Bu belirtiler herkeste farklı olmakla beraber bir çok kadın hamileliğini göğüslerindeki değişimden anladığını söyler, inşallah sizinki de buna işarettir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu belirtiler herkeste farklı olmakla beraber bir çok kadın hamileliğini göğüslerindeki değişimden anladığını söyler, inşallah sizinki de buna işarettir![]()
Herkesin belirtileri bambaşka oluyor, siz de normal olmayan ne ise o belirti olabilir. Bazı gebeler de hiç belirti bile olmuyormuşPeki gelebik de göğüsler de ne taraf ağrır
Bilemiyorum çünkü sol tarafı çok kötü ağrıyo sağ taraf hiç ağrimiyoHerkesin belirtileri bambaşka oluyor, siz de normal olmayan ne ise o belirti olabilir. Bazı gebeler de hiç belirti bile olmuyormuş
Sol tarafı ucu ağrıyo sadeceBilemiyorum çünkü sol tarafı çok kötü ağrıyo sağ taraf hiç ağrimiyo
Bence yarın adetiniz gelmezse bi idrar testi yapın, inşallah vardır ama var mı yok mu öğrenmiş oluruz. Gönlünüze göre versin Rabbim.Sol tarafı ucu ağrıyo sadece
Amin inşallah teşekkür ederimBence yarın adetiniz gelmezse bi idrar testi yapın, inşallah vardır ama var mı yok mu öğrenmiş oluruz. Gönlünüze göre versin Rabbim.
Çoook hafif bir gölgelik var gibi sanki bilemedim.. Umarım gönlündeki ne ise o olurKızlar merhabaa. Bugün regl olmam gereken gün. Test yaptım sabah ama nedense belli belirsiz bir çizgi var gibi gördüm. Sizde bakar mısınız?
Bende öyle gördüm gibi oldu ama bilemedim yanlış görüyor olabilr miyim diye de düşündümÇoook hafif bir gölgelik var gibi sanki bilemedim.. Umarım gönlündeki ne ise o olur![]()
Nasip kısmet canım bazen yanılmalar olabiliyor bu ay bende ilk idrar testimde hafif bir siliklik görmüştüm o kadar heyecanlanmıştım ki sonraki testte buz gibi bir negatif çıktı karşıma.. Hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazımBende öyle gördüm gibi oldu ama bilemedim yanlış görüyor olabilr miyim diye de düşündümhayırlsı olsun inşallah
Öyle tabi canım. Bende beklemiyorum aslında ama yinede emin olmak istedim yaptım belli belirsiz bsy var gibi görüyorum sizede sorayım dedim :)Nasip kısmet canım bazen yanılmalar olabiliyor bu ay bende ilk idrar testimde hafif bir siliklik görmüştüm o kadar heyecanlanmıştım ki sonraki testte buz gibi bir negatif çıktı karşıma.. Hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım![]()
Bence en iyisi bi kaç gün sonra testini tekrarla ve bana da haber et olur mu merak ederimÖyle tabi canım. Bende beklemiyorum aslında ama yinede emin olmak istedim yaptım belli belirsiz bsy var gibi görüyorum sizede sorayım dedim :)
Ederim tabi.Bence en iyisi bi kaç gün sonra testini tekrarla ve bana da haber et olur mu merak ederim![]()
Bende durum gecikmenin 17.günü .. Yani göğüslerimde hafiften bir hassasiyet oluştu ama psikolojik bişey mi bilmiyorum.. Ekstra bişeyim yok.. Bugün yapabilirsem yaparım bi test daha yapamazsam cuma günü kan testi veririm.. Ama inşallah Hayırlı güzel haberler alırız çok ihtiyacım var çünküEderim tabi.sen de durumlar ne? :)
İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahBende durum gecikmenin 17.günü .. Yani göğüslerimde hafiften bir hassasiyet oluştu ama psikolojik bişey mi bilmiyorum.. Ekstra bişeyim yok.. Bugün yapabilirsem yaparım bi test daha yapamazsam cuma günü kan testi veririm.. Ama inşallah Hayırlı güzel haberler alırız çok ihtiyacım var çünkü![]()
3 senelik evliyim doğal yollarla bir gebeliğim oldu fakat erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim.. Şimdi de iki buçuk senedir deniyoruz aşılama felan da yaptırdık ama tutmadı doktorlar tüp bebek diyor artıkİnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahne zamandır evlisin
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun3 senelik evliyim doğal yollarla bir gebeliğim oldu fakat erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim.. Şimdi de iki buçuk senedir deniyoruz aşılama felan da yaptırdık ama tutmadı doktorlar tüp bebek diyor artık