Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Negatif olduğunu biliyorum sorun doktorların söyledikleri. Erken hamilelik belirtilerini yazmış burda herkes amacım onlardan bir fikir almak.
Aslında bu bahsedilen tüm belirtileri her ay yaşıyoruz.
Doktora da gittiğinizde gebelik oluşmuş mu değil de 20 günü yumurta çatlamış mı diye gitmek daha doğru bence gerisi adet gecikmişse.

Aslında bu bahsedilen tüm belirtileri her ay yaşıyoruz.
Doktora da gittiğinizde gebelik oluşmuş mu değil de 20 günü yumurta çatlamış mı diye gitmek daha doğru bence gerisi adet gecikmişse.
Zaten olay her ay yaşadığım belirtilerden farklı belirtiler yaşamam :) cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar nasılsınız, ilk hamılelıgımın uzerınden 6 sene geçmiş olacak Mayısta, çoğu şeyi unuttum o dönem adetım gecıkınce anlayıp bır-ıkı gun sonra test yapmıstım. Bebek denedıgımızden beri forumdayım her aksam okuyorum yazdıklarınızı, adetime 7 gun kaladan ıtıbaren her gun Predictor marka test yapmaya devam ettım. 7-6-5-4 ıkıncı hayalet cızgı hıc yoktu. Su an bata 3 var ve solda hayalet cızgı belirdi. Bu arada normal dısı olarak vucut ısım kıs ayına ragmen cok yuksek, cok sık ıdrara cıkıyorum (cıkmazdım), bir haftadir da gecmeyen grbim var malum ılac alamadım. resmı de ekledım yorum yaparmısınız arkadaşlarım, bu arada RABBİM İSTEYEN HERKESİN KUCAGINI DOLDURSUN demeden geçemem birinci ikinci bebek herkese tez zamanda inşAllah. Yalancı pozitif cıkabilir demişler, yarın dayanamayıp kan testıne gıdıcem cunku ılıskı uzerınden 14 gun gectı ve soyle yazıyor
Şimdiden teşekkürler

Kan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra ve beklenen adet döneminden 5-6 gün önce pozitif sonuç verebilir.

Eklentiler

• unnamed.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 108
Eğer testten hemen sonra Bi kaç dakika sonra görmüşseniz ki ben de görüyorum silik çizgi testinizde var gebelik.diğer günler de de yapın test koyulaşırsa testler kan veriniz

Eğer testten hemen sonra Bi kaç dakika sonra görmüşseniz ki ben de görüyorum silik çizgi testinizde var gebelik.diğer günler de de yapın test koyulaşırsa testler kan veriniz
Merhabalar evet hemen sonra ıkıncı cızgı cıktı aşırı silik ama çıktı yanı. yarın kanda cıkmaz mı sızce bata 2-3 kala

Merhabalar evet hemen sonra ıkıncı cızgı cıktı aşırı silik ama çıktı yanı. yarın kanda cıkmaz mı sızce bata 2-3 kala
Çıkar kanda da. Biraz koyulaşsın diye dedim. Bazen test bozuk olabiliyor. Sabah ilk idrarla yapın daha koyu ise kan veriniz

Ben elendim arkadaşlar ocak topiğine gidiyorum.

Merhaba, regl gününe 6 gün kaldı bugün inanılmaz kalbe vuran gogus sancısı yaşamaya başladım zaten yumurtlama bittiğinden beri kasıklarım fena, bacaklarım ve kalçam bile ağrıyor. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Normalde bu kadar erken başlamazdı hele kalbe vuran gogus ağrısını hiç yaşamadım

Merhaba, bebiş var gibi duruyo fotoda kan verdiniz mi

Selamün aleyküm arkadaşlar benim adetime 8gun var bundan 6gun önce test yaptım yarım saat sonra silik Bir çizgi çıktı başka bı marka yaptım hiç bişe Yok bugünde artımed yaptım onda da bişey Yok bebe time test beni ümitlendirdi. Silik çıkan acaba kan vermem gerekiyor mu ya

Eklentiler

• IMG_20221224_083901.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 74
Testler biraz bozuk gibi geldi. İnşallah bebiş vardır

Reactions: tyz
Teşekkür ederim kan versem belli olur mu acaba ya çünkü öbür testlerde cikmadi
Evet idrarda cıkmayan kanda cıkabilir, cünkü hgc ilk kanda sonra idrard yükseliyormus

8 gün öncesi çok erken bir de yarım saat sonra çıkan sonuca güvenilmez. Testin üzerinde beklenmesi gereken dakika yazar süre geçince çıkan sonuç dikkate alınmaz.

Evet idrarda cıkmayan kanda cıkabilir, cünkü hgc ilk kanda sonra idrard yükseliyormus
Kusura bakma ama bugün test yaptım diyodumya hiç bişe yoktu böyle dikkatli bakarsan var bn anca görüyorum da acaba HCG yukselmediginden olabilirmi

Kusura bakma ama bugün test yaptım diyodumya hiç bişe yoktu böyle dikkatli bakarsan var bn anca görüyorum da acaba HCG yukselmediginden olabilrmi

8 gün öncesi çok erken bir de yarım saat sonra çıkan sonuca güvenilmez. Testin üzerinde beklenmesi gereken dakika yazar süre geçince çıkan sonuç dikkate alınmaz.
İlk yaptım test bebe time ninya ondan dedim cnm bide bugün yaptım çok dikkatli bakarsan var oda aradan Zaman gecinde beliriyor kan da çıkar mı ydaa HCG yukselmediginden olabilrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…