• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Maşallah sabrınıza, ben kırk kere yapmıştım şimdiye 😂 ama sizin yaptığınız daha iyi , daha sağlıklı. Yaptığınızda veya regl olduğunuzda haberdar eder misiniz ? Ben de gebelik bekliyorum da, ışık olması açısından
Hamiyelim test yaptım çok mutluyum Allah herkese gönlüne göre versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun 🙏😊

Eklentiler

• IMG20230112204845.jpg
    IMG20230112204845.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 98
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Dün 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim bende olan farklilik olarak 1 haftadir akintim oluyordu birde göğüs uclari irilesmeye baslamisti bunu fark etmemdeki sey hic gogus ucum yoktu benim 4 5 gundur bu dikkatimi cekiyordu. Cektigim agrida adet agrisindan farkli değil halada o agriyi az az cekiyorum

Hamiyelim test yaptım çok mutluyum Allah herkese gönlüne göre versin inşallah herşeyin hayırlısı olsun 🙏😊
Yaaaa çok ama çok sevindiiimmm. Ilk mesajlarınızı okurken gerçekten hissetmiştim ama yoksa da umtlandirip sonra üzmek istemedim. Belirtileriniz nelerdi dönüp okuyacağım detaylı şekilde. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinn.

Yaaaa çok ama çok sevindiiimmm. Ilk mesajlarınızı okurken gerçekten hissetmiştim ama yoksa da umtlandirip sonra üzmek istemedim. Belirtileriniz nelerdi dönüp okuyacağım detaylı şekilde. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinn.

Eklentiler

• IMG_20230112_220040.jpg
    IMG_20230112_220040.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 95
Ben bu akıntı oldu ama sonradan bebek yerleşim kanı mi dir

Arkadaşlar merhaba, konuyla alakalı her yere yazıp bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum reglim 14 gün gecikti hatta gece yarısı şuan 15. Gündeyim. Normalde çok düzenlidir hiç bu kadar gecikme yaşamadım, ani bir hareketimde karnıma ağrı saplandı korktum gittim 10. Günde kan verdim negatif çıktı ama iki gün çok şiddetli baş ağrım oldu 12. Günde idrar negatif çıktı, şuan şehir dışındayım eğitimdeyim doktorada gidemiyorum kasıklarım regl sancısı gibi sancılanıyor. Akıntım var ama beyaz renk Başlarda bi kaç kez mide bulantım oldu başka olmadı bana yorum yapacak birisi var mıdır acaba?

iki gecikme oldu Arkadaşlar bende bu akıntı oldu akşam gecede adet sancısı gibi bir sancım oldum ve gittim kan geldi nedir ne anlama gelir

iki gecikme oldu Arkadaşlar bende bu akıntı oldu akşam gecede adet sancısı gibi bir sancım oldum ve gittim kan geldi nedir ne anlama gelir
İlk hamileliğimde bunu yaşadım doktora gitmenizfe fayda var bebek tutunması için iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar sonra hemen geçiyor bnce acile gidebilirsin ben öyle yapmıştm düşük ile sonuçlanmasın allah korusun. Bncr zaman kaybetme

İlk hamileliğimde bunu yaşadım doktora gitmenizfe fayda var bebek tutunması için iğne yapıyorlar ve ilaç veriyorlar sonra hemen geçiyor bnce acile gidebilirsin ben öyle yapmıştm düşük ile sonuçlanmasın allah korusun. Bncr zaman kaybetme
Adet oldum kanamam oldu

Hamileyim test yaptım demiştin dün diye hatırlıyorum da o nedenle öyle yazdım :KK43:
Kızlar mrb çatlatma iğnesi yaptık 17 ci gün dün test yaptım böyle çıktı sizce var mı 🥺

Eklentiler

• IMG_20230112_202318.jpg
    IMG_20230112_202318.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 92
Back