli bununla meşgul olması da kötü bir şey.. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah..
İmkan yok diye bir şey yok ben Ocak ayında yumurtlama gününden 5 gün sonra hamile kaldım ama maalesef depremde kaybettim bebeğimi.
Şimdide hamileyim üstelik yumurtlama döneminden önce şu an regli tarihime 10 gün var ama insan birşekilde hissediyor

İmkan yok diye bir şey yok ben Ocak ayında yumurtlama gününden 5 gün sonra hamile kaldım ama maalesef depremde kaybettim bebeğimi.
Şimdide hamileyim üstelik yumurtlama döneminden önce şu an regli tarihime 10 gün var ama insan birşekilde hissediyor
Geçmiş olsun başınız sağolsun inşallah bu gebeliğiniz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ben de ilk hamileliğimde adet bitiminin 3. Günü hamile kalmıştım. Sanırım şuan da da öyle batıma 1 hafta var adet bitiminin ardından ilişki olmuştu şuan belirtilerim var ve idrar testim silik çift çizgi çıktı

merhaba arkadaşlar daha yeni çift çizgiyi gördüm ama inanılmaz bir akıntım var şeffaf su gibi yani var mı başına gelen normal bir durum mu sizce ? Her defasında acaba regl mı oldum diye koşa koşa tuvalete gidiyorum

Merhabapcos var bende sogan kuru yapmistim bi kac gun once bittu ve bir gun arayla bu 17 gunu degerlendirdim ama bi kacgundur bel agrim kasik agrim ayak agrim basladi normal mi sizce

X