- Emoji Skoru
- 96
- Puanlar
- 18
Bence kan verin en doğru sonucu öyle alırsınız . 10 gün uzun bir süre belki geç döllenme oluyordurKızlar merhaba, adetim 10 gün gecikti normalde hiç böyle olmaz düzenlidir, 7. Günde erken gebelik testi yaptım evde ama negatif, 3-4 gündür aynı regl olacakmış gibi sancım var ani hareketlerimde karnıma kramplar giriyor böyle bir durum yaşayan varmı?
Çok erken yapmışsınız adet gününüzün gecikmesini bekleyin bence yoksa çok ğzülüyoruz bnde kendime söz berdim artık adetin 4-5 gün gecikmeden yapmayacağım diye. İnsan negatifi görünce üzülüyorKızlar merhaba benim adetime 7 gün var dün gece awox marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı belirtilerim vardı adete 12 gün kala kasıklarımda ağrı vardı hala devam ediyor sızı gibi bazen fazla oluyor göğüslerim şiş ve yan kısımları çok acıyor akıntım var kaşık ağrısı beni çok etkileri bu yüzden yaptım testi ama çıkmadı sizce erken mi yaptım
Verdim hcg 1,20 çıktı ama hala olmadım kafam çok karıştıBence kan verin en doğru sonucu öyle alırsınız . 10 gün uzun bir süre belki geç döllenme oluyordur
bence en güzeli kadın doğuma bir gözükün . Vajinal muayene ile kalınlaşma varmı falan anında anlaşılıyorVerdim hcg 1,20 çıktı ama hala olmadım kafam çok karıştı
Bişi sora bilirmiyim acabaAmin, desteğinize çok teşekkür ederim. Sizinki bebiştir inşallah
Evet olabilir ama regl belirtilerine çok benzediği için bunlardan ayırt etmek zor. Başka ne gibi farklılıklar var onları da gözlemlemek lazım. 2 gün önce gelen kahve akinti sizin icin normal dışı ise bir işaret olabilir. Benim de korunmayı bıraktığım ilk ay hayatimda ilk kez kahve akinti olmuştu adet öncesi ve gebelik yoktu. Ilk kez korunmasız ilişki yaşadığım için vücudun verdiği bir tepki idi. O ay benimle aynı şeyleri yaşayan biri ise hamile idi. Durum bu yaniMerhabalar arkadaşlar benim adet den iki gün önce kahverengi akıntı oldu ve yarın adet günüm ama neme ucum çok kötü ağrıyo gebe belirtisi olabilir mi
Ben 8 aylık evliyim yeni hiç hamilelik yaşamadigim için tam bilmiyorum ama dediğim gibi iki gün önce kahverengi akıntı oldu adet sancısı gibi sancılarım da var ama meme ucu çok şiddetli ağrıyo ve yüzde sivilce çoğalmaya başladıEvet olabilir ama regl belirtilerine çok benzediği için bunlardan ayırt etmek zor. Başka ne gibi farklılıklar var onları da gözlemlemek lazım. 2 gün önce gelen kahve akinti sizin icin normal dışı ise bir işaret olabilir. Benim de korunmayı bıraktığım ilk ay hayatimda ilk kez kahve akinti olmuştu adet öncesi ve gebelik yoktu. Ilk kez korunmasız ilişki yaşadığım için vücudun verdiği bir tepki idi. O ay benimle aynı şeyleri yaşayan biri ise hamile idi. Durum bu yani
Ben 8 aylık evliyim yeni hiç hamilelik yaşamadigim için tam bilmiyorum ama dediğim gibi iki gün önce kahverengi akıntı oldu adet sancısı gibi sancılarım da var ama meme ucu çok şiddetli ağrıyo ve yüzde sivilce çoğalmayaEvet olabilir ama regl belirtilerine çok benzediği için bunlardan ayırt etmek zor. Başka ne gibi farklılıklar var onları da gözlemlemek lazım. 2 gün önce gelen kahve akinti sizin icin normal dışı ise bir işaret olabilir. Benim de korunmayı bıraktığım ilk ay hayatimda ilk kez kahve akinti olmuştu adet öncesi ve gebelik yoktu. Ilk kez korunmasız ilişki yaşadığım için vücudun verdiği bir tepki idi. O ay benimle aynı şeyleri yaşayan biri ise hamile idi. Durum bu yani
Bu belirtiler herkeste farklı olmakla beraber bir çok kadın hamileliğini göğüslerindeki değişimden anladığını söyler, inşallah sizinki de buna işarettirBen 8 aylık evliyim yeni hiç hamilelik yaşamadigim için tam bilmiyorum ama dediğim gibi iki gün önce kahverengi akıntı oldu adet sancısı gibi sancılarım da var ama meme ucu çok şiddetli ağrıyo ve yüzde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?